Pozdrav curke... sto se tice okoline i pitanja prestalo me to zamarati.. jer ispituju ljudi koji su mi nebitni u zivotu.. samo im odg stignemo ili ako su dosadni sto vas to zanima... a sto se tice bliznjih.. obitelji rodbine i prijatelja svima smo rekli.. mislim nemam potrebu skrivati ista od nikoga a i lakse je kada imas sa kime popricati ali nitko nista ni ne ispituje ako ja ne kazem sama.. vise manje su svaki mj svi u iscekivanju sa nama i neznam nekako je mi je lakse nego prvih par mj dok smo sutili... tako da cure glavu gore i briga vas sto kazu drugi...
Ja sam evo bila na folikumetriji u petak i idem u srijedu opet... mislim da ce mi tada dati stopericu i nadam se da ce biti vise srece nego prosli ciklus.. sretno svima koji trebaju na asporaciju.. transfer i onama koji cekaju betu 💖
Panda123 jaooooo..... a tocno znam kako ti je. Isto prolazim trenutno. Oko mene trenutno 5 trudnica a za dvije saznali pred par dana. Drago mi je i sretna sam zbog njih ali unutar sebe 1000 pitanja. zasto mi ne mozemo, sto smo skrivili i tako.. znaju roditelji braca i prijatelji koji imaju isti problem pa se borimo zajedno. Mislim da je lakse kada barem nekome od svojih kazes. Imas potporu od njih u trenucima neuspjeha. A za ostale glumim, lazem snalazim se u tom trenu kako stignem. Kod kuce se isplacem i idemo dalje. Cak se i sama sebi divim kako bi mogla bit glumica u sapunicama kolko uspjevam u trenutku pitanja biti jaka i nasmijana. Strah me najvise zadnjeg pokusaja jer jednom cemo morati reci da je dosta ako ne uspije. Bojim se da ce me neuspjeh totalno slomiti za svu snagu koju imam u pokusajima do sada.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Evo drage moje i moja prica..meni je sto se svih stvari u zivotu tice bolje rec istinu kako god teska bila i tako sam svima i za to govorila. Tj u pocetku sam birala kome cu reci kome ne jer ipak nisu svi ljudi meni bitni da moraju znati moju intimu. Moj muz je odabrao govoriti da kad bude vrijeme da jos zelimo biti sami pa je imao fazu da ne zelimo djecu pa svasta nesto i njegovoj obitelji nismo rekli da ne mozemo vec je uvijek on nesto tako izmisljao. Ja sam se naravno ljutila jer onda sam svako malo morala provjeravati sta je rekao da bi nam price bile uskladene i to me je zivciralo. Prije nekih godinu dana sam mu rekla da se mora pomiriti s cinjenicom da ne mozemo imati tj da mozemo ali uz pomoc i da dokle god on to ne prihvati necemo nista postici i da cemo se stalno patiti. I onda je poceo i on pricati da trebamo pomoc i bla bla.. uglavnom od kad znaju ljudi kakva je situacija vise nista ne ispituju i puno se lakse osjecam kad znam da ne moram izmisljati ni lagati nista. Nikad nisam nikom pokazala da me to nesto jako muci jer iskreno i nije me nesto jako mucilo (samo mozda prvih god dvije) znala sam da kad dode vrijeme da ce doci bebice i time sam si puno olaksala. Tako da cure glavu gore, nedajte se zezati i ako treba lupite i sakom o stol na takva glupava pitanja. Nikog se ne tice vas zivot osim vas samih. I zelim svima svu srecu i uspjeh 😘😘
❤N i V💙
Drage moje potpuno vas razumjem u ovomu svemu od pritiska i pitanja i itd.Samo nemoj te sebi dozvoliti da vas toliko to pitanje pogodi sve ima svoje razloge zasto i kako.Glavu gori dici triba a ti sto pitaju ocito nemaju mrve u glavi da se to nepita zasto i kako jer da imaju mrve u glavi nebi pitali nego bi molili da se to i nama ponovo dogodi da postanemo ponosni roditelji.Ja sam vam imala slucaj od jedne nase familije sa kojom je kontakt bia samo zdravo za zdravo i otisla je u Betlehem i donjela mi krunicu blagoslovljenu i jos nesto ja sam ostala paf.pitala sam se zar je moguce da ima ljudi koji jos mole za nekoga da postigne postati roditelj a da to ni sama nisam ni rekla joj problem.tako drage moje samo glavu gori triba dici i pozitivno misliti.ljubim vas sve i svima zelim da uskoro postanete roditelji
Zaboravila napisati..ja sam cak imala, nazovimo tako, tragi-komicnu situaciju. Svekrva mi je (koja zna da muz ima problema velikih) brojala kad ja trebam dobiti mengu i svaki mj me ispitivala jel sam dobila. Znaci nisam znala dal bi ju nasamarala ili isprebijala. Kako moze tako bliska osoba biti tako bezosjecajna onak, znam da ti je zarka zelja da postanes baka ali jbmu mtr pa kako te nije sramota ispitivati me takve stvari???jos pogotovo kako ne razumijes da mi s time trljas sol na ranu, glupaco jedna! Onda je muz napokon shvatio koliko me to boli i onda joj je na svako njeno pitanje vezano uz djecu odbrusil da ne zelimo djecu i da nek prestane vise to ispitivati. Onda je ostala u soku. Pa jbt zar moras biti toliko glupa da ne kuzis sta nam radis???
Nadam se da vi niste imale takvih i slicnih problema i da nikad ni necete. Zato kazem glavu gore curke moje ima nas koje to sve razumijemo i nitko nije sam u ovom svemu. Tesko je, znam, ali zato najbolje takvima odma zacepiti usta da vise nikad ne pomisle pitati tako nesto bolno.
❤N i V💙
Zaboravila napisati..ja sam cak imala, nazovimo tako, tragi-komicnu situaciju. Svekrva mi je (koja zna da muz ima problema velikih) brojala kad ja trebam dobiti mengu i svaki mj me ispitivala jel sam dobila. Znaci nisam znala dal bi ju nasamarala ili isprebijala. Kako moze tako bliska osoba biti tako bezosjecajna onak, znam da ti je zarka zelja da postanes baka ali jbmu mtr pa kako te nije sramota ispitivati me takve stvari???jos pogotovo kako ne razumijes da mi s time trljas sol na ranu, glupaco jedna! Onda je muz napokon shvatio koliko me to boli i onda joj je na svako njeno pitanje vezano uz djecu odbrusil da ne zelimo djecu i da nek prestane vise to ispitivati. Onda je ostala u soku. Pa jbt zar moras biti toliko glupa da ne kuzis sta nam radis???
Nadam se da vi niste imale takvih i slicnih problema i da nikad ni necete. Zato kazem glavu gore curke moje ima nas koje to sve razumijemo i nitko nije sam u ovom svemu. Tesko je, znam, ali zato najbolje takvima odma zacepiti usta da vise nikad ne pomisle pitati tako nesto bolno.
I moja je meni radila problema. S time da iako mm ima probleme za sve sam ja bila kriva jer je njezin sinek po njezinom maltene najbolji rasplodni bik na svijetu. Tako da sam osim stalnih pitanja kada ce, pa do njezinih izjava" ja želim bebu" slusala jos i "ti si kriva za sve, neka druga bi vec trudna bila"... tako da eto nisi jedina koja ima takvu svekrvu. Nadam se da te ta cinjenica barem malo tjesi. Uzivajte sada u svije dvije mrvice a ostalima se ne opterecujte. Nisu vrijedni niti vase paznje, ni zivaca a boga mi ni vremena
I moja je meni radila problema. S time da iako mm ima probleme za sve sam ja bila kriva jer je njezin sinek po njezinom maltene najbolji rasplodni bik na svijetu. Tako da sam osim stalnih pitanja kada ce, pa do njezinih izjava" ja želim bebu" slusala jos i "ti si kriva za sve, neka druga bi vec trudna bila"… tako da eto nisi jedina koja ima takvu svekrvu. Nadam se da te ta cinjenica barem malo tjesi. Uzivajte sada u svije dvije mrvice a ostalima se ne opterecujte. Nisu vrijedni niti vase paznje, ni zivaca a boga mi ni vremena
Strašno cure, baš mi je žao da ste morale slušati takve komentare. Roditelji mog m znaju u čemu je problem (loš spermiogram), moji ne, jer poznavajući ih, vjerujem kako bi mi onako suptilno pokušavali reći (pogotovo jer kao nismo ni vjenčani :) kako on zbog svog problema nije za mene, bla...bla...ne želim se dodatno još time stresirati.
Malimaj bas mi je zao da i ti imas takve probleme..mislim vjerujem da nismo jedine..sto je jako zalosna cinjenica da je to sve uopce tako. Mi smo se uspjeli maknuti od toga tj barem ja, muz me shvaca i uz mene je i nedozvoljava vise takvo ponasanje. Rekao mi je jednom da je njega nastavila ispitivati svakih par dana ali da on mene vise ne zeli s tim zamarati jer zna koliko me to boli, boli i njega ali sta moze. Barem je dobio vecu zelju za djecom i poceo je on brinuti o tome da idemo u postupak napokon. Eto tako i jesmo i sad uzivamo u nasim mrvicama. 😍😍
Panda ako mislis da bi tako bilo s tvojim roditeljima onda bolje da im nista ne govoris, znam da je to tesko ali eto znas sad da nisi jedina i neka ti to daje snagu. Reci kako jos nije vrijeme i kad bude vrijeme da ce biti i kad se desi da ce biti obavjesteni. A vrijeme ce doci vrlo brzo tako da samo glavu gore, pozitiva na najjace i sve ce doci na svoje 😘
❤N i V💙
Meni kolegica ne zeli imati djecu i to je njen izbor i ja ga poštujem..nikad je nisam ispitivala ni zabadala nos oko toga dok se nisam udala i kad su krenula pitanja jesi trudna...pa kad cete..nisi mlada STA cekas godine su tu..i tako pitam ja nju kako se ona nosi s tim pitanjima i kaže ona meni da im kaze: jebem se trenutno iz gušta jel' te zanima i koje poze.. i naravno vise je nitko ne pita.Mislim da nema intimnijeg pitanja od toga odnosno pitanja koje moze prouzrokovati najviše boli i najviše veselja..Nikad mi nije palo na pamet pitat nekoga kad će djeca i prije nego sto smo imali problem jer ako ti se neko zeli otvorit otvorit će se bez da guras nos.Ja nisam imala namjeru govoriti nikome al kad smo krenuli u postupak bila sam toliko uzbuđena da nisam mogla sakriti nikome
Sortiraj odgovore
Najstariji