Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    10. Svibanj 2018. 21:35

noisette

Babylove

waithing

Babylove

Babylove

waithing

noisette

Cure, da li neka od vas ima iskustva sa doktoricomRomana Dmitrović iz betaplus poliklinike ili ste čule nešto o njoj? Ja sam uspjela pronaći samo pozitivno, a i manji je red u betaplus poliklinici za postupak.
    Škvorc ima nešto lošije komentare i kod njih ništa prije ljeta :/

Da li ti mislis postupke preko uputnice ili uz placanje? Uz placanje u nijednoj privatnoj poliklinici nema reda,konzultacije i ako imas potrebnu dokumentaciju u postupku si..u betaplus sumnjam da uzimaju na uputnicu punu stimulaciju,jer oni imaju malo takvih postupaka vecinom su to prirodni ili polustimulirani.
    No takodjer niti u drzavnim bolnicama nema cekanja koliko sam upoznata jedino u Vinogradskoj postoji red na lijekove..Znam da na Vuk Vrhovac se ide odmah, Petrovu..jedino za Sveti Duh ne znam…

Ma nije ni u vinogradskoj veliki red cekanja.. mene su u 4 mj upisali za 6mj.. ali evo ipak sam ih sad dobila.. 😊

Ooo to je onda sad super..ja kad sam bila(prije 2 godine🙉) cekalo se po 6-7 mjeseci..zato sam i otisla od njih jer je to bilo strasno..oni su bili jedina bolnica u kojoj postoji lista za lijekove…

Ja sam znala da se ceka za ljekove ali sam svejedno htjela ici tamo… i stvarno mi nije zao.. svi su predivni gore.. a i evo na kraju sam se iznenadila kad su me.upisali tako brzo a jos brze ih ipak dobila… doktor mi se smilovao 🤣🤣

A kakvi su doktori tamo? Da li imate koga za preporučiti? Kakva im je uspješnost?

Svi su divni... Troje ih je ( bar je meni njih troje dosada bilo) i doktori su super.. tako da nemogu nijednog izdvojiti.. a isto tako sestre su jako ljubazne i drage i sve ti lijepo objasne... kada si u stimuliranom dobiva se anestezija... a sad sto se tice uspjesnosit neznam tocno sada u postotku kako je.. ali s kime god da sam pricala svi imaju lijepa iskustva s njima... mozda na netu negdje pise koja im je uspjesnost u postotku... 

• Wonderland19
    11. Svibanj 2018. 08:00

Ja sam cula da se u betu plus primaju  i na uputnicu, detalje ne znam... 
    Mene za vinogradsku uzasno zivcira sto te ne vodi samo jedan doktor, nego se izmjenjuju njih troje...

• Joy
    11. Svibanj 2018. 08:00

Jutro svima :)
    Sss87 jel danas radis betu?

• Sss87
    11. Svibanj 2018. 08:17

Joy

Jesam. Jutros test opet pozitivan. Taman vadila krv. Nalazi u 11 pa vam javim :D

• Joy
    11. Svibanj 2018. 08:22

Sss87

Joy

Jesam. Jutros test opet pozitivan. Taman vadila krv. Nalazi u 11 pa vam javim :D

Joooooj to je velika beta :))
    Cekam 11 za cestitke :)

Diana30
    11. Svibanj 2018. 08:23

Jutro drage,evo mene jucer bila na vv.i znate sta ipak idemo na ivf poluszimulirani.vsljda je tako jos neznam kad sam nova u tome.dobila sam ovaleap 125j.pikam se jos 4dana pa cemo vidjeti.moji nalazi savršeni, supruga isto.,idem u utorak opet pa ce vidjeti da li ce povecati dozu.,zato sto mi je amh rekao je savrsen,pa da nebi bilo 10embrija za zamrznuti heh.i sretna sam ali i strah me punkcije.,jucer kad sam došla tako me je nervoza prala nikad mi jos tako nije bilo ali evo bar neidemo na inseminaciju. ♡ uhh bas sam uzbuđena, 

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

truskawka
    11. Svibanj 2018. 08:38

Didi nemoj se bojati punkcije, nije to nista..daju ti ili anesteziju ili te nadrogiraju tako da nista ne osjetis..poslije lagano bolucka jer ipak je to pikano iznutra pa dok se ne oporavi, ali nista nije strasno..samo hrabro i budi sretna 😘

❤N i V💙

• Babylove
    11. Svibanj 2018. 08:52

Wonderland19

Ja sam cula da se u betu plus primaju i na uputnicu, detalje ne znam…
    Mene za vinogradsku uzasno zivcira sto te ne vodi samo jedan doktor, nego se izmjenjuju njih troje…

Ja nemogu nista lose reci jer su stvarno svi super.. a u mislim da cak mozes i dogovoriti da ides kod jednog doktora.. iako mislim da je to tesko jer treba uskladiti cikluse sa njihovim smjenama.... 
    Didi draga nemoj da te bude strah... neznam kako je  tamo ali a vinogradskoj se dobije anestezija ako je stimulirani... a i ako ti tamo nedaju nije to nista strasno.. ja sam sad isla u prirodnom na punkciju bez anestezije i stvarno ne boli.. osjetila aam samo pritisak i kao da me komarac piknuo.. samo moras slusati sto ti kazu... zapravo najneugodnije je bilo pranje... i pregled kasnije... a sad sto se tice boli nakon toga.. mene je poprilicno bolilo 2 dana poslije lagala bih ti kad bi rekla da nije..  i imala sam smeđi iscjedak.. ali i to ovisi od zene do zene.. ja inace dosta osjetim O i imam jako bolne M... tako da sam to prepisala tome... ali mi smo zene jake i sve cemo pretrpiti za nasa mala srca.. tako da samo hrabro 💖

Pikica89
    11. Svibanj 2018. 09:14

Radost81

Stigla je i moja beta, nažalost kako sam i mislila… nista od ovog pokušaja. Al nekako kako mi je tijelo govorilo već tjedan dana, tako da sam se pomalo psihicki pripremala (koliko se covjek može pripremiti). Svima koji išcekujete betu želim da vas beta razveseli. Mariss iskrene čestitke, čuvaj se i uživaj u blagoslovljenom stanju. ❤

Zao mi je jako alii curoo glavuu gore i nema predaje idemo dalje,mozes ti to znam da si sad tuzna i oke je biti tuzan ali idemo dalje do pozitivne bete 😘 😘 😘 😘 

• Kengurica
    11. Svibanj 2018. 09:15

Truskawka nema anestezije na Vuku ;) Dobijes dvije injekcije, tramal protiv bolova i normabel za opustanje. Didi pretpostavljam da ti je muski doktor bio. Ja sam isto jedna od onih koju je on odmah stavio u stimulaciju iako sam prethodno drugacije razgovarala s drugom dr. Konkretan je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.