Hvala triba nam jos veca sreca
Sretno ti! Nadam se puzitivnim vijestima za 2 tjedna
Nova sreco bravo! Nek se sve tri podijele dobro da imas sta za smrznut za drugi krug jer ti ovaj zelim trudnocu! Da li vracas jedan ili dva? Odmah sutra se sjeti pitati koliko moras mirovati, a ne kao ja da sam mislila da sam to isla guglat umjesto da sam pitala. Nadam se da ce ti reci da ne strogo jer uz strogo mirovanje vrijeme jaaaako sporo ide. Ja sam drugi tjedan zivnula pa mi je drugi tjedan proletio.
Nova sreco bravo! Nek se sve tri podijele dobro da imas sta za smrznut za drugi krug jer ti ovaj zelim trudnocu! Da li vracas jedan ili dva? Odmah sutra se sjeti pitati koliko moras mirovati, a ne kao ja da sam mislila da sam to isla guglat umjesto da sam pitala. Nadam se da ce ti reci da ne strogo jer uz strogo mirovanje vrijeme jaaaako sporo ide. Ja sam drugi tjedan zivnula pa mi je drugi tjedan proletio.
Kengurice, ja sam pitala i rekli su mi da samo taj dan transfera mirujem, a sutradan vec normalno sve (osim naprezanja i teskog dizanja). Ja sam isla na posao nakon dva dana vec jer radim u skoli. Ali ovaj put cu ipak ostati kuci do bete...ne znam, jednostavno tako osjecam da je ispravno. Isto tako, ako mi nakon tjedan dana dodje da bi radila, otici cu 😳
url=https://lilypie.com]
Joj ja sam tako smotana, prije pregleda ili nekog zahvata uvijek mislim kako moram postaviti neka pitanja i onda dođem tamo i nista ne pitam. Nadam se da se ovaj put necu zbuniti i da cu pitati ako moram mirovati ili da normalno nastavim sa zivotom.
Mozda se do transfera oporavim jer od aspiracije jos imam dosta jake bolove tako da sve sto radim, radim sporo jer ne mogu ni da hocu
Du slazem se s tobom. I ostani doma, proljece je i prelijepo je i prilika za paihicki odmor. Ja na kraju nisam mirovala drugi tjedan uopce, al sam ostala doma jer mi je posao psihicki stresan i nekako mi to super doslo.
Nisam uopce razmislala koliko da mi vrate iskreno da kazem ti.vidjet cu kakvo je stanje kad dodjem na odjel.uh prpa me vaca malo rec
Mariss, odlično, baš mi je drago zbog tebe. Vrčić je super, baš mi je radio transfer u nedjelju.
A to si bila tiiiii m.girl6Mislim da si bila jedina na transferu, ako jesi onda smo se mimoišle na famoznim vratima. Ja sam ona koja je izgledala koma, takvu slabinu nisam nikad osjećala mislim. Na aspiraciji mi nije bio moj doktor, nadam se da će na transferu biti.
m.girl, žeim ti pozitivnu betu. za tjedan dana vadiš??
Daaaa, to sam bila ja.
Hehe, a sve su žene izgledale koma poslije aspiracije, tak mi je i samoj bilo tak da ne znam koja si bila. Rekla je sestra da vas je 8 bilo na aspiraciji taj dan.
Hvala ti puno. ah, ne znam ni sama kad ću vaditi još, strah me, ne toliko prve bete, već druge... ako me razumiješ. Rekli su mi da mogu vaditi 8-10 dan nakon transfera kad su mi vraćene blastociste.
A kad je tebi transfer?
Nova sreća, bravooo baš mi je drago zbog tebe.
Držim fige dalje i svima koji smo u isčekivanjima
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji