Ja nisam cula za male jajnike, ali sam cula za zene koje imaju AMH kao ti i uspjele su zatrudniti, jedna je sad nakon nekoliko ivf cak prirodno zanijela. Sretno!
Joj hvala ti puno, vidjet cu za 20-tak dana kakvi su mi ostali hormoni pa cu se javiti, jer krecem sa duphastonima, nekada imam ciklus 3 mjeseca za redom, a nekada ne mogu dobiti bez duphastona, zato i idem na pregled kako bih sto prije reagirala i eto nadala se kao i svi ovdje jednom maloj bebici.
Danas bili na konzultacijama kod dr škvorca,ugl.potvrdio je da mi lijevi jajovod mora van,dijagnoza sactosalpinx,a uz suprugov lotr spermiogram jos i ovaj problem. Sad slijedi laporaskopska operacija pa nakon toga ulazimo u postupak, zanima me curke da li je koja vadila jajovod,malo me strah toga ali sve cemo napravit da dobijemo malo srceko
I cestitam curkama na betama i puno srece svima 😊😘
Pozdrav. meni su pred 11 god oba laporaskopski odstranjena. Ne sjecam se vise sto je bila dijagnoza, isla sam zbog ciste na laporaskopiju pa eto ostah i bez njih. radili su odmah i propuhivanje jajovoda i ustanovljeno je da nisu prohodni. odstranili su ih jer bi u slucaju prirodne trudnoce mogla biti jedino vanmaternicna cime bi riskirala jajnike. ako je laporaskopija oporavak je dosta brz. rijesi sto prije pa juris na postupak :-) sretno !
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
nije me bilo jedno vrijeme a vidim ima i plusica i srceka i cekalica. sretno cure !!!!!
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Pozdrav zene!
Nova sam ovdje i ne znam jos nista puno o ovome sto pisete, ali naime imam 32 godine i muz i ja smo krenuli raditi na bebi prije 8.mjeseci, ultrazvukom mi je ginekolog rekao da imam premale jajnike i poslao me vaditi amh. Nakon rezultata jos veci sok..amh mi je 1.1 pmol/l sto je katastrofa, jel netko ovdje imao takvih iskustava? Prolaktin i ths su mi u redu a spolne hormone idem tek sada vaditi kada dobijem mengu, u tom svom strahu cula sam za doktora Skvorca da je super za te stvari i narucila se u 6.mjesecu za konzultacije i pregled.
Kao sto vidite ne znam toga puno za sada, ali ako je netko imao slicna iskustva molila bih za pomoc, jer trenutno sam toliko deprimirana i ne mogu vjerovati da mozda necu biti mama 😯
Nisam ni ja cula za male jajnike al imam niski amh 4. Dobivam po jednu dvije js pod stimulacijom. Al to sve opet ovisi i o ostalim nalazima. Zguglaj malo i o kvaliteti js, kako poboljsati kvalitetu ako ih vec nema puno da budu sto bolje. Dosta cura je pisalo da su im mozda pomogli razni vitamini itd da poboljsaju kvalitetu pa su ostale trudne. Sretno!!
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Pozdrav zene!
Nova sam ovdje i ne znam jos nista puno o ovome sto pisete, ali naime imam 32 godine i muz i ja smo krenuli raditi na bebi prije 8.mjeseci, ultrazvukom mi je ginekolog rekao da imam premale jajnike i poslao me vaditi amh. Nakon rezultata jos veci sok..amh mi je 1.1 pmol/l sto je katastrofa, jel netko ovdje imao takvih iskustava? Prolaktin i ths su mi u redu a spolne hormone idem tek sada vaditi kada dobijem mengu, u tom svom strahu cula sam za doktora Skvorca da je super za te stvari i narucila se u 6.mjesecu za konzultacije i pregled.
Kao sto vidite ne znam toga puno za sada, ali ako je netko imao slicna iskustva molila bih za pomoc, jer trenutno sam toliko deprimirana i ne mogu vjerovati da mozda necu biti mama 😯
Nisam ni ja cula za male jajnike al imam niski amh 4. Dobivam po jednu dvije js pod stimulacijom. Al to sve opet ovisi i o ostalim nalazima. Zguglaj malo i o kvaliteti js, kako poboljsati kvalitetu ako ih vec nema puno da budu sto bolje. Dosta cura je pisalo da su im mozda pomogli razni vitamini itd da poboljsaju kvalitetu pa su ostale trudne. Sretno!!
Ej hvala na odgovoru, znam da ovisi i o drugim nalazima i o tim vitaminima, ali mislim da najvise o sreci u ovome slucaju.
Jesi ti uspjela ostati trudna?
Nisam sigurna s kim sam diskutirala prije nekoliko dana da li je Andol 100 ok u trudnoci..uglavnom sad sam procitala da se prvih 6mj smije koristiti ukoliko je neophodno, a zadnja 3 mj se nikako ne smije koristiti jer bi moglo produljiti krvarenje i mame i djeteta tijekom porodaja..to se radi o obicnom Andolu 100, a ne o Andol 100 PRO.
❤N i V💙
Danas bili na konzultacijama kod dr škvorca,ugl.potvrdio je da mi lijevi jajovod mora van,dijagnoza sactosalpinx,a uz suprugov lotr spermiogram jos i ovaj problem. Sad slijedi laporaskopska operacija pa nakon toga ulazimo u postupak, zanima me curke da li je koja vadila jajovod,malo me strah toga ali sve cemo napravit da dobijemo malo srceko
Pozdrav. meni su pred 11 god oba laporaskopski odstranjena. Ne sjecam se vise sto je bila dijagnoza, isla sam zbog ciste na laporaskopiju pa eto ostah i bez njih. radili su odmah i propuhivanje jajovoda i ustanovljeno je da nisu prohodni. odstranili su ih jer bi u slucaju prirodne trudnoce mogla biti jedino vanmaternicna cime bi riskirala jajnike. ako je laporaskopija oporavak je dosta brz. rijesi sto prije pa juris na postupak :-) sretno !
Hvala 😊
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Nisam sigurna s kim sam diskutirala prije nekoliko dana da li je Andol 100 ok u trudnoci..uglavnom sad sam procitala da se prvih 6mj smije koristiti ukoliko je neophodno, a zadnja 3 mj se nikako ne smije koristiti jer bi moglo produljiti krvarenje i mame i djeteta tijekom porodaja..to se radi o obicnom Andolu 100, a ne o Andol 100 PRO.
S menom si pricala...uopće mi nije drago sto ga pijem jer ne vidim zasto mi je neophodan..al doktor smatra da trebam..valjda Ce sve bit u redu..ima li netko od cura sto ga je pilo cijelu trudnocu i sve ispalo dobro
Evo ja sam prije mijesec dana imala vanmatericnu pa su mi morali odstraniti desni jajovod laparaskopski,nije nista strasno i oporavak je stvarno brz.Meni se nakon mj dana skoro ni ne vide oziljci i vratila se u normalu..Sretno
S menom si pricala…uopće mi nije drago sto ga pijem jer ne vidim zasto mi je neophodan..al doktor smatra da trebam..valjda Ce sve bit u redu..ima li netko od cura sto ga je pilo cijelu trudnocu i sve ispalo dobro
Oprosti nisam bila sigurna dal s tobom ili Suncicom..al sam bila lijena traziti 😔 ugl ni meni nije drago ali eto ocito je nama neophodno..to je ono kaj sam rekla da nam daju to zato da nam je maternica sto vise prokrvljena..tak su meni objasnili..ma gle..meni je najbitnije da je sve u redu..kolko god mrzim te tablete tolko si mislim ma sve bum samo da bude sve u redu s bebicama..a rekli su mi do 12og tjedna tak..a zadnji put mi je rekel do iduceg uzv a to bu sa 10 tjedana..ma sam nek bude sve ok..kak si ti?
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji