Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    06. Lipanj 2018. 13:38

Babylove

Cure ima pitanje.. mozda pomalo glupo ali eto.. ne mogi nigdje naci… dali je moguce da embrij ispadne iz maternice? Cure pisu po forumima da im je znalo ispast ali vec kada su bile trudne pa je doslo do pobacaja…

To sam i ja pitala dr😀,kaže ona nemoguće ,maternica je kao neka centrifuga ,ona to usisa,tako da nema mrdanja😝

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    06. Lipanj 2018. 13:43

Didi28

Beba

Babylove

Grizli

Meni je jucer bio pritisak al kao samo na 1 tocku ispod pupka. A meni je jucer bio 3 dan. Rekle mi cure da je to normalno. Pa valjda je to sad i kod tebe.🤞

A meni je bas kao da trebam pricuriti.. kad sjednem dobro je.. cim ustanem i malo hodam pritisak.. 😥😥😥 mozda sam ipak trebala jos doma ostati

Ne brini draga,to je normalno,meni je to trajalo 5-6 dana, vjerujem da je to od punkcije,ako nemaš neki težak fizički posao osobno mislim da je bolje da si išla raditi.to je jedina stvar koju bi ja ovaj put napravila drugačije,išla bi na posao ,ne mislim da je to utjecalo na ishod već je lakše čekanje kad se zabavio drugim stvarima

Beba,kad si ti dobila menstruaciju ja bih po mom ciklusu trebala dobiti danas.ali punkciju sam imala 14dan ciklusa znaci trebala sam dobiti 3.6.ili se varam kako to ide.za sad nemam bolove menge ali nestrpljiva sam pa se tješim mozda mi je uspjelo

Ja sam m dobila 14.dnt s tim da sam 11. Vadila betu i taj dan prestala koristiti crinone gel,ja imam produžene cikluse i punkcija je bila 21.dc
    Koji ti je dnt? zašto ne izvadiš betu?

DANTE

Beba
    06. Lipanj 2018. 13:44

Grizli

Beba i druge koje ste na kbc Rijeka dal oni ikad odgovore na onaj mail ivf@kbc-rijeka.hr?

Uvijek,slobodno piši,ja samo tako i komuniciramo s njima

DANTE

Grizli
    06. Lipanj 2018. 13:56

Beba

Grizli

Beba i druge koje ste na kbc Rijeka dal oni ikad odgovore na onaj mail ivf@kbc-rijeka.hr?

Uvijek,slobodno piši,ja samo tako i komuniciramo s njima

A jel odgovore brzo ili tek nakon par dana. 

Beba
    06. Lipanj 2018. 13:58

Najkasnije slijedeći dan,osim ako pošalješ u petak onda su meni tek u ponedjeljak odgovorili

DANTE

• Klaus_zg
    06. Lipanj 2018. 14:09

Bok curke! Evo ja sam nova.
    Danas bila prva punkcija i izvađeno 5 folikula i imaju jajne stanice (ako sam dobro rekla posto sam nova i neznam bas sve).
    U petak moram doći da vidimo za transfer...
    Imam pitanja pa ako mi možete pomoć?
    1.Da li u petak prije transfera mogu kod kuće pojest malo i popit kavu i naravno za vodu znam da moram?
    2.Ako dođe do transfera sa li mogu dobit bolovanje zbog fizičkog rada na poslu? 
    Hvala vam puno na odvojenom vremenu.
    Sretno svima!

Klaus

06. Lipanj 2018. 14:10

Curke evo vec sam pisala da sam 5dnt imala tamnosmedi spotting od crinona,da bi jutros 9dnt opet izlazilo sa crinone al ovaj put i tamno i svijetlije i malo vise nego 1 put,pa ne znam sta da mislim dali treba menstruacija doc il je implantacijsko,po pravilu bi kao danas trebala doc menga 14 dan od punkcije.
    Inace nisam nikad krvarila ranije dok sam bila na progesteronu,dal duphaston il crinone tek kad bi prestala uzimat, i zadnji neuspjeli transfer je bio bez krvarenja,a mozda je sad drugacije od stimulacije,pa ne znam mozda ako ima koja trudnica da je imala tako rano krvarenje neka se javi,ne znam sta misliti,betu cu vjerojatno u petak ic vadit

06. Lipanj 2018. 14:14

Klaus_zg

Bok curke! Evo ja sam nova.
    Danas bila prva punkcija i izvađeno 5 folikula i imaju jajne stanice (ako sam dobro rekla posto sam nova i neznam bas sve).
    U petak moram doći da vidimo za transfer…
    Imam pitanja pa ako mi možete pomoć?
    1.Da li u petak prije transfera mogu kod kuće pojest malo i popit kavu i naravno za vodu znam da moram?
    2.Ako dođe do transfera sa li mogu dobit bolovanje zbog fizičkog rada na poslu?
    Hvala vam puno na odvojenom vremenu.
    Sretno svima!

1.Mozes popit kavu i pojest nesto sitno,ne se sad prenajest
    2.Imas pravo na bolovanje 14 dana od et do bete,ako mislis da ti ginekolog ne bi dao,reci doktoru da ti  na nalazu napise mirovanje pa ce morat

• Klaus_zg
    06. Lipanj 2018. 14:16

Hvala puno na odgovoru!!
    😘

Klaus

• Klaus_zg
    06. Lipanj 2018. 14:28

Da li ima uspješnosti da prvi transfer uspije ?
    Kolike su šanse? Istraživala sam po netu ali...
    Da li je tu među vama bilo takvih čuda?
    Ja se ne nadam previše ali opet me zanima...

Klaus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.