Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    17. Svibanj 2018. 20:29

du1988 ja nestrpljivo cekam tvoj rezultat sutra draga drzim fige i molim da sve bude oke i vjerujem da ce biti 😘 😘 😘 😘 

Diana30
    17. Svibanj 2018. 21:31

du1988

Didi28

Hej cure moja terapija ostaje ista.u ponedjeljak ili utorak punkcija.veselim se sto smo sve blize cilju,imamo 2 od 14mm.ovi drugi su manji ali ima ih dosta koliko sam ja vidjela,ma samo neka rastu folikulici..Ema zao mi je,odtuguj.odmori i kreni dalje.,ja sam sama sebi rekla ovaj puz ako ne uspije nema predaje idemo dalje.bit ce kako dragi Bog kaze,uspjet cemo i mi samo mozda treba malo vise vremena. Meni je zao samo sto nisam prije krenula mozda bi se vec i ostvarila trudnoca a jbg.jucer mi je bio rođendan pa ce se zelja i ostvariti

sretan rođendan sa zakašnjenjem i sretno dalje, nadam se da će sve proći onako kako želiš! Javljaj dalje situaciju 😉

Hvala draga.ti nam se javi sutra svi smo u iščekivanju s tobom...

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Babylove
    17. Svibanj 2018. 21:43

Vidjet cu sto ce reci sutra oni posto stvarno svaka bolnica drugacije radi... zapravo ovo sto trusk kaze nekako mi se cini najpravilnije.. al kazem vidjet cemo.. jer krv svjeza je krenula unutar sat vremena i bolovi.. ali meni i inace tako bude kada krene odmah skoro krene poprilicno jako...
    Cure cekalice 🤞🤞🤞🤞🤞

• Ema1987
    18. Svibanj 2018. 07:52

Babylove ja  bi isto danas računala kao prvi dan ciklusa, ipak tu je došla kasnije popodne.

Du1988 držim figeeee!!! Sretno sretno! Javi obavezno čim napraviš test! 

du1988
    18. Svibanj 2018. 08:24

Jutro cure, evo test je pozitivan, sad cekamo betu u pon i ne usudim se jos veseliti nakon proslog iskustva! Pusem i na hladno 😆😘😘

url=https://lilypie.com]

Diana30
    18. Svibanj 2018. 08:27

du1988

Jutro cure, evo test je pozitivan, sad cekamo betu u pon i ne usudim se jos veseliti nakon proslog iskustva! Pusem i na hladno 😆😘😘

Jeeee bas si me razveselila.evo pijem kavu i tako sam sretna zbog tebe..bit ce ovaj put sve ok..drzim fige da beta bude ogromna.juhuhuuu

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Ema1987
    18. Svibanj 2018. 08:39

du1988

Jeee!!! Bravo bravo! To nam svima treba, malo pozitivnih vijesti :) ovaj put mora biti dobro! Koji ti je ono dnt danas? 

du1988
    18. Svibanj 2018. 08:49

Ema 1987

du1988

Jeee!!! Bravo bravo! To nam svima treba, malo pozitivnih vijesti :) ovaj put mora biti dobro! Koji ti je ono dnt danas?

10dnt, dvije blastice! Nadam se da ce ovaj put biti vise srece, hvala Vam cure 😘 javim se u ponedjeljak!

url=https://lilypie.com]

4 sreća
    18. Svibanj 2018. 08:54

du1988

Ema 1987

du1988

10dnt, dvije blastice! Nadam se da ce ovaj put biti vise srece, hvala Vam cure 😘 javim se u ponedjeljak!

Cestitam draga i drzim fige da beta bude velika😗

• Babylove
    18. Svibanj 2018. 08:57

Du198 cestitke bas mi je drago 😊😊
    Evo cure zvala ipak danas racunam kao prvi dan jer je dosla poslije 17 h.... znaci sutra pocinjem s pikanjem i 23. Idem na uzv.... jao koje uzbuđenje vec sad.. sto ce tek bit do 23. 🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.