Evo stigla i moja beta. 806,11 :D Rekli su mi da je super beta i da trebam opet u utorak ponovit nalaz. Sta vi mislite?
Evo stigla i moja beta. 806,11 :D Rekli su mi da je super beta i da trebam opet u utorak ponovit nalaz. Sta vi mislite?
Čestitam!!! Super beta :)
Truskawka, vise punkcija bez anestezije, preko 10 folikula, nikakva trauma. Kolicina boli mala i svakako izdrziva. Mozda neka priprema za porod :)
Nije ni to trauma al eto sve se izdrzi.
Jos sam i hendlala dijete od 3 god..
I bila ko pticica :)
Ne boj se
Hehe hvala ti ali ja sam to prosla. Bez anestezije, samo normabel i nesto protiv bolova. Kao sto kaze Kenguricanije me boljelo nista strasno. Mozda jedan ili dva folikula ali neznatno, brzo sve to prodje. Hvala Bogu bilo je uspjesno od prvog puta. Ja sam bila totalno neinformirana kaj se tice svega tak da me niceg nije bilo strah isla sam za svojim ciljem i to me veselilo. Cudno zvuci, ali tek se sad informiram o svemu kad je sve to iza mene 😂😂
Draga, a gdje si ti išla i koliko ti je trajao postupak do kraja?
Čestitam!!! Super beta :)
Čestitam!!!
Hvalaaaaa. Javljam u utorak jel se povecala :*
Super beta, čestitam! 😊 koji dan nakon transfera si radila?
url=https://lilypie.com]
Hvalaaaaa. Javljam u utorak jel se povecala :*
Super beta, čestitam! 😊 koji dan nakon transfera si radila?
Danas mi je 13 dan nakon ET.
Cure moje, na jednom od UZV sam bila danas kod ginekologice i zanima me zašto mi je endometrij 4. dan ciklusa 8,5 milimetara debel? Malo me sad preplašila s time jer sam imala dosta menge ovaj mjesec, a kaže da ne bi trebao biti tako deblji.. Idući tjedan idem privatno na još jedan UZV ali je rekla da pitanje da li će se to vidjeti u četvrtak na pregledu. Ima li netko da možda zna o čemu bi se radilo? Trudnoća nije, test sam radila
Sortiraj odgovore
Najstariji