Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana1234
    09. Rujan 2014. 19:23

Bok,

Imam jedno pitanje.
    Na bolovanju sam od 01.09. i da bih ostvarila dodatnu novčanu naknadu od poslodavca na bolovanju moram biti pola godine, Od 01.09. do 01.03. Ako mi je termin poroda 07.04. da li obavezni porodlijni moram moram otvoriti 45 dana prije ili mogu od 01.03.?
    Unaprijed hvala :-)

bigica
    09. Rujan 2014. 20:41

hmmmm...dodatna novcana naknada od poslodavca...sad si me zaintrigirala - jel to daju svi ili, to uopce postoji, ako da zasto ja za to nisam cula?
    ja znam da ako si na komplikacijama onda otvaras 45 dana prije a ako nisi onda otvaras redovni porodiljni - 28 dana prije.
    proudmommy se ovdje najbolje kuzi u porodiljne naknade, bolovanja itd. pa pricekaj njen savjet :)

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Mum of four
    09. Rujan 2014. 20:47

Ja koliko znam neke firme isplaćuju nakon tri mjeseca neprekidnog bolovanja jednokratnu naknadu od oko 3000 kn

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Lida2
    09. Rujan 2014. 21:59

Da u drzavnim firmama nakon punih 3mj neprekidnog bolovanja u visini 3000kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.