Evo da vam ispricam moju pricu koja traje 2007, rodena u njemackoj upoznala muza i doselila se u hr tako ako koja greska u pisanju sorry
2 godine noge gore,dolje zatvaraj,drzi neznam sta smo napravili sve idemo mi preko veze u vuk vrhovac ajde 1 put jedva 1 stanica mm spermiogram ajme i kuku ajde na kraju nista mi opet 2 put nista niti jedne 3 put veli meni doktor ajde ti lipo u prag na donaciju nema tu kod tebe nista ja ono mooollliiimmm meni se srusilo sve ali ja se nedam
iDemo mi kod privatnika da vidimo sta ce on reci da bi mi izbio 800 kuna i rekao da smo ja i moj muz toliko bolesni da se moramo liciti snekim prahom bozijim koji kosta 1000 kn mi bizi kuci ovaj nas samo zaj.....
ajmo mi dalj u petrovu dobila termin preko veze opet ovaj put doktor mi je barem rekao da sam pred menopauzom i sve mi objasnio ( jedini on ) i posto mm ima hep b a ja ga nemam mogu samo 2 godisnje napraviti postupak on ti mene naruci za 12 mj. 2013 da bi ja javila kad sam dobila mengu sestra kaze meni pauza izmedu bozica i nove godine zovite u 1 mj. 2014 e onda ja zovem sestru ona meni sad vam je kasno zovi za mj dana ja zovem za mj. Dana ona meni zovi za uskrs ja zovem za uskrs da mi ona rece salji email i naruci se za 8 mj ko tu sad koga ja u sebi ajde ja se narucim za 8 mj. 2014
ja mm govorim ajmo pokusati u split mi u split i 2 puta bila u splitu dogovor je pao doktor nam je rdkao stimulacija kod mene ne djeljuje zbog hormona tako ako dobijem 1 stanicu odlicno mi u postupak daje on meni neke tablete da pijem i opa ja 7 dana kasnije 3 stanice doktor gleda i nije mu jasno niti meni uspijemo mi 2 oploditi i vracati i evo napokon nakon dugih 7 godina ocekujemo blizance to vam je moja prica skracena jer bilo toga da se covik vata za glavu ne odustajte nikad
lufi,zaista si se napatila,ali prekrasan završetak....sretno i čuvajte se
lufi svaka čast što nisi odustala
bebo hvala već sam pročitala sad samo moram prosljedit mužu... hehehe puno hvala
HELLO...............
vidim da se dugo nitko nije javio pa da malo oživimo temu evo ja sam danas prvi dan ciklusa dakle u petak sam na klinici.... nadam se da je ona grozno velika cista otišla i da ću napokon krenut u postupak.... javljat ću se da znate šta mi se događa.
BY!
sretno stella..držim fige.ja čekam svaki dan kad bude naš anđeo odlučio izaći iz buše pa sam sva u tome...jedna trudilica jučer dobila negativnu betu pa sam i malo tužna...svašta se događa...
hvala tina
hvala medsr, nadam se da ću i ja jednog dana "bit sva u tome" i da ću cijeli život gledati kako moja beba iz dana u dan postaje čovjek... vjerujem da je to najdivniji osjećaj u životu... BITI MAJKA......
evo da se javim...
danas sam bila u klinici, cista je otišla doktor mi je dao klomiće i sad ćemo vidit kako ćemo ovaj puta proći...
pozzzz.........
Sortiraj odgovore
Najstariji