Evo stigla i moja beta. 806,11 :D Rekli su mi da je super beta i da trebam opet u utorak ponovit nalaz. Sta vi mislite?
Ma to je odlicna beta. Nema nikakve sumnje da se nece poduplati pravilno. Cestitke! Sad lijepo uzivaj 😘😘
❤N i V💙
Truskawka, vise punkcija bez anestezije, preko 10 folikula, nikakva trauma. Kolicina boli mala i svakako izdrziva. Mozda neka priprema za porod :)
Nije ni to trauma al eto sve se izdrzi.
Jos sam i hendlala dijete od 3 god..
I bila ko pticica :)
Ne boj se
Hehe hvala ti ali ja sam to prosla. Bez anestezije, samo normabel i nesto protiv bolova. Kao sto kaze Kenguricanije me boljelo nista strasno. Mozda jedan ili dva folikula ali neznatno, brzo sve to prodje. Hvala Bogu bilo je uspjesno od prvog puta. Ja sam bila totalno neinformirana kaj se tice svega tak da me niceg nije bilo strah isla sam za svojim ciljem i to me veselilo. Cudno zvuci, ali tek se sad informiram o svemu kad je sve to iza mene 😂😂
Draga, a gdje si ti išla i koliko ti je trajao postupak do kraja?
Isla sam u IVF polikliniku. Od drugog dana menge sam pocela trositi ljekove (pripremali su me za insemenaciju) tamo negdje 10i dan smo se predomislili i otisli na ivf ipak, rekao je dr da je to bolje s obzirom da sam predobro reagirala na ljekove. Aspiracija je bila 14i dan i transfer je bio za 3 dana. Mogu reci da je to bilo jedno zaista predivno iskustvo jer su svi tamo jako ljubazni i bas jako paze na sve. Mozes ih pitati sto god ti padne na pamet i uvijek ce ti rado objasniti nesto sto ne znas i to laicki i u detalje. Nalaze sam mogla donjeti od kud god sam htjela. Spermiogram smo imali star 3 godine i priznali su ga, mi smo ga htjeli ponoviti, ali dr je rekao da nema potrebe. Ugl, ja prezadovoljna. Rezultat je ovdje-❤❤- i mi presretni.
❤N i V💙
Evo stigla i moja beta. 806,11 :D Rekli su mi da je super beta i da trebam opet u utorak ponovit nalaz. Sta vi mislite?
Bravoooo! Cestitam 😊
Truskawka, vise punkcija bez anestezije, preko 10 folikula, nikakva trauma. Kolicina boli mala i svakako izdrziva. Mozda neka priprema za porod :)
Nije ni to trauma al eto sve se izdrzi.
Jos sam i hendlala dijete od 3 god..
I bila ko pticica :)
Ne boj se
Hehe hvala ti ali ja sam to prosla. Bez anestezije, samo normabel i nesto protiv bolova. Kao sto kaze Kenguricanije me boljelo nista strasno. Mozda jedan ili dva folikula ali neznatno, brzo sve to prodje. Hvala Bogu bilo je uspjesno od prvog puta. Ja sam bila totalno neinformirana kaj se tice svega tak da me niceg nije bilo strah isla sam za svojim ciljem i to me veselilo. Cudno zvuci, ali tek se sad informiram o svemu kad je sve to iza mene 😂😂
Draga, a gdje si ti išla i koliko ti je trajao postupak do kraja?
Isla sam u IVF polikliniku. Od drugog dana menge sam pocela trositi ljekove (pripremali su me za insemenaciju) tamo negdje 10i dan smo se predomislili i otisli na ivf ipak, rekao je dr da je to bolje s obzirom da sam predobro reagirala na ljekove. Aspiracija je bila 14i dan i transfer je bio za 3 dana. Mogu reci da je to bilo jedno zaista predivno iskustvo jer su svi tamo jako ljubazni i bas jako paze na sve. Mozes ih pitati sto god ti padne na pamet i uvijek ce ti rado objasniti nesto sto ne znas i to laicki i u detalje. Nalaze sam mogla donjeti od kud god sam htjela. Spermiogram smo imali star 3 godine i priznali su ga, mi smo ga htjeli ponoviti, ali dr je rekao da nema potrebe. Ugl, ja prezadovoljna. Rezultat je ovdje-❤❤- i mi presretni.
Koliko te koštao cijeli postupak sa svime ako mi možeš reći otprilike i kojeg doktora preporučaš?
Sss87
Čestitam 😁, odlična beta.
Jesi li ti u poliklinici Cito možda 😊
Sss cestitke draga.. nadam se da cu ti se pridruziti i ja u pon.
Ovo ti je sve iz 1.postupka?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Cure jel mozda netko zna u slucaju da mi se pokaze da imam nedaj Boze inzulinsku rezistenciju sta onda nemogu na ivf odmah ili se moze pa ti uvedu lijek?
Cvjetic, meni je inzulin. rezistencija otkrivena.prosle godine u 4 mjesecu prosle godine i odmah mi je uveden Siofor od 850mg jednom dnevno. U postupak sam isla odmah s iducim ciklusom. Nazalost u folikulima nisu nađene js i jos je uvijek bila prisutna cista na desnom jajniku. Nakon toga mi je pojacana terapija Sioforom na dvije tbl dnevno i u 9 mjesecu je bio ponovo postupak IVF/ICSI. Do tada se je i inzulin. rezist. normalizirala i ciste vise nije bilo. Postupak je zavrsio pozitivno. Samo sto u slucaju IR do 10 tt moras napraviti oGTT test i koristiti terapiju do cca 17tt, te svaki mjesec regulirati gestacijski dijabetis
Sss jesam li ti rekla, CESTITAM!!!
Uzivaj u sreci od srca ti zelim!!
Ps. Znala sam... :)
Sss87Čestitam 😁, odlična beta.
Jesi li ti u poliklinici Cito možda 😊
Sss cestitke draga..nadam se da cu ti se pridruziti i ja u pon.
Ovo ti je sve iz 1.postupka?
Jesam, radila sam IVF/ICSI u Cito i jeste, ovo mi je prvi postupak :) Drzimo fige za ponedjeljak :D
Sortiraj odgovore
Najstariji