Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    18. Svibanj 2018. 12:25

Jelena Lezaja

Pozdrav curke
    Nova sam na forumu .. bas sam jucer imala punkciju u citu kod dr poljaka i izvađene su mi 27 stanica od toga pola zrelih i sutra cu saznati koliko ih se oplodilo.

Ajme 27 stanica wou! Bravo,jel te jako boli od aspiracije?Sretno!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Purple
    18. Svibanj 2018. 12:28

Ne boli.. radila sam pod anestezijom tako da minimalna bol jucer  a danas skoro pa nista.
    Hvala ti

Pikica89
    18. Svibanj 2018. 12:28

du1988

Cure, kakva su vasa misljenja i misljenja vasih doktora u vezi mirovanja u periodu od pozitivne bete/testa pa do prvog pregleda? Moje misljenje je da radim u skladu s onim kako mi tijelo trazi i da se na treba zalijepiti za krevet i strogo mirovati.

Normalno se kreces i radis šta god želiš samo nemoj nista teško dizati.Ja sam do prvog pregleda poslje bete se normalno ponasala i sve normalno radila i kuhala i normalno dalje živjela 😁 jedino nista tesko ne dizem i evo ne usisavam tu uvijek netko uskoci.Samo pocneš uzivati u trudnoci i uopcee se ne zamaram simptomima nicime...mozak na pašuu 😁 

• Joy
    18. Svibanj 2018. 12:38

Pozdrav Jelena to je velika brojka bit ce puno oplođenih! 😉
    Victoria sama moras odlucit, moje misljenje je da bih ja isla odmah na ivf.
    Du cestitke!!! 😍😍 bit ce to lijepa beta 😉
    Ja definitivno nisam za mirovanje, ti ucini onako kako ti tijelo nalaze. Ja sam u oba postupka se ponasala normalno, cak i poslije transfera. Nisam htjela lezat teze sam dolazila do trudnoce al sam si nekak zacrtala da to ne znaci da je trudnoca odmah rizicna kao sto i nije bila 
    Druga stvar su krvarenja i drugi problemi al ti to neces imat 😊😊

du1988
    18. Svibanj 2018. 12:51

Hvala cure, tako nekako i ja rezoniram! nema krvarenja za sad hvala Bogu, vidjet cemo nakon bete mogu li odahnuti! Jedino mi je tesko gledati u more, a nema kupanja 😀 ali sve za mrve! 
    Victoria, ja bi na tvom mjestu odmah na IVF, veca je uspješnost a kad vec placas,logicnije je ici tim putem! Jelena, super brojka! Sigurna sam da ce dalje  biti sve super!

• Babylove
    18. Svibanj 2018. 13:10

Victoria definitivno ako vec placas bih isla na ivf.. jer to je najveca mogucnost da ces brzo ostati trudna.. prvenstveno jer je jedan jaknik u pitanju...
    Du bas kako cure kazu ucini kako se osjecas.. jer ja sam misljena ako je sve ok treba uzivati i ne opterecivati se.. ok moras pazit naravno da se ne umaras previse i ne dizes tesko... ali nema potrebe da se zaljepis za krevet.. iako sam ja rrkla da cu se ponasati kao kraljica 😂😂😂 mislim da bi mi dopiz.... odmah 2 dan 😂😂
    Jelena dobro dosla.. ajmee koliko stanica.. sretno ti 💖

• Ema1987
    18. Svibanj 2018. 13:16

Victoria ja bi isto išla odmah na IVF! Moja soc. ginekologica bi ti rekla da za inseminaciju: ma to možete i doma raditi :)

A što se tiče ležanja... Ja isto nisam za mirovanje (možda nisam mjerodavna jer nam nije uspijelo sad iz ovog pokušaja ali smatram da nije razlog to što sam išla raditi i laganini obavljala sve ostalo)

Ja sam dogovorila danas sa dok doktorom, ovaj mjesec odmaramo I onda sljedeći idemo po smrzlića... Nadam se da će to biti to onda :) 

Diana30
    18. Svibanj 2018. 13:35

Joy

Pozdrav Jelena to je velika brojka bit ce puno oplođenih! 😉
    Victoria sama moras odlucit, moje misljenje je da bih ja isla odmah na ivf.
    Du cestitke!!! 😍😍 bit ce to lijepa beta 😉
    Ja definitivno nisam za mirovanje, ti ucini onako kako ti tijelo nalaze. Ja sam u oba postupka se ponasala normalno, cak i poslije transfera. Nisam htjela lezat teze sam dolazila do trudnoce al sam si nekak zacrtala da to ne znaci da je trudnoca odmah rizicna kao sto i nije bila
    Druga stvar su krvarenja i drugi problemi al ti to neces imat 😊😊

Joy kako mislis nisi mirovala mozes malo detaljnije ispricati kako si dane provodila.sto si radila svaki dan poslije transfera i pozitivne bete,ja isto nisam tip koja bi samo ležala. ,ali opet me strah jer sam imala spontani i nebi htjela da se ponovi,ja inace radim u skoli cistim dizem kantu s vodom.,brisem.kosim i imsm vrt koji uredjujem.ali to sam si sve rijesila kosnja i vrt tako da nemoram kad budem isla po svoju mrvicu. Ali na bolovanje ne namjeravam jer radim 4h a kantu necu vuci,,ono samo lagano.tsko i doma,oprosti ako sam te ugnjavila.samo sam htjela cuti kako vi to sve provodite te dane nakon transfera .

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

du1988
    18. Svibanj 2018. 13:37

Ema 1987

Victoria ja bi isto išla odmah na IVF! Moja soc. ginekologica bi ti rekla da za inseminaciju: ma to možete i doma raditi :)

A što se tiče ležanja… Ja isto nisam za mirovanje (možda nisam mjerodavna jer nam nije uspijelo sad iz ovog pokušaja ali smatram da nije razlog to što sam išla raditi i laganini obavljala sve ostalo)

Ja sam dogovorila danas sa dok doktorom, ovaj mjesec odmaramo I onda sljedeći idemo po smrzlića… Nadam se da će to biti to onda :)

Ja isto proslu biokemijsku ne pripisujem tome sto sam isla raditi, ali sad nisam nista htjela prepustiti slucaju jer mi zna biti stresno na poslu i nisam se htjela zivcirati bespotrebno. A mogu ti reci da mi je FET fizicki i psihicki bio puno, puno laksi i bas sam nekako od samog pocetka bila opustena i uvjerena da ce uspjeti (i evo za sad sve tece kako treba). Zelim ti uspjeh i da ti vrijeme brzo proleti do FET-a

• Kengurica
    18. Svibanj 2018. 14:14

Beba jel vec znas jel se oplodila jajna stanica?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.