Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    26. Travanj 2018. 07:28

Babylove

Hej cure imam jedno pitanje.. mozda pomalo glupo ali ne kuzim.. istrazila sam vise manje sve o mogucnostima MPO.. sve postupke.. gdje se sto kako radi.. uglavnom sve sto me zanima.. ali ne kuzim sto znaci to dvostanicni , cetverostanicni, šestostanicni….. transfer? koliko god citala i trazila ne mogu naci.. nadam se da nije bas jako glupo pitanje 😂😂😂

To ti je lutko moja koliko su meni objasnili stanice kako se razvijaju i po tome ti govore dali su dobri ili ne sto se bolje dile to su kvalitetniji embriji.al sve je to u Bozijim rukama.meni su vratili drugi dan cetverostanicne

m.girl6
    26. Travanj 2018. 08:01

Nova sreca

Jutro drage moje!Reci te mi koliko triba mirovati nakon transvera

Jutrooo  :)
    Miruj taj dan i poslije radi sve normalno kao i prije, bez naprezanja i dizanja teških stvari, ne ništa više od 1 kg. Šetaj i probaj se u glavi što više opustiti, ionako je sve u Božjim rukama dalje. 

Noa 💙

Pikica89
    26. Travanj 2018. 08:55

Nova sreca

Jutro drage moje!Reci te mi koliko triba mirovati nakon transvera

Ja sam mirovala taj dan kad mi je bio transfer i dan poslje transfera a ostale dane sam vec normapno setala kretala se samo ne nista dizati ni slucajno ugl.sve laganini 😘 

• Kengurica
    26. Travanj 2018. 09:25

Babylove, oko 24 sata nakon punkcije bi trebalo doci do oplodnje, a onda 2. dan bi bilo idealno da embrij vec ima 4 stanice, 3. dan 8 stanica, 4. dan da je morula, 5. dan da je blastocista. Moj je na 2. dan imao dvije stanice i to znaci da se sporije dijeli. Odmah u startu znas da nije krenulo savrseno, ali svejedno on moze postati beba jer biolog pogleda jednom dnevno na kratko i kozda se vec nako sat dva on podijeli. Ali da je bio cetverostanicni bismo odmah znali da je sve islo kako treba.

• Suncica135
    26. Travanj 2018. 10:20

Cure moje, danas smo ugledali jedno lijepo srčeko na ultrazvuku 

4 sreća
    26. Travanj 2018. 10:40

Suncica135

Bravo suncice cestitam neka ti i dalje sve bude 5 😚😚😚😚😚😚

truskawka
    26. Travanj 2018. 11:16

Mariss ja sam normalno stavila jutarnji utrogestan u redovno vrijeme..meni su napisali da svakih 8 sati ide utrogestan i duphaston pa ja koristim u 6, u 14 i u 22 i tako odpocetka..dok sam dosla na transfer mi je dr samo malo obrisao taj utrogestan i to je to..

Nova sreca da..imamo dva srceka 😄 hvala, sad vec cekam iduci uzv za 2 tjedna kad ce nam biti 10 tjedana 😍 sto se tice mirovanja, prvi dan odlezis cijeli osim kad ides na vc..ja sam i jela u krevetu i poslije su rekli normalno zivjeti osim ne se naprezati..ako radis neki smiren posao bez previse fizikalije onda mozes i na posao, ako pak imas jako naporan bilo psihicki bilo fizicki bolje da ostanes doma (imas pravo na to)..i nista teze od 1kg dizati..zaokupi misli necim lijepim sto te uveseljava i brzo ce doci pozitivna beta 😄😄

Suncica cestitam ti od srca 😘😘 bas mi je drago..sad pazi svoju mrvicu i mazi i udovoljavaj joj i uzivaj 😘😘

❤N i V💙

noisette
    26. Travanj 2018. 11:24

Sunčica, čestitam od srca!!! 

m.girl6
    26. Travanj 2018. 12:34

Suncica135

Aaaaa čestitam ti od srca. 

Noa 💙

• Babylove
    26. Travanj 2018. 13:00

Hvala vam na odgovoru cure... sada mi je jasnije...😊 sutra mi je 8dc i idem na uzv.. pa cemo vidjeti kako dalje.. nekako sam ovaj put pozitivnija nego prosli kada sam bila uvjerena da ce mi folikul puknuti.. kako se i dogodilo... ali ovaj put samo pozitiva pa kako bude... ☺ vodim se onime biti ce kako je suđeno ☺
    Suncice cestitke od 💖💖 zelim ti lijepu i urednu trudnocu ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI