Cure, da li neka od vas ima iskustva sa doktoricom Romana Dmitrović iz betaplus poliklinike ili ste čule nešto o njoj? Ja sam uspjela pronaći samo pozitivno, a i manji je red u betaplus poliklinici za postupak.
Škvorc ima nešto lošije komentare i kod njih ništa prije ljeta :/
Hvala vam cure na podizanju raspoloženja:) nadam se da ima nade bez obzira na to što ništa ne osjećam da se događa tamo dolje :D
Sss87, za betu ti neznam jer sam nova u ovom… Imaš li ti kakvih simptoma? Kakve su tvoje mrvice bile?
Poljak mi je rekao da su mi vracene dvije odlicne blastociste :D sta god mu to znacilo :D Nista, sutra vam javljam betu :D
Joj super!! Držim fige za sutra!!!
Sss87 tako je meni bilo zadnji put.. 5.dan nakon brevactida test pozitivan.. a sutra dan beta 40. E sad jel bilo do bete il brevactida neznam. Na kraju mi je bila biokemijska.
Dok se beta ne dupla pravilo nista ne mozemo znati..sretno
A joj bas mi je zao… Bas sam se nesto sad oneraspolozila :(
Sss nemoj tako, meni je 6 dan nakon brevactida bio test pozitivan kao i beta
Noissete ako te beta plus prima prek uputnice odi, oni su isto ok, ali ja recimo kad sam slala upuit za preko hzzo se ceka.
Hej zene... bome ste natipkale svasta.. jedva uspjela pohvatat...
Cestitam na prekrasnoj beti i sretno dalje... a cekalicama drzim 🤞🤞🤞i neka budu najvece moguce 💖💖
Sss nisam te htjela rastuziti.. brevactid mislim u tijelu bude do 5 dana ako netko zna tocno nek me ispravi. Ja sam malo tad bila nestrpljiva pa isla raditi test.. hocu reci da je velika beta jedino mjerilo, a mi se naravno vatamo na slamku spasa.
Vjerujem da ce tebi biti sutra veeeelika ko kuca
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Cure, da li neka od vas ima iskustva sa doktoricomRomana Dmitrović iz betaplus poliklinike ili ste čule nešto o njoj? Ja sam uspjela pronaći samo pozitivno, a i manji je red u betaplus poliklinici za postupak.
Škvorc ima nešto lošije komentare i kod njih ništa prije ljeta :/
Da li ti mislis postupke preko uputnice ili uz placanje? Uz placanje u nijednoj privatnoj poliklinici nema reda,konzultacije i ako imas potrebnu dokumentaciju u postupku si..u betaplus sumnjam da uzimaju na uputnicu punu stimulaciju,jer oni imaju malo takvih postupaka vecinom su to prirodni ili polustimulirani.
No takodjer niti u drzavnim bolnicama nema cekanja koliko sam upoznata jedino u Vinogradskoj postoji red na lijekove..Znam da na Vuk Vrhovac se ide odmah, Petrovu..jedino za Sveti Duh ne znam...
waithing
Evo mene idem u 6mj u postupak ako bude sve ok jer sam trazila uputnicu za inzul.rezistenciju pa idem to napravit da budem namiru,nekako mi se neda u novi postupak bez da napravim jos neke dodatne nalaze.
Studentica sve jasno i ja sam imala veliki strah da nije od brevactida i kad sam dobila crticu 6 dan sama sebe uvjeravala da je to sigurno od njega :)
Citala sam po raznim forumima da su ga neki do 10 dana imali, tj trag.
Onda sam ponovila iduci dan test i kako nije blijedila zakljucila sam da ipak nije od brevac.
Al dobro je mislit na obe mogucnosti. Beta je ipak konacna.
Sortiraj odgovore
Najstariji