Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    26. Travanj 2018. 09:25

Babylove, oko 24 sata nakon punkcije bi trebalo doci do oplodnje, a onda 2. dan bi bilo idealno da embrij vec ima 4 stanice, 3. dan 8 stanica, 4. dan da je morula, 5. dan da je blastocista. Moj je na 2. dan imao dvije stanice i to znaci da se sporije dijeli. Odmah u startu znas da nije krenulo savrseno, ali svejedno on moze postati beba jer biolog pogleda jednom dnevno na kratko i kozda se vec nako sat dva on podijeli. Ali da je bio cetverostanicni bismo odmah znali da je sve islo kako treba.

• Suncica135
    26. Travanj 2018. 10:20

Cure moje, danas smo ugledali jedno lijepo srčeko na ultrazvuku 

4 sreća
    26. Travanj 2018. 10:40

Suncica135

Bravo suncice cestitam neka ti i dalje sve bude 5 😚😚😚😚😚😚

truskawka
    26. Travanj 2018. 11:16

Mariss ja sam normalno stavila jutarnji utrogestan u redovno vrijeme..meni su napisali da svakih 8 sati ide utrogestan i duphaston pa ja koristim u 6, u 14 i u 22 i tako odpocetka..dok sam dosla na transfer mi je dr samo malo obrisao taj utrogestan i to je to..

Nova sreca da..imamo dva srceka 😄 hvala, sad vec cekam iduci uzv za 2 tjedna kad ce nam biti 10 tjedana 😍 sto se tice mirovanja, prvi dan odlezis cijeli osim kad ides na vc..ja sam i jela u krevetu i poslije su rekli normalno zivjeti osim ne se naprezati..ako radis neki smiren posao bez previse fizikalije onda mozes i na posao, ako pak imas jako naporan bilo psihicki bilo fizicki bolje da ostanes doma (imas pravo na to)..i nista teze od 1kg dizati..zaokupi misli necim lijepim sto te uveseljava i brzo ce doci pozitivna beta 😄😄

Suncica cestitam ti od srca 😘😘 bas mi je drago..sad pazi svoju mrvicu i mazi i udovoljavaj joj i uzivaj 😘😘

❤N i V💙

noisette
    26. Travanj 2018. 11:24

Sunčica, čestitam od srca!!! 

m.girl6
    26. Travanj 2018. 12:34

Suncica135

Aaaaa čestitam ti od srca. 

Noa 💙

• Babylove
    26. Travanj 2018. 13:00

Hvala vam na odgovoru cure... sada mi je jasnije...😊 sutra mi je 8dc i idem na uzv.. pa cemo vidjeti kako dalje.. nekako sam ovaj put pozitivnija nego prosli kada sam bila uvjerena da ce mi folikul puknuti.. kako se i dogodilo... ali ovaj put samo pozitiva pa kako bude... ☺ vodim se onime biti ce kako je suđeno ☺
    Suncice cestitke od 💖💖 zelim ti lijepu i urednu trudnocu ☺

• mariss
    26. Travanj 2018. 13:51

Prije svega hvala vam na ljepom zeljama i informacijama. 
    Onda necu staviti utrogestan vec ga mogu staviti nakon transfera. Ionako su mi rekli za dorucak, rucak i veceru 😊, nisu spominjali sate. 
    Iskreno, nemam pojma kako cu izvesti to s mirovanjem, sutra nakon transfera putujem doma 3 sata, a nakon toga mogu mirovati. Iako mi nije jasno kako cu ne dizati nista teze od 1 kg, pa i laptop mi je tezi od toga. 🙈 
    Do kad to s dizanjem moze potrajati? Do bete?

Curke koje ste u postupku i koje cekate zelim vam srecu bar onoliko koliku sam ja imala do sad. 
    Sutra vam javim kako je prosao transfer i sto su mi vratili. 😘😘

du1988
    26. Travanj 2018. 14:26

suncica135 cestitam ti! 💚
    mariss ne mozes nikako iskombinirati da bar taj dan transfera ostanes u Zagrebu? Ja sam prosli put ostala i sutradan putovala jer isto imam 3 i pol sata putovanja do kuce. A nije bas da sam doslovno shvatila taj kilogram 😁 ja sam i kuhala i setala i tako...samo sam izbjegavala vece napore i dizati tezi teret (npr.kosaru s rubljem i tako)  sretno sutra i drzim fige do bete! 

url=https://lilypie.com]

• mariss
    26. Travanj 2018. 14:41

Du1988, hvala! Kad sam bila na aspiraciji rekli su mi da taj dan ne vozim, odmah sam ih pitala da li mogu voziti doma iza transfera rekli su da mogu. Ipak necu voziti ja nego mm ali zbog tih njihovih rijeci sam zakljucila da mogu putovati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.