radost81 hvala ti! 😊😊 zelim ti da dani brzo prodju do bete! Ja sam prosli put isla na posao vec drugi dan od transfera (bio petak) pa sam opet odmarala preko vikenda. Sad sam se nabrijala da cu na bolovanje svih 14 dana koliko imamo pravo, ali mi se cini da cu izluditi nista ne radeci 😂😂
url=https://lilypie.com]
Cure cekalice..nemojte se zamarati simptomima..svaka zena ima drugacije simptome, cak jedna zena u svakoj trudnoci drugacije reagira..tako da samo pozitivno razmisljajte, citajte knjige, gledajte filmove ili serije koje vas opustaju, radite goblene, nasivavajte ili sta god vas opusta..samo se nemojte zamarati simptomima..kako bude bit ce brinule vi ili ne, a ako brinete previse mozete samo stetiti i sebi i mrvici..tako da samo pozitiva, opustanje i sve ce biti super..za 9 mj imat cete svoje bebice 😍😍
❤N i V💙
Du ja cekam...uvjek nes cekamo mi ovdje....
nisam htjela odma na drugi pokusaj iako su mi rekli da mogu odma ja sam odlucila pricekat i drugu m pa izvadit hormone da provjeri jel sve ok i dal mozda ovaj put ic na drugu kombinaciju inekcija jel prosla ocito nije bas bila naj za mene.kroz par dana trebam dobit pa cu 3.dan vadit a oko ovulacije otic na pregled i dogovor u zg
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Nakon puno citanja, evo i mene k vama. Nakon 16 dana pozitivnog razmisljanja i cvrstog vjerovanja,stigao je nalaz bete i do trudnoce nije doslo. Kao sto znamo,simptomi su individualni i njima nisam pridavala puno paznje,ali ono sto mi je sada zanimljivo je to kako sam se unazad tjedan dana osjecala nimalo drukcije,nekako praznjikavo.i kolko god sam mazila trbuh i pjevala i pricala s njim-nekako kao da sam se nagovarala da vjerujem iako to nisam osjecala.jucer sam bila koma,a danas sam nekako sasvim ok i spremam plan za dalje.nadam se da je to normalno i da nisam razvila neki bipolarni poremecaj 😆
Lilli mislim da je sve to sasvim normalno. Ne treba ocajavati ako se ne uspije nego jos jacim snagama u nove pobjede 😊 zao mi je sto ti nije uspjelo ovaj puta ali cvrsto drzim palceve da ti uspije iduci isto zelim i svim ostalim trudilicama 😘😘
❤N i V💙
Truskawka,hvala ti puno.Procitala sam da si ti uspjela i da je bebica cvrsto u trbuhu,predivno! Cestitam od srca. Da li je itko u Petrovoj? Razmisljam iduci pokusaj probat tamo,ali zanimaju me ove administrativne sitnice iz prve ruke
Truskawka,hvala ti puno.Procitala sam da si ti uspjela i da je bebica cvrsto u trbuhu,predivno! Cestitam od srca. Da li je itko u Petrovoj? Razmisljam iduci pokusaj probat tamo,ali zanimaju me ove administrativne sitnice iz prve ruke
Lilli zao mi je, ali glavu gore i dalje u nove pobjede! Ja sam ti u Petrovoj, sto te konkretno zanima? Mozes mi poslati i na mail ako zelis-dj.lukacevic@gmail.com
beba1 sretno i drzim fige da iduca kombinacija bude i dobitna!!
url=https://lilypie.com]
Lilli zao mi je, ali glavu gore i dalje u nove pobjede! Ja sam ti u Petrovoj, sto te konkretno zanima? Mozes mi poslati i na mail ako zelis-dj.lukacevic@gmail.com
beba1 sretno i drzim fige da iduca kombinacija bude i dobitna!!
Hvala ti,saljem mail :)
Drage djevojke, mene zanima kako se vi nosite s pitanjima i komentarima okoline o tome zašto nemate djecu? Ja imam 35 godina te smo mm i ja 9 godina zajedno, zbog čega naravno svima već postaje čudno što nemamo djecu. Iza sebe imam tri neuspjela postupka te iskreno nemam baš velike vjere u to kako ćemo i mi možda jednom biti roditelji. Suprugov spermiogram je prilično loš, a sa mnom je valjda sve ok. Znam...reći ćete da ne gubim nadu, ali nije trenutno bitno to.
Mi se u našem svakodnevnom životu time ne opterećujemo nešto posebno..kao što bude bit će...sretni smo i ovako...
ali kada krenu pitanja ljudi, kada se u nekom društvu razgovara o djeci te se bar meni čini kako nastane neki kratki neugodno tih trenutak kada kažem da mi djecu nemamo, kada mi prijateljice, čak i vlastita sestra kažu da su trudne ja odjednom postanem strašno nervozna i nesretna...danas je jedan od tih dana te se pitam kako biti dovoljno jak te jasno reći: mi djecu ne možemo imati, jer možda bi tako bilo lakše, jer mi u pravilu o tome razgovaramo jedino međusobno.
Drage djevojke, mene zanima kako se vi nosite s pitanjima i komentarima okoline o tome zašto nemate djecu? Ja imam 35 godina te smo mm i ja 9 godina zajedno, zbog čega naravno svima već postaje čudno što nemamo djecu. Iza sebe imam tri neuspjela postupka te iskreno nemam baš velike vjere u to kako ćemo i mi možda jednom biti roditelji. Suprugov spermiogram je prilično loš, a sa mnom je valjda sve ok. Znam…reći ćete da ne gubim nadu, ali nije trenutno bitno to.
Mi se u našem svakodnevnom životu time ne opterećujemo nešto posebno..kao što bude bit će…sretni smo i ovako…
ali kada krenu pitanja ljudi, kada se u nekom društvu razgovara o djeci te se bar meni čini kako nastane neki kratki neugodno tih trenutak kada kažem da mi djecu nemamo, kada mi prijateljice, čak i vlastita sestra kažu da su trudne ja odjednom postanem strašno nervozna i nesretna…danas je jedan od tih dana te se pitam kako biti dovoljno jak te jasno reći: mi djecu ne možemo imati, jer možda bi tako bilo lakše, jer mi u pravilu o tome razgovaramo jedino međusobno.
Draga Panda,skroz te razumijem.Mi smo upali u neko razdoblje evo unazad godinu dana gdje svakih par mjeseci dodje novost o trudnoci u drustvu.a mi smo najduze zajedno.nedavno smo obznanili svima da krecemo na mpo,tako da nas barem drustvo vise ne ispituje nego odbrojavaju s nama svaki korak.ali sa drugih strana,kada dodje takvo pitanje ja jos uvijek imam onu glupu reakciju "joj pustite nas da uzivamo" i glupi smjeh.nekad se zgadim sama sebi.
Sortiraj odgovore
Najstariji