Porodiljna za nezaposlene majke iznosi 2300 kn do prve godine!Kad prijavis bebu,u Hzzo podnesi zahtjev za pomoc od 2400 kn i za pomoc od grada za prvo dijete!E,to sad ne znam kolko iznosi i kako isplacuju!Mozes i podnijeti zahtjev za djecji doplatak,mozda odobre!To ipak ovisi o proslogodisnjim primanjima!Ak ti nesto nije jasno pitaj!
Mamika3 puno hvala. Znači nema veze što sam ja radila 9 mj i sto neću više raditi ne zato što ne želim nego zato što neću moci naći posao, svakako imam pravo na tu naknadu? I nema veze što je suprug zaposlen? A što se tiče grada Zagreba, nemam nikakvo pravo jer imamo prebivalište tu tek 1 god a potrebno ne minimalno 5 :( a za djeci doplatak ćemo probati poslati zahtjev pa kako bude. Ali ova naknada nam je bitna jer bi voljela znati možemo li na to računati ili ne jer nije to mala razlika u primanjima :/
Hvala puno puno! :*
Da,da. Imas pravo na tih 2300!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozz..trebam info..zahtjev za porodiljni sam predala 9.01.2018..kao nezaposlena..do sad još nisam dobila rješenje ni novce(8.03)navodno da bi sljedeći tj trebalo rj stić..rekli su da ču dobit i zaostatke..zanima me da li i prvi mj računaju u zaostatak?? Tnx😀
Pozz..trebam info..zahtjev za porodiljni sam predala 9.01.2018..kao nezaposlena..do sad još nisam dobila rješenje ni novce(8.03)navodno da bi sljedeći tj trebalo rj stić..rekli su da ču dobit i zaostatke..zanima me da li i prvi mj računaju u zaostatak?? Tnx😀
Porodiljni ti kao nezaposlenoj majci tece od dana rodjenja djeteta, znaci od toga dana ce ti sve biti placeno.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok. Imam jedno pitanje ako mi neko zna odgovoriti. Mene zanima sljedece. Beba mi ima 7 mjeseci. Porodiljni mi traje dok beba ne napuni god. dana . Sto znaci do 05.08. Ugovor mi traje do 15.08. A mislili smo radit na drugoj bebi prije nego mi istekne porodiljni . Da li je moguce ukoliko ostanemo trudni otici na komlikacije ili bih se morala vratiti na posao par mjeseci prije druge trudnoce ? Hvala
Bok. Imam jedno pitanje ako mi neko zna odgovoriti. Mene zanima sljedece. Beba mi ima 7 mjeseci. Porodiljni mi traje dok beba ne napuni god. dana . Sto znaci do 05.08. Ugovor mi traje do 15.08. A mislili smo radit na drugoj bebi prije nego mi istekne porodiljni . Da li je moguce ukoliko ostanemo trudni otici na komlikacije ili bih se morala vratiti na posao par mjeseci prije druge trudnoce ? Hvala
Mame, kojeg datuma sjeda porodiljna naknada?
Najcesce oko 18. u mjesecu.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Za puni prosjek place, trebala bi se vratiti na posao na 3mj, odnosno primiti bar 3 pune place

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Žene..majke..kraljice..da li vam je sjela por.naknada za 02.mj??
Sjela je, meni u 2 rate, ne znam zbog cega. Mali je sad 3,5 mj..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji