medsr hvala na podršci stvarno mi puno znači... ne mislim odustajat pogotovo ne sada... idemo do kraja pa kako bog da
Stela drži se, strašno mi je žao svih koji se tak pate, glavu gore bit će bolje i držat ćeš svoju mrvicu za ćas :)
cure,danas je još jedna trudilica bila na punkciji.držimo joj sve skupa palčeve da uspije...
Samo želim dati podrsku svim trudilicama,pogotovo onima koje polako gube snagu i čini im se da ne mogu dalje. Ja sam često bila na rubu da odustanem, i znam kako boli negativna beta. 9 godina,2 operacije,5 postupaka,očajan spermiogram...napokon trudnoća...Spermiogram nakon 9 godina očajnih nalaza i pred kraj gotovo nijednog spermija došao u gotovo normalan nakon nekog biljnog čaja i 4-5 mjeseci svakodnevnog pijenja. Zato drage moje,pokušajte sve, čak i kad izgubite nadu kao ja jer nagrada je vrijedna svega...
bebo hvala ti na podršci... možeš li nam otkriti kakav je to bio biljni čaj??? strašno me zanima jer mi muž ima također očajan nalaz... molim te pomagaj...
Ispravljam se,malo sam pročačkala,Gospodin se zove Mijo Katurić a ne Katunar...
cure,ja sam otvorila temu potpomognute oplodnje prošle godine,a sada vam se javljam 37+5 i u iščekivanju našeg anđela.nadam se da ćete uskoro sve biti na mojem mjestu...puse....
Sortiraj odgovore
Najstariji