Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • elfi
    05. Svibanj 2014. 22:42

Lijepe vijesti Anuska

• elfi
    06. Svibanj 2014. 10:07

Drage forumašice,molim za savjet privatne MPO klinike u Zg,gdje ste bile,cjenik i iskustva...Hvala!

• paris
    06. Svibanj 2014. 11:29

Draga Elfi, mi smo bili u poliklinici Betaplus kod doktorice Romane Dmitrović. Za nju i za osoblje imam samo riječi pohvale. Već na konzultacijama sam stekla dojam da zna što govori i da je stručnjak, a uz to mi je nekako i kao osoba sjela - pozitivna i pristupačna. Što se tiče cijena sve su na njihovoj web stranici. Sretno!

• elfi
    06. Svibanj 2014. 14:33

Hvala na informaciji Paris .Svako dobro Vam zelim!

• elfi
    06. Svibanj 2014. 22:48

Medsr hvala Vam puno,danas sam se cula sa Dr.Skvorc i lijepo mi je sve objasnio,napokon sam dobila prave smjernice.Sretno! 

• anuska146
    07. Svibanj 2014. 14:41

Imam novosti i moram ih podijeliti sa vama, danas na ultrazvuku su se vidjele 2 mrvice,
    želja mi se ostvarila :) bit će blizanci

antonio
    07. Svibanj 2014. 14:43

Cestitam Anuska146.Sad polako i cuvaj svoje malisane ocekujemo te na drugoj temi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.