I da vas pitam nesto. Sutra idem na prvi uzv poslije bete da vidim jel sve to kako treba :D Ne opterecujem se simptomima niti ih vele nesto imam. Al skoro me svaki dan malo stomak boli kad da cu dobiti al samo na sekund i nekad me malo zigne. Jel ikome tako bilo a da je na kraju sve uredu bilo?
Draga ma to ti je sve normalno..mi smo sve senzibilne jace na trudnocu i simptome pa onda osluskujemo svaku sitnicu..meni ti je bilo tako svakih npr 3 dana na sat ili dva imala sam osjecaj da cu dobiti svaki cas ali eto 11+5 i brojimo dalje. Ne brini sve je u redu, samo se opusti.
❤N i V💙
cure pozdrav..nova sam tu, ali imam već iskustva sa ivf-om, i to hvala bogu pozitivnih..uspjelo nam je od prve i imamo malu predivnu djevojčicu koja će uskoro navršiti 7 mj..a javila sam se tu vama jer planiramo i na drugi ivf, i to na jesen u 9. mj..
nemamo smrzliće jer su mi aspirirali samo dvije jajne stanice od kojih je jedna bila loša,a ta druga dobitna..zanima me ako koja od vas zna, trebamo li sve nalaze napraviti nove?na onom papiru što smo dobili u bolnici piše nešto da samo papa test i brisevi ne smiju biti stariji od godinu dana, a sve ostalo ne više od dvije.. je li to stvarno tako?Planiramo sve potrebne nalaze napraviti u 6 mj pošto bolnica ne radi preko ljeta, mislim na humanu reprodukciju.
i da, velikeee čestitke svima sa pozitivnim betama, sad samo uživajte, vrijeme će brzo proći i tek onda vam dolazi prava najveća sreća,govorim iz iskustva..a ostalima držim velike fige da im uspije čim prije
Pa ocito ovisi od bolnice do bolnice, najbolje da njih nazoves direktno i kazes koliko su ti stari nalazi. Meni pise da neki ne smiju biti stariji od 6 mj, neki ne smiju biti stariji od godinu, a neki smiju i 2 god..tako da najbolje da ih pitas.
❤N i V💙
cure pozdrav..nova sam tu, ali imam već iskustva sa ivf-om, i to hvala bogu pozitivnih..uspjelo nam je od prve i imamo malu predivnu djevojčicu koja će uskoro navršiti 7 mj..a javila sam se tu vama jer planiramo i na drugi ivf, i to na jesen u 9. mj..
nemamo smrzliće jer su mi aspirirali samo dvije jajne stanice od kojih je jedna bila loša,a ta druga dobitna..zanima me ako koja od vas zna, trebamo li sve nalaze napraviti nove?na onom papiru što smo dobili u bolnici piše nešto da samo papa test i brisevi ne smiju biti stariji od godinu dana, a sve ostalo ne više od dvije.. je li to stvarno tako?Planiramo sve potrebne nalaze napraviti u 6 mj pošto bolnica ne radi preko ljeta, mislim na humanu reprodukciju.
i da, velikeee čestitke svima sa pozitivnim betama, sad samo uživajte, vrijeme će brzo proći i tek onda vam dolazi prava najveća sreća,govorim iz iskustva..a ostalima držim velike fige da im uspije čim prije
Ja sam bila u 3.mj u postupku sa nalazom hepatitisa krvne grupe od 21.12 i sad za novi postupak koji planira za 7.mj moramo ponovit.oni vrijede samo 6mj po novom a sve ostalo god dana.tako meni rekao moj dr prije 2tj.
sretnooo svima cura sa betama i postupcima :*
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Da,najbolje da pitam u bolnici..pa da sve pripremimo i imamo..
Hvala😊
Da,najbolje da pitam u bolnici..pa da sve pripremimo i imamo..
Hvala😊
I da..cestitam na curici i sretno u novom postupku. Drzim fige 😘
❤N i V💙
Cestitam na curici, lijepo je cut da je nekom uspjelo od prve. Ti si bila na stimulaciji ili prirosni postupak?
Ja sam bas pripremala papire pa ovako u Ri na KBC traze krvna grupa, rh faktor, papa test i hormoni 3dc - godinu dana, hepatitis i hiv - 6 mjeseci, brisevi - 3 mjeseca. Ja sam svoje nalaze odradila u roku 15 dana tako da ako planiras u 9 opet u postupak mozda da ides tek u 8 ne prije da ti ne "ostare" nalazi. I pregled ginekolosi bi trebao biti sto noviji al to obicno oni obave u Ri. Sretno
Baby love eto vidiš, brinula si bez razloga :)
Cure da vas pitam, jel koja od vas koristila embrio glue i što mislite o tome?
Draga ja sam ti pitala za taj embrio glue i rekao mi je biolog da to nema apsolutno nikakve veze sa uspjesnoscu postupka. Kaze on meni mozemo ti mi staviti to ali ako se js ne zele primiti nece se primiti, odnosno, ako nisu dobre u razvoju one ce itako nestati stavili embrio glue ili ne. Znaci embrio glue ti nije nikakva sigurnost za uspjeh. To sve ovisi o kvaliteti js i nista ih nece spasiti (ozivjeti, zadrzati i sta god jos) ako nisu kvalitetne.
A znam da nije sigurnost ali ako povećava šanse barem malo... Hvatam se za svaki postotak :)
Očito svaka bolnica ima svoja pravila vezano uz rok za nalaze..ja sam inače u Petrovoj..budem nazvala svog dr ovih dana da točno provjerim..hvala na cestitkama😊išla sam u stimulirani postupak i radili su nam ICSI jer suprug ima loši spermiogram.Ugl trudnoća je prošla super,sve skolski😊
javit ću vam se opet kad krenemo u postupak,ali iskreno se nadam da ćete vi sve već biti na drugoj temi😊sretno cure💕
Baby love eto vidiš, brinula si bez razloga :)
Cure da vas pitam, jel koja od vas koristila embrio glue i što mislite o tome?
Draga ja sam ti pitala za taj embrio glue i rekao mi je biolog da to nema apsolutno nikakve veze sa uspjesnoscu postupka. Kaze on meni mozemo ti mi staviti to ali ako se js ne zele primiti nece se primiti, odnosno, ako nisu dobre u razvoju one ce itako nestati stavili embrio glue ili ne. Znaci embrio glue ti nije nikakva sigurnost za uspjeh. To sve ovisi o kvaliteti js i nista ih nece spasiti (ozivjeti, zadrzati i sta god jos) ako nisu kvalitetne.
A znam da nije sigurnost ali ako povećava šanse barem malo… Hvatam se za svaki postotak :)
Znam draga..ali na zalost to ti ne povecava sanse..da nisam bila u privatnoj poliklinici ne bi se bas drzala toga sto su mi rekli, ali rekli su mi iskreno, a ne da mi uzmu novce..Oprosti ako sam ti grubo napisala samo ti zelim reci kako zapravo je..ako imas besplatno taj glue ok uzmi, ali nemoj u njega ulagati nade, zaista je bitna kvaliteta jajnih stanica-u njih polazi nade.
radije probaj na akupunkturu za plodnost to ti ima dobar postotak poboljsanja i jajnih stanica i postotka uspjesnosti i svega. Ja sam bila na akupunkturi pa ako te sta zanima mogu ti napisati, iako sam neki dan pisala nekoj od vas, ali ne sjecam se kome (tesko mi je sve pratiti) napisat cu ponovo ako treba jer zelim da svi uspijemo i znam da se svi hvatamo u tim situacijama za slamkicu. Zaista ti od srca zelim svu srecu da uspijete i da imate svoje srceko malo 😘
❤N i V💙
Heiii curke...evo me nakon prvog uzv...dr.odusevljen sve super...vidi se jedna trudnoca od 5mm...krv mi nisu vadili...kontrola za tj.dana...utrice i folacin nastavljam isto...😄😃😁😀
Sortiraj odgovore
Najstariji