Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sss87
    11. Svibanj 2018. 11:14

Evo stigla i moja beta. 806,11 :D Rekli su mi da je super beta i da trebam opet u utorak ponovit nalaz. Sta vi mislite?

• Ema1987
    11. Svibanj 2018. 11:15

Sss87

Evo stigla i moja beta. 806,11 :D Rekli su mi da je super beta i da trebam opet u utorak ponovit nalaz. Sta vi mislite?

Čestitam!!! Super beta :) 

noisette
    11. Svibanj 2018. 11:17

truskawka

Joy

Truskawka, vise punkcija bez anestezije, preko 10 folikula, nikakva trauma. Kolicina boli mala i svakako izdrziva. Mozda neka priprema za porod :)
    Nije ni to trauma al eto sve se izdrzi.
    Jos sam i hendlala dijete od 3 god..
    I bila ko pticica :)
    Ne boj se

Hehe hvala ti ali ja sam to prosla. Bez anestezije, samo normabel i nesto protiv bolova. Kao sto kaze Kenguricanije me boljelo nista strasno. Mozda jedan ili dva folikula ali neznatno, brzo sve to prodje. Hvala Bogu bilo je uspjesno od prvog puta. Ja sam bila totalno neinformirana kaj se tice svega tak da me niceg nije bilo strah isla sam za svojim ciljem i to me veselilo. Cudno zvuci, ali tek se sad informiram o svemu kad je sve to iza mene 😂😂

Draga, a gdje si ti išla i koliko ti je trajao postupak do kraja?

• Gonal
    11. Svibanj 2018. 11:18

Čestitam, beta je super😊

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

noisette
    11. Svibanj 2018. 11:18

Ema 1987

Sss87

Čestitam!!! Super beta :)

Čestitam!!! 

• Sss87
    11. Svibanj 2018. 11:21

Hvalaaaaa. Javljam u utorak jel se povecala :*

4 sreća
    11. Svibanj 2018. 11:22

Sss87

Odlicna beta cestitam

du1988
    11. Svibanj 2018. 11:23

Sss87

Super beta, čestitam! 😊  koji dan nakon transfera si radila?

url=https://lilypie.com]

• Sss87
    11. Svibanj 2018. 11:25

du1988

Sss87

Super beta, čestitam! 😊 koji dan nakon transfera si radila?

Danas mi je 13 dan nakon ET.

noisette
    11. Svibanj 2018. 11:33

Cure moje, na jednom od UZV sam bila danas kod ginekologice i zanima me zašto mi je endometrij 4. dan ciklusa 8,5 milimetara debel? Malo me sad preplašila s time jer sam imala dosta menge ovaj mjesec, a kaže da ne bi trebao biti tako deblji.. Idući tjedan idem privatno na još jedan UZV ali je rekla da pitanje da li će se to vidjeti u četvrtak na pregledu. Ima li netko da možda zna o čemu bi se radilo? Trudnoća nije, test sam radila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.