Jednu. Bilo je 6 folikula, 4 se oplodile, al samo su se dvije razvile. Doktor mi je sam predlozio vracanje jedne, iako smo i muz i ja tako razmisljali. Nekako sam razmisljala ako mozda tijelo sada nije dovoljno spremno..biti ce iduci put. Iako se nadam da je spremno i sada i da ce biti i iduci put...za koju godinu ;). Biolog je baš bio optimistican na transferu....tj po njemu fino raste. Jos samo da se prihvati .
Ja sam 31.3 bila na transfer... izvađeno 7 folikula, 5 oplođeno ali samo dvije uspjele i obe vracene 5 dan...
na pregledu 5+6 vidjela se jedna gv i srcek pozitiva... a bas sam se nadala blizancima ☺️
Inače 14 dan Beta bila 945,17 dan 2858
2018 g.,prvi MPO- uspjeh od prve i djevojčica sada od skoro 3 godine
26.11.2021 (danas) transfer dvije stanice…
17 dt Beta 482.0
19 dt Beta 677.0
21 dt Beta 856
Danas bili na konzultacijama kod dr škvorca,ugl.potvrdio je da mi lijevi jajovod mora van,dijagnoza sactosalpinx,a uz suprugov lotr spermiogram jos i ovaj problem. Sad slijedi laporaskopska operacija pa nakon toga ulazimo u postupak, zanima me curke da li je koja vadila jajovod,malo me strah toga ali sve cemo napravit da dobijemo malo srceko
I cestitam curkama na betama i puno srece svima 😊😘
Evo ja sam prije mijesec dana imala vanmatericnu pa su mi morali odstraniti desni jajovod laparaskopski,nije nista strasno i oporavak je stvarno brz.Meni se nakon mj dana skoro ni ne vide oziljci i vratila se u normalu..Sretno
Hvala ti na odgovoru😊😘
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Drage moje zelim svima najljepse vijesti moze mi neko reci ako ima iskustvo ja sam kod dr. Lucingera jucer sam imala punkciju 12 j.stanica smo dobili sad rekao je zvati sad mene strah jer se treba javitibodma drugi dan ili kad imate li iskustva jel ako se nije javio drugi dan onda idu na 4 .5 dan stvarno neznam..
Ja koliko znam drugi dan jave koliko je stanica oplođeno a za dalje će ti tad dati naputke i informacije...
17 dt Beta 482.0
19 dt Beta 677.0
21 dt Beta 856
Ja koliko znam drugi dan jave koliko je stanica oplođeno a za dalje će ti tad dati naputke i informacije…
Nije niko zvao jel to dobro il lose on je rekao mouda transfer u sub. Nedelj. Ili i praznik sve ovisi sad sam u velkom razmisljanju
Nije niko zvao jel to dobro il lose on je rekao mouda transfer u sub. Nedelj. Ili i praznik sve ovisi sad sam u velkom razmisljanju
Ne mora značiti da je loše... pokušaj ti nazvati i provjeriti , možda su samo prezaposleni... 🤔
17 dt Beta 482.0
19 dt Beta 677.0
21 dt Beta 856
Ne mora značiti da je loše… pokušaj ti nazvati i provjeriti , možda su samo prezaposleni… 🤔
Ok moguce imas pravo neko kaze i dobro sto se nisu danas javili . Nadam se😊
Snjezana, mozda se ceka drugi dan da se vidi da li s dijele. Ako si znatizeljna nazovi ti njih, nemaju ti sto zamjeriti.

Drage moje treci mi je dan od transvera jel normalno da osjecam maternicu da se blago grci i pomalo bol proleti koda munja udari
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji