Dobar dan drage moje ... jeli mi moze netko od vas objesnit dali ako se ja zaposlim prije isteka porodiljnog tj. prije nego mi mali napuni godinu dana dali ce se porodiljni automacki sam iskljucit ili ja moram ici to sve odjavit? Hvala vam
ma naravno da je bebac najbitniji:) i tocno osjetim kak je je nemirna kad sam ja zivcana i stvarno nije vrijedno toga. naravno da ne mislim da su zaposleni vredniji od nezaposlenih ali su svakak to mogli nekako drugacije uredit. al eto tak je kak je. nemoj se ni ti zivcirat.
Pozdrav svim trudnicama i mamama! Zanima me dali netko zna kolika je jednokratna naknada za blizance za grad zagreb? Hvala
Funky
Mamasite, imam jedno konkretno pitanje. Naime, planiram koristiti i drugih šest mjeseci porodiljnog, no ne nalazim nigdje odgovor trebam li ga sama produžiti na HZZOu ili to ide automatski buduci da nisam prekinula ili to moram preko poslodavca? Takodjer, stalno sam zaposlena, znaci li to da mi do 6 mjeseca porodiljno tj. 6 mjeseci od poroda ide puna naknada, a kasnije 50% osnovice?
Hvala unaprijed na pomoci!
Sortiraj odgovore
Najstariji