A kako se računa to najviše 3991. Npr ako je redovna plaća 3800 od toga 70 % ili ?
Hvala unaprijed.
Ako je placa manja od toga maksimuma, dakle manja od 3991, 20kn, primas svoju punu placu. Ako je veca od toga maksimalno ces svejedno primati 3991, 20kn. Ne znam od kud ti ovih 70%, jedino sto je navedeno u zakonu a ima veze s tim postotkom, jest da, ako je placa manja od 3991, 20kn, iznos naknadenikako ne može iznositi manje od 70% proračunske osnovice (2.328,20 kuna).
Dakle naknada za drugih 6mj moze iznositi max 3991, 20 i min 2328, 20. To je to
Ok.hvala Vam puno
Puno hvala. Znaci, nije bitno kad cu na bolovanje ako cu 28, tj. 45 dana prije termina napuniti 1 g staza. Hvala, pozz
Pozdrav, zanima me jedna stvar...
imam li pravo na porodiljnu naknadu za nezaposlene ako sam izvanredan student i do poroda cu skupiti oko 8 mjeseci na zavodu za zaposljavanje?
Pozdrav, zanima me jedna stvar…
imam li pravo na porodiljnu naknadu za nezaposlene ako sam izvanredan student i do poroda cu skupiti oko 8 mjeseci na zavodu za zaposljavanje?
Sve nezaposlene majke imaju pravo na porodiljnu naknadu, bez obzira jesu li prijavljene na burzu ili ne.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobar dan! Imam pitanje, nezaposlena sam i rodila sam blizance, zanima me koliki je iznos porodiljne naknade? Hvala unapred?
Dobar dan! Imam pitanje, nezaposlena sam i rodila sam blizance, zanima me koliki je iznos porodiljne naknade? Hvala unapred?
2300kn

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
2300kn
Hvala!
Cure, imam još jedno pitanje vezano uz porodiljnu naknadu. Ako bi mi poslodavac produljio ugovor do 31.8., ali bi mi zadnja 3 mjeseca plaća bila 3000 kn, a prije cijelo vrijeme između 4500 i 5500 (radim u školi, plaćena sam po radnim danima - produženi boravak), uzima li se onda prosjek tih 6 zadnjih plaća ili?

26.8. Ivan 💙💙
Da uzima ti se u obzir prosijek zadnjih 6 placa do mjeseca u kojem otvaras porodiljni...
Mora li dijete biti na istoj adresi kao i majka da bi ona primala porodiljnu naknadu za nezaposelene?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji