cure, danas mi e 10ti dnt, prije 3 dana sam ponovno napravila test i bio je negativan, ali danas ujutro je ponovno bio poz i sada se stvarno dobro vidjela druga crta... sada opet imam nadu, ali naravno, sutra će sve reći...
imam već 3 dana jake grčeve u maternici pa me strah da se neće šta loše desiti...
javim se kad nalaz bude gotov.. ciao
jupi stel@ to su super vijesti...cekamo detalje.....
Laura 21.08.2014 :-*
Najprije vas sve lijepo pozdravljam s obzirom na to da sam se tek nedavno pridružila ovoj mreži iz istih razloga kao i vi...Naime,redovito čitam teme na forumu i jako sam puno korisnih informacija već prikupila iz vaših iskustava,pa sam stoga odlučila iznijeti i naš slučaj jer vidim da je neplodnost veliki problem današnjice.Naime,u 9.mjesecu idem na pripreme za IVF,tj.ICSI kod dr.Šimunića u Pertovoj.Unatoč lošim nalazima spermiograma(prvi nalaz necrozoospermia,svi ostali naredni oligoasthenozoospermia),biolog je u centrifugatu uspio naći nekoliko spermija i dao nam nade iako su već svi odustali od nas.Stoga vas molim ako je itko imao slično iskustvo da mi odgovori.Zanima me sve vezano uz hormonsku terapiju(spominjali su mi nekakve injekcije),dal se za vrijeme te terapije ostaje u bolnici,kako izgleda vađenje jajnih stanica,nakon koliko pokušaja IVF-a vam je uspjelo???bilo kakvo iskustvo ili savjet dobro će mi doći...
Unaprijed se zahvaljujem...
curke nemojte misliti da sam vas zaboravila... evo priče..
išla sam vaditi betu međutim imala sam jake bolove dolje pa sam odmah otišla kod gin da vidim šta je... on kaže HIPERSTIMULACIJA i naravno ostavi me u bolnici. u međuvremenu beta stiže i potvrđuje trudnoću.. jeeeeeeee jupiiiiiiiiiiiiiiiiii... naravno sva sam sretna skačem do neba... i to je otprilike to... bila sam 12 dana u bolnici i danas sam došla... sada se već vidi na uzv danas je 5+2 i osjećam se super...
cure držim svima fige da svi uspijete i da sve bude ok... meni je uspjelo iz PRVOG embriotransfera i to samo JEDAN embrij...
sretno svima
stel@ pa to su najdivnije vijesti ikada...jupiiii....bravoooo... cestitam...tako sam sretna zbog tebe...
dodi nam na novu temu...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji