Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    stell@
    11. Lipanj 2014. 22:34

medsr hvala na podršci stvarno mi puno znači... ne mislim odustajat pogotovo ne sada... idemo do kraja pa kako bog da

medsr
    12. Lipanj 2014. 16:33

drži se srećo...

• anuska146
    13. Lipanj 2014. 11:34

Stela drži se, strašno mi je žao svih koji se tak pate, glavu gore bit će bolje i držat ćeš svoju mrvicu za ćas :)

medsr
    17. Lipanj 2014. 11:19

cure,danas je još jedna trudilica bila na punkciji.držimo joj sve skupa palčeve da uspije...

stell@
    21. Lipanj 2014. 17:29

držim fige...   nadamo se najboljem...

• Bebo2
    22. Lipanj 2014. 19:04

Samo želim dati podrsku svim trudilicama,pogotovo onima koje polako gube snagu i čini im se da ne mogu dalje. Ja sam često bila na rubu da odustanem, i znam kako boli negativna beta. 9 godina,2 operacije,5 postupaka,očajan spermiogram...napokon trudnoća...Spermiogram nakon 9 godina očajnih nalaza i pred kraj gotovo nijednog spermija došao u gotovo normalan nakon nekog biljnog čaja i 4-5 mjeseci svakodnevnog pijenja. Zato drage moje,pokušajte sve, čak i kad izgubite nadu kao ja jer nagrada je vrijedna svega...

stell@
    25. Lipanj 2014. 20:42

bebo hvala ti na podršci... možeš li nam otkriti kakav je to bio biljni čaj??? strašno me zanima jer mi muž ima također očajan nalaz... molim te pomagaj...

• Bebo2
    26. Lipanj 2014. 16:15

Ispravljam se,malo sam pročačkala,Gospodin se zove Mijo Katurić a ne Katunar...

medsr
    26. Lipanj 2014. 20:11

cure,ja sam otvorila temu potpomognute oplodnje prošle godine,a sada vam se javljam 37+5 i u iščekivanju našeg anđela.nadam se da ćete uskoro sve biti na mojem mjestu...puse....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.