Cure evo ja na poslu... okej sam... ali mi je bas pritisak dolje... vise neznam dali umisljam ili ne..
Ako se ne varam i vi ste rekle da ste imale pritisak...koliko je trajalo? Meni je transfer bio u ponedjeljak znaci danas evo 2 dan od ET
Meni je jucer bio pritisak al kao samo na 1 tocku ispod pupka. A meni je jucer bio 3 dan. Rekle mi cure da je to normalno. Pa valjda je to sad i kod tebe.🤞
Meni je jucer bio pritisak al kao samo na 1 tocku ispod pupka. A meni je jucer bio 3 dan. Rekle mi cure da je to normalno. Pa valjda je to sad i kod tebe.🤞
A meni je bas kao da trebam pricuriti.. kad sjednem dobro je.. cim ustanem i malo hodam pritisak.. 😥😥😥 mozda sam ipak trebala jos doma ostati
A meni je bas kao da trebam pricuriti.. kad sjednem dobro je.. cim ustanem i malo hodam pritisak.. 😥😥😥 mozda sam ipak trebala jos doma ostati
Ne brini draga,to je normalno,meni je to trajalo 5-6 dana, vjerujem da je to od punkcije,ako nemaš neki težak fizički posao osobno mislim da je bolje da si išla raditi.to je jedina stvar koju bi ja ovaj put napravila drugačije,išla bi na posao ,ne mislim da je to utjecalo na ishod već je lakše čekanje kad se zabavio drugim stvarima
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ne brini draga,to je normalno,meni je to trajalo 5-6 dana, vjerujem da je to od punkcije,ako nemaš neki težak fizički posao osobno mislim da je bolje da si išla raditi.to je jedina stvar koju bi ja ovaj put napravila drugačije,išla bi na posao ,ne mislim da je to utjecalo na ishod već je lakše čekanje kad se zabavio drugim stvarima
Pa radim mao frizerka.. nije fizicki nista tesko samo sto stojim na nogama.. radim u muskom salonu tako da je lakse... iako nije neka velika guzva pa imam vremena za odmoriti.. pa u.pravu si zato sam i odlucila ici raditi da bar malo skrenem misli na trenutke.. ali radim danas i sutra i onda odemo u zg.. kuma sam krsna i vjencana pa ce mi vrijeme proci 😊😊
Cure ima pitanje.. mozda pomalo glupo ali eto.. ne mogi nigdje naci... dali je moguce da embrij ispadne iz maternice? Cure pisu po forumima da im je znalo ispast ali vec kada su bile trudne pa je doslo do pobacaja...
Beba,kad si ti dobila menstruaciju ja bih po mom ciklusu trebala dobiti danas.ali punkciju sam imala 14dan ciklusa znaci trebala sam dobiti 3.6.ili se varam kako to ide.za sad nemam bolove menge ali nestrpljiva sam pa se tješim mozda mi je uspjelo
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Babylove,to ti je mene muz pitao nakon transfera i onda krenula to istrazivat jer ni sama nisam znala. Dakle gotovo nemoguce je da embrij ispadne iz maternice prije ili nakon implantacije naravno ako je endometrij dovoljno zadebljao. Nasla sam ova obrazlozenja maternica je lijevkastog oblika po prirodi, a zadebljanjem endometrija taj "prazan" prostor unutar nje jos se dodatno ssmanjuje.Nikakva fizicka aktivnost ne moze dovoljno rasiriti grlic maternice i taj donji dio maternice da bi embrij ispao.Jedino npr da se radi ginekoloski pregled kroz maternicu, spolni odnos i sl.,ali i onda je sansa minimalna posebno nakon implantacije zato se to od transfera do implementacije u pravilu ne preporuca. Do "ispadanja" emvrija dolazi samo i iskljucivo ako je embrij propao pa je endometrij se stanjio i krenula je menstrualna krv, ili ako se implatirao onda ako embrij nije u redu dodje do spontanog. A vjeruj mi to "ispadanje" onda i te kako osjetis jer maternica ima uzasne kontrakcije da odumrli embrij izbaci van. Tako da to u pravilu nije moguce. A i da ispadne ti to ne bi vidila jer je embrij sad uzasno minijaturan pocetkom 5tt bude cca 1mm.
Curke evo mene na odijelu u Petrovoj, ostavili su me. Javila sam svojoj dr kako mi je i rekla je odmah za Zg. Po pregledu je blagi hiper nije strasno al su me ipak ostavili. Cekaju nalaze krvi pa ce mi dat valjda nesto😓
Drzi se i btz oporavak zi želim. .
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Beba i druge koje ste na kbc Rijeka dal oni ikad odgovore na onaj mail ivf@kbc-rijeka.hr?
Sortiraj odgovore
Najstariji