Kengurica nisam znala o kojoj bolnici se radi, a i da sam znala ne znam u kojoj je kakva praksa zato sam i napisala da ce dobit ili jedno ili drugo..ja sam bila u privatnoj poliklinici i tamo su mi dali dvije inekcije i nadrogirali me. Iako znam i zene koje su isle bez ikakvih ljekova/anestezije na punkciju i kazu da im je puno bolje tako jer oporavak krace traje.
❤N i V💙
Mislim da svaki od dr se vodi za nekim svojim principima i mislim da bi bilo bolje da nam je samo jedan posvecen! Ne kazem da sam imala neka losa iskustva al eto jednom mi B nije htjeo radit inseminaciju jer sam imala 3 folikula a drugi dr ciklus prije nije imo nikakav problem s tim
Isto tako nee propisu istu terapiju...
Ja sam punkciju radila pod anestezijom al me je poslije 2-3 dana jako bolilo.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Truskawka ne brini, samo sam pojasnila, ne mozes sve ni znati, ja znam jer je to moja bolnica. Ja sam bila u toj punkciji bez prave anestezije i ja ne mogu reci da mi je traumaticno, ali ne znam jesam li ja samo imala srece da su mi se ok smjestili folikuli. Vecina njih me nije uopce strasno boljela, al jedan ili dva jesu bas gadno, al nekako je to kratkotrajna bol no da su me avi tako boljeli stvarno bih sad bila u strahu. Nadam se da ce i drugima proci punkcija kao meni. I nemojte se unaprijed bojati punkcije, sto ste opustenije to ce ona bolje proci.
Truskawka nema anestezije na Vuku ;) Dobijes dvije injekcije, tramal protiv bolova i normabel za opustanje. Didi pretpostavljam da ti je muski doktor bio. Ja sam isto jedna od onih koju je on odmah stavio u stimulaciju iako sam prethodno drugacije razgovarala s drugom dr. Konkretan je.
Da bio je dr.trebala je doktorica ali je nije bilo,doktor je ok.mada sam se trebala s doktoricom dog.on je odmah rekao ides na ivf a to mi se cini puno bolja opcija nadam se uspješna...
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Jutro svima :)
Sss87 jel danas radis betu?
Jesam. Jutros test opet pozitivan. Taman vadila krv. Nalazi u 11 pa vam javim :D
Bravo,cestitam. ♡
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Truskawka, vise punkcija bez anestezije, preko 10 folikula, nikakva trauma. Kolicina boli mala i svakako izdrziva. Mozda neka priprema za porod :)
Nije ni to trauma al eto sve se izdrzi.
Jos sam i hendlala dijete od 3 god..
I bila ko pticica :)
Ne boj se
Didi, tak je i meni, a kasnije nikad nisam vise u tom postupku doktora vidjela. Ne svidja mi se to sto se isto izmjenjuju doktori. Sretno ti s IVF neka bude uspjesan!
Cure jel mozda netko zna u slucaju da mi se pokaze da imam nedaj Boze inzulinsku rezistenciju sta onda nemogu na ivf odmah ili se moze pa ti uvedu lijek?
Truskawka, vise punkcija bez anestezije, preko 10 folikula, nikakva trauma. Kolicina boli mala i svakako izdrziva. Mozda neka priprema za porod :)
Nije ni to trauma al eto sve se izdrzi.
Jos sam i hendlala dijete od 3 god..
I bila ko pticica :)
Ne boj se
Hehe hvala ti ali ja sam to prosla. Bez anestezije, samo normabel i nesto protiv bolova. Kao sto kaze Kengurica nije me boljelo nista strasno. Mozda jedan ili dva folikula ali neznatno, brzo sve to prodje. Hvala Bogu bilo je uspjesno od prvog puta. Ja sam bila totalno neinformirana kaj se tice svega tak da me niceg nije bilo strah isla sam za svojim ciljem i to me veselilo. Cudno zvuci, ali tek se sad informiram o svemu kad je sve to iza mene 😂😂
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji