Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malimaj
    28. Travanj 2018. 09:04

Nova sreca

malimaj

Nova sreca

Drage moje treci mi je dan od transvera jel normalno da osjecam maternicu da se blago grci i pomalo bol proleti koda munja udari

Koji su dan vraceni embriji? Mozda se gnjezde dublje u stjenku maternice. To je normalna pojava

Drugi dan su vraceni.Iz tvojih usta u Bozije usi Malimaj nadam se da je to da se gnjezde u maternici pa nek boli koliko oce.😚😚😚😚

Drzim fige. Nemoj se previse opterecivati simptomima. Znam da je tesko ali probaj. Svaka zena reagira drugacije i na stimulaciju i cijeli postupak prije i nakon transfera. Zaokupi misli necime i cuvaj sebe i mrvice.

4 sreća
    28. Travanj 2018. 09:51

malimaj

Nova sreca

malimaj

Nova sreca

Drage moje treci mi je dan od transvera jel normalno da osjecam maternicu da se blago grci i pomalo bol proleti koda munja udari

Koji su dan vraceni embriji? Mozda se gnjezde dublje u stjenku maternice. To je normalna pojava

Drugi dan su vraceni.Iz tvojih usta u Bozije usi Malimaj nadam se da je to da se gnjezde u maternici pa nek boli koliko oce.😚😚😚😚

Drzim fige. Nemoj se previse opterecivati simptomima. Znam da je tesko ali probaj. Svaka zena reagira drugacije i na stimulaciju i cijeli postupak prije i nakon transfera. Zaokupi misli necime i cuvaj sebe i mrvice.

A nastojim draga al da bar mogu pokuci nesto radit al nemogu nista nemogu puvat i odma me steze u stomaku i bol bude kad stanem na noge.jel i ostalima tako bude

• Radost81
    28. Travanj 2018. 10:47

Ja još nikakvih simptoma nemam, a danas je treci dan od transfera. Ja isto mislim da to sve ovisi od osobe do osobe. Predpostavljam da je i razlika kada je u pitanju FET. Organizam se malo bolje oporavi od punkcije. Neznam mozda nisam u pravu, al nekako tako ja razmisljam.  Zato draga Nova sreća  pokušaj previše ne strepiti. Nekažem da sam i ja previše mirna ...al ja nekako misli usmjeravam kako ce nam biti lipo za 9 mjeseci, a nesto ako ce poci u krivu, ono ce se dogoditi, brinula ja ili ne. Ja sam jos danas u krevetu, od sutra u svakodnevnicu. Du1988 sretno! Grizli i mene je čitanje ovog foruma pripremilo i pojasnilo puno toga. Kako Kengurica kaže, psihicki je najteže. Ostalo ništa nije neizdrzivo, vjeruj mi. To ti piše ona kojoj je prag boli 0 i obični papa test mi je prebolan...a evo sve sam preživjela od bockanja, punkcije do FET-a. Najteze mi je bilo psihicki podnjeti sto nakon punkcije nismo mogli odraditi transfer, nego cekati dva ciklusa. Ail evo sve čovjek preživi. 

du1988
    28. Travanj 2018. 12:17

radost81 hvala ti! 😊😊 zelim ti da dani brzo prodju do bete! Ja sam prosli put isla na posao vec drugi dan od transfera (bio petak) pa sam opet odmarala preko vikenda. Sad sam se nabrijala da cu na bolovanje svih 14 dana koliko imamo pravo, ali mi se cini da cu izluditi nista ne radeci 😂😂

url=https://lilypie.com]

truskawka
    28. Travanj 2018. 12:17

Cure cekalice..nemojte se zamarati simptomima..svaka zena ima drugacije simptome, cak jedna zena u svakoj trudnoci drugacije reagira..tako da samo pozitivno razmisljajte, citajte knjige, gledajte filmove ili serije koje vas opustaju, radite goblene, nasivavajte ili sta god vas opusta..samo se nemojte zamarati simptomima..kako bude bit ce brinule vi ili ne, a ako brinete previse mozete samo stetiti i sebi i mrvici..tako da samo pozitiva, opustanje i sve ce biti super..za 9 mj imat cete svoje bebice 😍😍

❤N i V💙

En@
    28. Travanj 2018. 12:28

Du ja  cekam...uvjek nes cekamo mi ovdje....
    nisam htjela odma na drugi pokusaj iako su mi rekli da mogu odma ja sam odlucila pricekat i drugu m pa izvadit hormone da provjeri jel sve ok i dal mozda ovaj put ic na drugu kombinaciju inekcija jel prosla ocito nije bas bila naj za mene.kroz par dana trebam dobit pa cu 3.dan vadit a oko ovulacije otic na pregled i dogovor u zg

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Lilli
    28. Travanj 2018. 18:34

Nakon puno citanja, evo i mene k vama. Nakon 16 dana pozitivnog razmisljanja i cvrstog vjerovanja,stigao je nalaz bete i do trudnoce nije doslo. Kao sto znamo,simptomi su individualni i njima nisam pridavala puno paznje,ali ono sto mi je sada zanimljivo je to kako sam se unazad tjedan dana osjecala nimalo drukcije,nekako praznjikavo.i kolko god sam mazila trbuh i pjevala i pricala s njim-nekako kao da sam se nagovarala da vjerujem iako to nisam osjecala.jucer sam bila koma,a danas sam nekako sasvim ok i spremam plan za dalje.nadam se da je to normalno i da nisam razvila neki bipolarni poremecaj 😆

truskawka
    28. Travanj 2018. 19:12

Lilli mislim da je sve to sasvim normalno. Ne treba ocajavati ako se ne uspije nego jos jacim snagama u nove pobjede 😊 zao mi je sto ti nije uspjelo ovaj puta ali cvrsto drzim palceve da ti uspije iduci isto zelim i svim ostalim trudilicama 😘😘

❤N i V💙

• Lilli
    28. Travanj 2018. 19:32

Truskawka,hvala ti puno.Procitala sam da si ti uspjela i da je bebica cvrsto u trbuhu,predivno! Cestitam od srca. Da li je itko u Petrovoj? Razmisljam iduci pokusaj probat tamo,ali zanimaju me ove administrativne sitnice iz prve ruke

du1988
    28. Travanj 2018. 20:12

Lilli

Truskawka,hvala ti puno.Procitala sam da si ti uspjela i da je bebica cvrsto u trbuhu,predivno! Cestitam od srca. Da li je itko u Petrovoj? Razmisljam iduci pokusaj probat tamo,ali zanimaju me ove administrativne sitnice iz prve ruke

Lilli zao mi je, ali glavu gore i dalje u nove pobjede! Ja sam ti u Petrovoj, sto te konkretno zanima? Mozes mi poslati i na mail ako zelis-dj.lukacevic@gmail.com

beba1 sretno i drzim fige da iduca kombinacija bude i dobitna!!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI