Draga Elfi, mi smo bili u poliklinici Betaplus kod doktorice Romane Dmitrović. Za nju i za osoblje imam samo riječi pohvale. Već na konzultacijama sam stekla dojam da zna što govori i da je stručnjak, a uz to mi je nekako i kao osoba sjela - pozitivna i pristupačna. Što se tiče cijena sve su na njihovoj web stranici. Sretno!
Hvala na informaciji Paris .Svako dobro Vam zelim!
Hvala na informaciji Paris .Svako dobro Vam zelim!
mi bili u poliklinici škvorc u samoboru.oni imaju ugovor s hzzo-om još do 6 mjeseca tako da smo ušparali novce za postupak.naplaćuju se prve konzultacije s uzv-om(mislim da oko 700kn) i ako nako ivf-a želite nastaviti kontrolu kod njih 400 do 500 kn po kontroli.doktor škvorc i svo drugo osoblje su savršeni i imam samo riječi hvale.nemam nešto prebogato iskustvo s drugim poliklinikama jer smo hvala bogu uspjeli od prve,ali mogu reći da ako ću ikad opet krenuti tim putem da sam definitivno za njih.bila sam na konzultacijama i kod dr.lučingera koji isto ima dobre uspjehe,ali smo i ja i suprug nekako prevagnuli u polikliniku škvorc jer mi se malčice njihov pristup više svidio.to je više individualno,ali dr.škvorc nam je sve objasnio puno bliže za nekoga tko se prvi put susreće s tim..za cijene kod njih privatno nisam baš sigurna,ali mislim da je ivf u prirodnom ciklusu oko 4000kn,a stimulirani ovisi o lijekovima do 10000kn.ako se odlučite za njih možda nije kasno pa uspijete barem jedan postupak riješiti preko hzzo-a.puno sreće
Medsr hvala Vam puno,danas sam se cula sa Dr.Skvorc i lijepo mi je sve objasnio,napokon sam dobila prave smjernice.Sretno!
Medsr hvala Vam puno,danas sam se cula sa Dr.Skvorc i lijepo mi je sve objasnio,napokon sam dobila prave smjernice.Sretno!
nadam se da ćete uspjeti što prije i da ćete biti zadovoljni uslugom..držim fige
Imam novosti i moram ih podijeliti sa vama, danas na ultrazvuku su se vidjele 2 mrvice,
želja mi se ostvarila :) bit će blizanci
Imam novosti i moram ih podijeliti sa vama, danas na ultrazvuku su se vidjele 2 mrvice,
Čestitam ti od srca,koliko si sad trudna točno?Znam kakav je to osjećaj nešto neopisivo i predivno nista nije usporedivo s tim znam iz vlastitog iskustva nakon 5 god.pokušavanja.
Čestitam ti od srca,koliko si sad trudna točno?Znam kakav je to osjećaj nešto neopisivo i predivno nista nije usporedivo s tim znam iz vlastitog iskustva nakon 5 god.pokušavanja.
Cestitam Anuska146.Sad polako i cuvaj svoje malisane ocekujemo te na drugoj temi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji