Drage cure...
prije mjesec dana imala sam vanmatericnu (po drugi put) i otisao je i ovaj put desni jajovod, lijevi je stradao prije pet godina, no tu sad vise nema pomoci....vazno je da sam ziva.
imam veliku kcer i doktor mi preporuca umjetnu oplodnju posto je to sad jedina opcija.
Ako je neke od Vas slicno prosla molim Vas da cujem komentare jer tesko bi podnijela jos jedno razocaranje imam 37 god..hvala
elica
Pozdrav cure.
Evo da i ja napišem svoje iskustvo. Druga insiminacija nam je uspjela i u listopadu 2013 sam rodila krasnu curicu. Inače dijagnoza PCOS a muž teratozoospermia.
@medsr čestitkeee ;)))) ja pauziram malo do slijedećeg puta, nakon 3 neuspješna ivf-a moram predahnut malo, bar ljeto da preskočim ;)
svima sretnooooo
curke moje evo da vam javim da mi je danas 6. dan nakon transfera i stvarno se osjećam prazno.... ma ko da se ništa ne dešava u meni... išla sam kod doc po uputnicu za betu i tamo radi jedna jaaaaaaako dobra sestra koja je suosjećela sa mnom, pa mi je dala 2 testa za trudnoću... nisam mogla dočekat jutro pa sam ga odmah popodne napravilla i zamislite crtica koja pokazuje trudnoću je jaaaako blijeda ali ipak postoji... sretna sam do neba samo ne znam koliko je to sigurno... ništa, betu vadim u pon ona će valjda sve reći... pozz svima novima i želim puno sreće svakoj od vas..
stel@ pa to su odlicne vijesti...drzim figice da je uspjelo...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji