Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    noisette
    10. Svibanj 2018. 12:42

Cure, da li neka od vas ima iskustva sa doktoricom Romana Dmitrović iz betaplus poliklinike ili ste čule nešto o njoj? Ja sam uspjela pronaći samo pozitivno, a i manji je red u betaplus poliklinici za postupak. 
    Škvorc ima nešto lošije komentare i kod njih ništa prije ljeta :/

• Ema1987
    10. Svibanj 2018. 12:44

Sss87

Ema 1987

Hvala vam cure na podizanju raspoloženja:) nadam se da ima nade bez obzira na to što ništa ne osjećam da se događa tamo dolje :D
    Sss87, za betu ti neznam jer sam nova u ovom… Imaš li ti kakvih simptoma? Kakve su tvoje mrvice bile?

Poljak mi je rekao da su mi vracene dvije odlicne blastociste :D sta god mu to znacilo :D Nista, sutra vam javljam betu :D

Joj super!!  Držim fige za sutra!!!  

• Joy
    10. Svibanj 2018. 13:26

Sss87

student13ica

Sss87 tako je meni bilo zadnji put.. 5.dan nakon brevactida test pozitivan.. a sutra dan beta 40. E sad jel bilo do bete il brevactida neznam. Na kraju mi je bila biokemijska.
    Dok se beta ne dupla pravilo nista ne mozemo znati..sretno

A joj bas mi je zao… Bas sam se nesto sad oneraspolozila :(

Sss nemoj tako, meni je 6 dan nakon brevactida bio test pozitivan kao i beta 

• Kengurica
    10. Svibanj 2018. 13:46

Noissete ako te beta plus prima prek uputnice odi, oni su isto ok, ali ja recimo kad sam slala upuit za preko hzzo se ceka.

• Babylove
    10. Svibanj 2018. 13:55

Hej zene... bome ste natipkale svasta.. jedva uspjela pohvatat...
    Cestitam na prekrasnoj beti i sretno dalje... a cekalicama drzim 🤞🤞🤞i neka budu najvece moguce 💖💖

• Kengurica
    10. Svibanj 2018. 14:21

Di nam je Snjezana Cakaric, kako je?

student13ica
    10. Svibanj 2018. 14:58

Sss nisam te htjela rastuziti.. brevactid mislim u tijelu bude do 5 dana ako netko zna tocno nek me ispravi. Ja sam malo tad bila nestrpljiva pa isla raditi test.. hocu reci da je velika beta jedino mjerilo, a mi se naravno vatamo na slamku spasa.
    Vjerujem da ce tebi biti sutra veeeelika ko kuca 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

10. Svibanj 2018. 16:04

noisette

Cure, da li neka od vas ima iskustva sa doktoricomRomana Dmitrović iz betaplus poliklinike ili ste čule nešto o njoj? Ja sam uspjela pronaći samo pozitivno, a i manji je red u betaplus poliklinici za postupak.
    Škvorc ima nešto lošije komentare i kod njih ništa prije ljeta :/

Da li ti mislis postupke preko uputnice ili uz placanje? Uz placanje u nijednoj privatnoj poliklinici nema reda,konzultacije i ako imas potrebnu dokumentaciju u postupku si..u betaplus sumnjam da uzimaju na uputnicu punu stimulaciju,jer oni imaju malo takvih postupaka vecinom su to prirodni ili polustimulirani.
    No takodjer niti u drzavnim bolnicama nema cekanja koliko sam upoznata jedino u Vinogradskoj postoji red na lijekove..Znam da na Vuk Vrhovac se ide odmah, Petrovu..jedino za Sveti Duh ne znam...

waithing

• Cvjetic
    10. Svibanj 2018. 16:26

Evo mene idem u 6mj u postupak ako bude sve ok jer sam trazila uputnicu za inzul.rezistenciju pa idem to napravit da budem namiru,nekako mi se neda u novi postupak bez da napravim jos neke dodatne nalaze.

• Joy
    10. Svibanj 2018. 17:26

Studentica sve jasno i ja sam imala veliki strah da nije od brevactida i kad sam dobila crticu 6 dan sama sebe uvjeravala da je to sigurno od njega :) 
    Citala sam po raznim forumima da su ga neki do 10 dana imali, tj trag.
    Onda sam ponovila iduci dan test i kako nije blijedila zakljucila sam da ipak nije od brevac.
    Al dobro je mislit na obe mogucnosti. Beta je ipak konacna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.