Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Rujan 2014. 14:31

Koala123, jos kad si to sve prvi puta napisala, rekla sam da mi prema onom sto stoji u zakonu to ne djeluje tocno, nazalost eto ispostavilo se da sam u pravu. Slazem se s tobom, kada kazes da nam je drzava u k.... Ali ono sto mene vise nervira jest sto djelatnici HZZO-a daju trudnicama krive info, jer ili ne znaju ili uopce ne slusaju sto ih se pita.

koala123
    19. Rujan 2014. 14:41

ProudMomy

Koala123, jos kad si to sve prvi puta napisala, rekla sam da mi prema onom sto stoji u zakonu to ne djeluje tocno, nazalost eto ispostavilo se da sam u pravu. Slazem se s tobom, kada kazes da nam je drzava u k…. Ali ono sto mene vise nervira jest sto djelatnici HZZO-a daju trudnicama krive info, jer ili ne znaju ili uopce ne slusaju sto ih se pita.

e pa bas to.. nek se dogovore medjusobno kaj ce pricat jer ovak ispada da jedni vele jedno a drugi drugo.a ista pravna sluzba. al nije vredno uzrujavanja...samo me smeta kaj su bezobrazni i ogavni i bez trunke razumjevanja prema trudnicama. jedva sam dosepala do tamo i onda naletim na takvu kozu. moram se malo pozalit..

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

19. Rujan 2014. 14:47

Samo se ti pozali, i samoj mi je bilo slicno, hodocastila sam tamo za svaku info po nekoliko puta,  jer su mi svaki puta drugo rekli, a uz to sam ih jos i zvala i slala upit preko njihove stranice i sto cuda.

koala123
    19. Rujan 2014. 15:23

ProudMomy

Samo se ti pozali, i samoj mi je bilo slicno, hodocastila sam tamo za svaku info po nekoliko puta,  jer su mi svaki puta drugo rekli, a uz to sam ih jos i zvala i slala upit preko njihove stranice i sto cuda.

Ma i treba im dosadjivat. Primaju placu a ni sami ne znaju prave informacije. Naravno svaka cast iznimkama. Sad da mi se da bi isla jos jednom sljedeci tjedan nekoj drugoj pravnici. Bas da vidim kaj bi mi ona rekla

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bigica
    19. Rujan 2014. 14:56

koala123 i sama sam u slicnoj situaciji kao i ti , fali mi svega par dana do 12 mj staza i dobivat cu prvih 6 mjeseci 1600 kn, a drugih 6 mjeseci (ne znam jesu li ti to rekli) i ti i ja imamo pravo na 2600 mjesecno jer kad cemo produzivat porodiljni ponovno ce nam obracunat staz.

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

koala123
    19. Rujan 2014. 15:14

Naravno da mi to nisu rekli..ajme zakej uvijek naletim na kravu:/ hvala bigica puno na info. Vec sam mislila da bum 12 mj primala 1663. Sad si me malo utjesila. I sad se neko cudi kaj se zene odluce vratit na posao nakon kaj dete navrsi sest mjeseci. Bome je izazov zivjet s ovom bajnom porodiljnom naknadom

bigica
    19. Rujan 2014. 17:10

koala123

Naravno da mi to nisu rekli..ajme zakej uvijek naletim na kravu:/ hvala bigica puno na info. Vec sam mislila da bum 12 mj primala 1663. Sad si me malo utjesila. I sad se neko cudi kaj se zene odluce vratit na posao nakon kaj dete navrsi sest mjeseci. Bome je izazov zivjet s ovom bajnom porodiljnom naknadom

meni je tu informaciju rekla zena koja radi tamo kad sam isla otvarati porodiljni, ja sam se bas obradovala jer sam se vec bila pomirila da cu primati cijelo vrijeme 1600. 
    drago mi je da sam te bar malo razveselila

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani