Prije svega hvala vam na ljepom zeljama i informacijama.
Onda necu staviti utrogestan vec ga mogu staviti nakon transfera. Ionako su mi rekli za dorucak, rucak i veceru 😊, nisu spominjali sate.
Iskreno, nemam pojma kako cu izvesti to s mirovanjem, sutra nakon transfera putujem doma 3 sata, a nakon toga mogu mirovati. Iako mi nije jasno kako cu ne dizati nista teze od 1 kg, pa i laptop mi je tezi od toga. 🙈
Do kad to s dizanjem moze potrajati? Do bete?
Curke koje ste u postupku i koje cekate zelim vam srecu bar onoliko koliku sam ja imala do sad.
Sutra vam javim kako je prosao transfer i sto su mi vratili. 😘😘
suncica135 cestitam ti! 💚
mariss ne mozes nikako iskombinirati da bar taj dan transfera ostanes u Zagrebu? Ja sam prosli put ostala i sutradan putovala jer isto imam 3 i pol sata putovanja do kuce. A nije bas da sam doslovno shvatila taj kilogram 😁 ja sam i kuhala i setala i tako...samo sam izbjegavala vece napore i dizati tezi teret (npr.kosaru s rubljem i tako) sretno sutra i drzim fige do bete!

url=https://lilypie.com]
Du1988, hvala! Kad sam bila na aspiraciji rekli su mi da taj dan ne vozim, odmah sam ih pitala da li mogu voziti doma iza transfera rekli su da mogu. Ipak necu voziti ja nego mm ali zbog tih njihovih rijeci sam zakljucila da mogu putovati
Mariss ma voznja ti je mirovanje. Mirovanje je najbitnije jer su jajnici jos uvecani, a beba ne bude nikam ispala.

Ja sam putovala busom pa zato nisam htjela (vuci prtljagu i truskanje). ako ides autom, bez brige! Sretno jos jednom i javi kako je proslo 😉 ja sam ujutro na drugom uzv-u pa cemo vidjet hoce li uskoro ta moja ovulacija

url=https://lilypie.com]
Cure moje, danas smo ugledali jedno lijepo srčeko na ultrazvuku
Čestitam. Čuvajte mrvicu sada. 🤰🤷♀️🤷♂️
Cure moje, danas smo ugledali jedno lijepo srčeko na ultrazvuku
Čestitammmm jejjjjjjjjjj 😘 😘 😘 😘 sad samoo uživajj
Hvala vam svima
Svim ženama koje čekaju aspiraciju, transfer ili betu želim vam svu sreću, neka ovaj ciklus bude onaj dobitni. Da i vi što prije vidite pozitivnu betu i malo srce koje kuca ❤
Danas bili na konzultacijama kod dr škvorca,ugl.potvrdio je da mi lijevi jajovod mora van,dijagnoza sactosalpinx,a uz suprugov lotr spermiogram jos i ovaj problem. Sad slijedi laporaskopska operacija pa nakon toga ulazimo u postupak, zanima me curke da li je koja vadila jajovod,malo me strah toga ali sve cemo napravit da dobijemo malo srceko
I cestitam curkama na betama i puno srece svima 😊😘
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Moja frendica kad ga je izvadila odmah nakon u postupak i trudna. Znaci zacas se oporavila i zacas zatrudnila kad su napokon taj problem otklonili.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji