Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    30. Svibanj 2020. 12:05

Nekako mi ga je zao zatvoriti u vrtic kad se krene kretati... Ne znam.. Mozda nekako ogradim... 
    A ovo sam mislila prijenosni krevetic jer nam treba za more npr, a i tamo bi mi dobro doslo da ga ogranicim u kretanju jer imamo balkon pa da ne bi bilo 🙈🙈
    .. 
    Zubic, temperatura i viroza? A mis mali, nadam se sa je danas super :) i da hoće sve papati :) ja isto obozavam lubenicu. 
    .. 
    Imamo i mi "nosi me mama" dana. A neće niti u maramu niti klokanicu... Općenito nece.
    .. 
    Vecc se ustao na noge??? Bravo 🥰🥰 

Julie
    30. Svibanj 2020. 15:41

Pa igraju se unutra, ne bi bas da place unutra jer to mi je tužno, imamo Casmatino pa ćemo kombinirati, malo jedno malo drugo. Kad krenu u pohode bas je nezgodno, mi imao onu ogradicu metalnu ali on kad dođe do nje i ne može dalje krene plac. Bome svo odradili 3u1 ali sad je super. 😊

Damnarexx 🌺
    31. Svibanj 2020. 14:51

Julie

Uzeli smo u Baby centru 106x106, gledali ga naravno u velikom prostoru i nije mi se činio tako velik dok ga nisam donijela doma 🙈 al stane nam u sobicu njegovu, maknula Casmatino pa nek se igra sad u njemu.
    Ja sam isto planiralanuzeti putni krevetic no tetka je kupila kad smo kod mame tak da ga neću kupovati nego nositi ili taj ili vrtić veliki. Vidiš, ni sama ne znam kaj da ti kažem. Krevet ti je 2u1 dok kod vrtića ne znam, velik je i nema takav madrac a opet neki stave dekice dole i klinci zaspu. Nas još s nama spava, nedam ga iz kreveta 😄 Egzorcizam veliš 🙈🤯 dobro je dok imaš koga pozvati da malo preuzme 😊
    Mi smo dobili taj 4. zubić i nakon par dana smo zamutili tak da smo od subote do jučer bili u visokoj temp, u pon smo vadili krv, viroza tako da smo i prvu virozica prošli. Sav je bio cendrav i danas također. Ima novu foru a to je “nosi me mama”. Jela sam prekjučer stojecki s njim u rukama 🤦🏽‍♀️ Super da imate kamo otići jer sama znam sto su kolica i katovi naravno bez lifta. Srećom kako smo uzeli kišobran kolica ja se preporodila.
    Probali smo 🍉 ja ju jako volim i donio dragi kad ovaj mali počne vristat i otvarat usta. Sviđa mu se 🤩 ali brljavi sad kak je bio bolestan i sa mlijekom i sa povrćem. Hoće samo voćne kasice. I ustao je na noge skroz naravno uz pridržavanje, to radi već nekoliko dana i danas smo morali kindac staviti podnicu na najnižu razinu jer kad ustane taman mu došlo do trbuščića pa da se ne prekobicne van.

Ajmeeee😍 vama je bas zabavno😁
    Ja imam tako mali dnevni da ne znam di bi stavila vrtic..i ne znam kako cemo mi to kad krene puzat🤔 u hodu cu osmisljavati rijesenja.
    Mi smo imali grcice prvih mjesec/mj i pol.. sad nista😍😍 bude cendrava na dane, kao.i svi...al bas nam je dobrica bila ovaj mjesec🙃
    Za tjedan dana ima 4mj! Ne mogu vjerovat! Vrijeme stani, hocu svoju malu bebicu🥰😁

Damnarexx 🌺
    31. Svibanj 2020. 14:52

Julie kako ste virozu rijesili?
    Ja se bas bojim tih prvih bolesti..🙄🙄
    Evo cijepljenje za tjedan dana. Jei!

Julie
    31. Svibanj 2020. 19:19

Damnarex bas gledam tvoju lenticu i pomislim se pa curka će ti uskoro 4 mj 🥰😁 bome vrijeme leti, eto moj za 2 tjedna 9 mj.
    Koristili smo cepice i sirup paralelno, mogu vam napisati kako se daju paracetamol i ibruprofen ako vas zanima, nije loše znati. Bas je imao visoki temp mišić, do 39.4 je čak išla i to po noći, 5. dan se osuo no to su mi rekli da je normalno.
    Ima manjih vrtića ima i onih putnih krevetića u kojima se može igrati koji su ko pravokutnik, možeš pustiti i na podu pa uzmeš one puzzle brojeve. Ne znam sad koliko ti je maleni boravak ali možda nešto od toga stane.

Damnarexx 🌺
    02. Lipanj 2020. 11:54

Julie

Damnarex bas gledam tvoju lenticu i pomislim se pa curka će ti uskoro 4 mj 🥰😁 bome vrijeme leti, eto moj za 2 tjedna 9 mj.
    Koristili smo cepice i sirup paralelno, mogu vam napisati kako se daju paracetamol i ibruprofen ako vas zanima, nije loše znati. Bas je imao visoki temp mišić, do 39.4 je čak išla i to po noći, 5. dan se osuo no to su mi rekli da je normalno.
    Ima manjih vrtića ima i onih putnih krevetića u kojima se može igrati koji su ko pravokutnik, možeš pustiti i na podu pa uzmeš one puzzle brojeve. Ne znam sad koliko ti je maleni boravak ali možda nešto od toga stane.

Ako ti se da, napisi nam :)
    Ici cu malo pogledat u Baby centru i tim ducanima pa vidjet sta bi nam najbolje odgovaralo🤷

Valkris
    02. Lipanj 2020. 21:24

Napisi nam :)
    I drago mi je da je proslo.. Sve prolazi.. Samo treba izdržati 🤞
    Ja sam Casmatino preklopila, imamo dosta velik dnevni al je dosta i zauzet bebecim stvarima hahah 
    Moram isto vidjeti te neke ogradice jer racunam da ce otpuzati sa bilo cega 🙈
    Di nam je Sara? Dugo se ne javlja.. Nadam se da su im prosli grcevi.. 

Julie
    03. Lipanj 2020. 17:16

Sara si ziva? 😁 kako ste?
    Ugl može se koristiti paracetamol i ibruprofen paralelno u razmaku od dva sata, recimo daš Neofen cepic i ako ne pomaze možete dati za dva sata Lupocet ili obrnuto redoslijed, ako su dva paracetamola (Lupocet) onda razmak mora biti 4 sata dok kod ibuprofena dva zaredom mora biti razmak 6 sati. 
    Neofen i ibuprofen su jedno te isto i imaju oba sirupa, sastav je identični, razlika je sto Neofen je voćni okus ovaj čokoladni. Lupocet imam cepice pa ne znam kakav je sirup. Ako bebi bude guza crvena od cepica onda rade sirup dati ili ako ih jednostavno smetaju pa tiscu van bude nezgodno jer ih morate držati da se rastope u guzi i cepic ima minus sto ako se netom pokaka ne možete dati opet jer ne znate koliko se otopio pa da se ne prekorači doza. Skidaju temp oboje dobro i drže jednako pa sad sto vam je draze/lakše. ☺️

Julie
    03. Lipanj 2020. 17:22

Valkris skicnula sam svoju staru temu pa vidim da si pisala za kasice, ja ti povrtne uvijek kuham, voćne kupim, inače sad tek dolazi sezona a kad smo mi krenuli  krajem veljače nije bilo niti marelica ni bresaka ni svega sto smo isprobavali, jabuke se ne preporučaju tako rane nego one proljetno ljetne zbog nekih pesticida, ubi me sad koga/čega. Možeš skuhati jabukicu, krušku i imaš i sokic, od jabuke je finiji, tako cure moje kažu pa zgnječiti i dati, povrtne kad budeš uvela mrkvicu recimo možeš dati i kupovnu da ne kuhaš pol mrkve 20 min ali meni su finije te koje sama radim, povrtne jel, voćne su mi Fine kupovne pa se ne zezam sa kuhanjem, mi smo sad već veći pa znjecim bananu i možeš recimo u to dodati i kupovnu jabukicu kasicu ili ne moraš, kako god. 

Valkris
    03. Lipanj 2020. 19:17

Julie

Valkris skicnula sam svoju staru temu pa vidim da si pisala za kasice, ja ti povrtne uvijek kuham, voćne kupim, inače sad tek dolazi sezona a kad smo mi krenuli krajem veljače nije bilo niti marelica ni bresaka ni svega sto smo isprobavali, jabuke se ne preporučaju tako rane nego one proljetno ljetne zbog nekih pesticida, ubi me sad koga/čega. Možeš skuhati jabukicu, krušku i imaš i sokic, od jabuke je finiji, tako cure moje kažu pa zgnječiti i dati, povrtne kad budeš uvela mrkvicu recimo možeš dati i kupovnu da ne kuhaš pol mrkve 20 min ali meni su finije te koje sama radim, povrtne jel, voćne su mi Fine kupovne pa se ne zezam sa kuhanjem, mi smo sad već veći pa znjecim bananu i možeš recimo u to dodati i kupovnu jabukicu kasicu ili ne moraš, kako god.

Da, jer cemo krenuti uskoro s kasicama, a dosta frendica mi reklo da su kupovale isto.. Pa kemijam.. Ja sam nekako mislila da to sve budem kuhala na pari. Kad ono jedna kaze da je kuhala u vodi ne na pari, druga je cak stavljala malo soli jer mala nije htjela jesti.. Treca kaze da je dobila detaljne smjernice od pedijatrice i drzala se toga 🤷‍♀️
    Ti si na pari kuhala sve? Ma mislim da cu i ja kupiti nekad neke.. Ali nama je super sad jer ce bit svega sezonskog :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.