Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • banana
    11. Siječanj 2018. 21:11

Pozdrav, zanima me jedna stvar...

imam li pravo na porodiljnu naknadu za nezaposlene ako sam izvanredan student i do poroda cu skupiti oko 8 mjeseci na zavodu za zaposljavanje?

12. Siječanj 2018. 00:34

Ana Gržan

Pozdrav, zanima me jedna stvar…

imam li pravo na porodiljnu naknadu za nezaposlene ako sam izvanredan student i do poroda cu skupiti oko 8 mjeseci na zavodu za zaposljavanje?

Sve nezaposlene majke imaju pravo na porodiljnu naknadu,  bez obzira jesu li prijavljene na burzu ili ne.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• BatOlja
    18. Siječanj 2018. 15:00

Dobar dan!  Imam pitanje, nezaposlena sam i rodila sam blizance, zanima me koliki je iznos porodiljne naknade? Hvala unapred?

18. Siječanj 2018. 15:18

Olja Batos

Dobar dan! Imam pitanje, nezaposlena sam i rodila sam blizance, zanima me koliki je iznos porodiljne naknade? Hvala unapred?

2300kn

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• BatOlja
    18. Siječanj 2018. 15:27

ProudMomy

Olja Batos

Dobar dan! Imam pitanje, nezaposlena sam i rodila sam blizance, zanima me koliki je iznos porodiljne naknade? Hvala unapred?

2300kn

Hvala! 

Marijaa30
    21. Siječanj 2018. 14:06

Cure, imam još jedno pitanje vezano uz porodiljnu naknadu. Ako bi mi poslodavac produljio ugovor do 31.8., ali bi mi zadnja 3 mjeseca plaća bila 3000 kn, a prije cijelo vrijeme između 4500 i 5500 (radim u školi, plaćena sam po radnim danima - produženi boravak), uzima li se onda prosjek tih 6 zadnjih plaća ili?

26.8. Ivan 💙💙

Pixii
    21. Siječanj 2018. 21:59

Da uzima ti se u obzir prosijek zadnjih 6 placa do mjeseca u kojem otvaras porodiljni... 

• Nelam.
    31. Siječanj 2018. 17:09

Mora li dijete biti na istoj adresi kao i majka da  bi ona primala porodiljnu naknadu za nezaposelene?

Marijaa30
    01. Veljača 2018. 10:56

Je li porodiljna naknada za nezaposlene cijelu godinu 2300 kn ili samo prvih 6 mjeseci?

26.8. Ivan 💙💙

PlavaBorovnica
    01. Veljača 2018. 11:34

Pozdrav svima :)
    Zna li tko nešto o ovoj temi.
    Naime, u vrijeme kada planiram koristiti porodiljni na poslu, postoji mogućnost da budem na postdiplomskom studiju. Bi li moj status studenta (predavanja su vikendom) utjecao na isplatu plaće dok sam na porodiljnom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.