Mariss ma voznja ti je mirovanje. Mirovanje je najbitnije jer su jajnici jos uvecani, a beba ne bude nikam ispala.
Ja sam putovala busom pa zato nisam htjela (vuci prtljagu i truskanje). ako ides autom, bez brige! Sretno jos jednom i javi kako je proslo 😉 ja sam ujutro na drugom uzv-u pa cemo vidjet hoce li uskoro ta moja ovulacija
url=https://lilypie.com]
Cure moje, danas smo ugledali jedno lijepo srčeko na ultrazvuku
Čestitam. Čuvajte mrvicu sada. 🤰🤷♀️🤷♂️
Cure moje, danas smo ugledali jedno lijepo srčeko na ultrazvuku
Čestitammmm jejjjjjjjjjj 😘 😘 😘 😘 sad samoo uživajj
Hvala vam svima
Svim ženama koje čekaju aspiraciju, transfer ili betu želim vam svu sreću, neka ovaj ciklus bude onaj dobitni. Da i vi što prije vidite pozitivnu betu i malo srce koje kuca ❤
Danas bili na konzultacijama kod dr škvorca,ugl.potvrdio je da mi lijevi jajovod mora van,dijagnoza sactosalpinx,a uz suprugov lotr spermiogram jos i ovaj problem. Sad slijedi laporaskopska operacija pa nakon toga ulazimo u postupak, zanima me curke da li je koja vadila jajovod,malo me strah toga ali sve cemo napravit da dobijemo malo srceko
I cestitam curkama na betama i puno srece svima 😊😘
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Moja frendica kad ga je izvadila odmah nakon u postupak i trudna. Znaci zacas se oporavila i zacas zatrudnila kad su napokon taj problem otklonili.
Danas bili na konzultacijama kod dr škvorca,ugl.potvrdio je da mi lijevi jajovod mora van,dijagnoza sactosalpinx,a uz suprugov lotr spermiogram jos i ovaj problem. Sad slijedi laporaskopska operacija pa nakon toga ulazimo u postupak, zanima me curke da li je koja vadila jajovod,malo me strah toga ali sve cemo napravit da dobijemo malo srceko
I cestitam curkama na betama i puno srece svima 😊😘
Pozdrav. Imam i ja sactosalpinx ali nisam ga odstranjivala,kaze dr.da ne treba,iza nas je 1 neuspjeli stimulirani postupak,sada cemo na FET blastociste,nadam se da ce biti uspješan. Pitala sam jos 2 mišljenja za salpinx i rekli su mi da ga za sada ne treba odstraniti,nisam pametna ali ajde da probamo sta ce biti.
Pozdrav zene!
Nova sam ovdje i ne znam jos nista puno o ovome sto pisete, ali naime imam 32 godine i muz i ja smo krenuli raditi na bebi prije 8.mjeseci, ultrazvukom mi je ginekolog rekao da imam premale jajnike i poslao me vaditi amh. Nakon rezultata jos veci sok..amh mi je 1.1 pmol/l sto je katastrofa, jel netko ovdje imao takvih iskustava? Prolaktin i ths su mi u redu a spolne hormone idem tek sada vaditi kada dobijem mengu, u tom svom strahu cula sam za doktora Skvorca da je super za te stvari i narucila se u 6.mjesecu za konzultacije i pregled.
Kao sto vidite ne znam toga puno za sada, ali ako je netko imao slicna iskustva molila bih za pomoc, jer trenutno sam toliko deprimirana i ne mogu vjerovati da mozda necu biti mama 😯
Ja nisam cula za male jajnike, ali sam cula za zene koje imaju AMH kao ti i uspjele su zatrudniti, jedna je sad nakon nekoliko ivf cak prirodno zanijela. Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji