Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anuska146
    04. Svibanj 2014. 09:30

Hvala svima :)

• puckica678
    04. Svibanj 2014. 14:16

meni je beta na 14 dan bila 345 a na 16 dan 860..... i blizanci!! 
    anuska cestitke!!!

emiro
    05. Svibanj 2014. 13:27

Joj koliko pozitive na jednom mjestu!!! Bravo curke, čestitam svima od srca, dajete nam pozitivne vibracije za ono što nas čeka uskoro 

• elfi
    05. Svibanj 2014. 14:59

Cestitam od  Anuska!!!! Ja sam bila na inseminaciji prije devet dana,lagano ludim,simptoma nikakvih nema!!! Dok dodjem do IVF-a  proci ce sigurno pola godine.

medsr
    05. Svibanj 2014. 19:27

anuška,lijepo molim nalaz današnje bete.tolko sam nestrpljiva da je to strašno...sigurna sam da se dupla,jel da?

• anuska146
    05. Svibanj 2014. 19:27

evo curke, najnoviji info:) danas je 15 dan i beta je 1700 :) u srijedu bude ultrazvuk pa da vidimo koliko ima mališana :)

medsr
    05. Svibanj 2014. 19:53

čestitke do neba.sad se samo pazi i daj bože da budu barem dva anđela....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.