Pozdrav svima, ja sam nova ovdje, molim vas za savjet. Imam 37 godina i 3 godine pokusavam ostati trudna, nabavila sam testove za ovulaciju ali prema njima uopce nemam ovulacije, osim toga imam hashimoto i vec godinu dana hormoni mi skacu iz hipo u hiper i nikako da mi se to normalizira. Muzev spermiogram je super, znaci moram se negdje naruciti a pojma nemam ni o cemu! Nisam bas za privatne klinike jer nemam novaca za to, iako cujem sve najbolje o dr. Lucingeru, za vuk vrhovac sam cula da sve rade na zivo, bez anestezije, a za petrovu citam na ovom forumu da se jako dugo ceka za sve, a ja vise ne zelim gubiti vrijeme. Molim vas za pomoc!
evo da vam se drage zenice i cure pridruzim na ovom forumu ali kao podrska u vasim pokusajima, ja sam imala srecu , prvi put sam radila IVF u 42-oj godini , uspilo mi je iz prve ( prije toga operacija skidanja polipa ) i evo sada imam preslatkog djecaka koji je neki dan napunio 1 godinu.
Svimam puno srece , ne odustajte , zelja majke je najjaca i sve je moguce
alo cure.stela čestitam.i nama je uspjelo od prve s jednim embrijem.i taj danas ima šest tjedana i zabavlja nas danju i noću.držim ti fige i želim lijepu trudnoću.uživaj u svakom danu.vjeruj,prebrzo će proći.DRAZ,pitaj u polikliniku škvorc u samoboru.imaju ugovor s hzzo-om do kraja godine pa ništa ne plačaš.ja sam isto pitala kod dr.lučingera i zaista je doktor ok,ali puno je to novaca,pogotovo ako potraje.stimulirani oko 10000kn.kod dr.škvorca smo mi uspjeli od prve,a dr.i sve ostalo osoblje je savršeno.sretno i javi se
drage žene,nemam baš nešto puno vremena za čitanje pa vas molim da mi napišete vezano za ivf postupak..da li se to plaća i koliko??
@medsr: hvala ti na savjetu, ja sam se isto odlucila za skvorc! dakle, za sve cure koje ne znaju jos sto i kamo bi na web stranici poliklinike skvorc vam je popis pretraga koje treba napraviti prije potpomognute oplodnje. ja sam to pocela sakupljati, a onda idem k njima. prvi put se placa konzultacije 300 i uzv 250, a dalje sve preko uputnice, osim sto je anestezija 1000 kn. ja sam do sada otkrila da mi je AMH 15,a imam i bolest stitnjace. inace uzv se radi oko 8-10.dana ciklusa pa sad cekam da dobijem kako bih se narucila. s druge strane, menga mi kasni 7 dana pa mozda necu ni morati na oplodnju! :)
ve
Sortiraj odgovore
Najstariji