Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    stell@
    03. Lipanj 2014. 17:25

veliki pozz svim curama! evo i ja sam se nakon dugo vremena i čitanja odlučila pridružiti. da odmah prijeđem na svoju priču: naša kalvarija traje već 7 godina i nikako joj kraja! nakon godinu dana pokušavanja da dobijemo dijete skužili smo da nešto nije u redu i krenuli na razne pretrage. meni su dg policistični jajnici a mužu oligoasthenoteratozoospermia! prije dvije godine imali smo jedan pokušaj ivf-a ali nažalost nije uspio! sada ponovno krećemo držimo si fige i molimo se Bogu da nas obdari jednim divnim malim čudom! svoj našoj nesreći bi došao kraj.... nadam se....

Tina0208
    03. Lipanj 2014. 18:38

stell@ kao prvo dobro nam dosla... ja se nadam da cete uspjeti ovaj put i drzim vam figice da cim prije ugledate veeeliki plusic....

Laura 21.08.2014 :-*

stell@
    03. Lipanj 2014. 22:37

puno hvala na dobrodošlici... nadam se da neću predugo ostat na ovoj temi i da ću prijeći na trudnice
    super za anušku, uvijek mi je drago čuti da je netko uspio... zapravo ja mislim da oni koji ne mogu tako lako doći do djeteta uvijek budu puno sretniji kad ugledaju  plus nego oni kojima to ide samo tako...
    ugl sada čekam mengu pa ćemo u kliniku i u nove pobjede

stell@
    06. Lipanj 2014. 18:20

evo da se javim.. DOBILA sam i sutra sam na klinici pa ćemo vidit šta će reć.... jupi!!

Tina0208
    07. Lipanj 2014. 12:29

sretno stel@........

Laura 21.08.2014 :-*

medsr
    07. Lipanj 2014. 14:40

držimo fige na rukama i nogama

stell@
    08. Lipanj 2014. 18:28

tužna vijest... razočarala sam se do bola... CISTA NA LIJEVOM JAJNIKU... odustaje se do iduće menstr. jedva sam došla do tram muž me doslovno vukao... nisam mogla hodat.. a tako sam se nadala, baš sada kad smo se napokon odlučili i pripremili sve pada u vodu... a godine i mjeseci idu kao ludi... vrijeme me ubija....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.