Drzim fige da upadnete...ma da bi trebalo bit predbosti ako ima vec brata ili seku u vrticu(vidjela sam u upitniku za vrtic)...
Prestrasno,bas nehumanu za roditelje ko da mozes birat kad ces rodit.
Nadam se da smo stvorile dobru sliku o merkuru😁
Nama rota prosla ok, kaka ko inace i bez proljeva tak da super :)
Ali da, i mi smo se zato odlucili zasto da stedim 500kn na djetetu ako bar mogu ublaziti (bez ljutnje sara, ne osudujem te), to jr moje razmisljanje…
Drago mi jr da grcevi popustaju, ipak je preko 3 mj on sad.. Sve ce to sad doci na svoje 🤞🤞
..
Julie kak je u Puli?
Damnarexx kak je u Rijeci?
Svi nekud pobjegli, mi na selu 😃😃
Suuper nam je. Uzivamooo🤗
Super 🥰🥰 do kad ostajete? Nadam se i sa ce se vrijeme poboljsati… Elin prespavala put?
Mene muci sto recimo kad idemo iz Jaske u Zg, Luka spava taman do krizanja Heinzelove i Slavonske, to je nekih pola sata.. Brine me da tak bude i kad budemo na more, odspavao do Jaske i onda oci ko mala sova, sirom 🙈
U petak cemo nazad :)
Dada, kraljica je zaspala 10min nakon sto smo krenuli😂 nismo stajali ni jednom.
A vrijeme nije najbolje al jbg🙁🙁 makar se druzimo sa mojima posto nas nisu vidjeli 3mj.
Sara nisam skuzila, kad ga mislis dat u vrtic? Kad napuni 1 god ili prije? 🤔. A upisi su sad, jel..
I kako? Preko neta ili?
Ja cu morat kad napuni 1god..mozda navucemo jos malo..muz moze dobit jos dodatna 2mj nakon nasih 12mj? Il sam i to krivo skuzila😂😂
Saranisam skuzila, kad ga mislis dat u vrtic? Kad napuni 1 god ili prije? 🤔. A upisi su sad, jel..
I kako? Preko neta ili?
Ja cu morat kad napuni 1god..mozda navucemo jos malo..muz moze dobit jos dodatna 2mj nakon nasih 12mj? Il sam i to krivo skuzila😂😂
Moze dobit nakon nasih god dana.ee pa to ti pricam ti si rodila prije mene dan dva..e sad procedura je da su upisi kao u skolsku god.znaci sad se upisuju djeca da bi u 9 mj bila primljena i onda je ta god do ljeta i opet novi upisi.dakle u gradski ih nemremo upisat ,mogle bi da ce u 9 mj imat 1 god.pa idemo radit ili od 6 mj -11 mj ak ima ali da majke ili ocevi ne koriste drugih 6 mj porodiljnog.
Mene to tako ljuti da ti to nemeem opisat.ostaje mi samo privatni a to mi je bome puno..preko neta su upisi sad da...jedino ak ostane mjesto koje prazno kad navrsi god pa nazvat i pitat i ak ima mjesto mogu te primit a ono koja vjerijatnost da niko nece zvat za sl.mjesto poslije 9.mj..jako male ono
Ma nije bitno vrijeme,mislim bilo bi bolje da je lijepo al ste se barem maknuli malo iz zga😁😁
Bas mi je drago da je spavala odma,mira ste imali 😊
Ne kuzim to za vrtice. Znaci ako ga sad ne prijavim nigdje nece moci u drugom mjesecu krenuti u vrtic nego ce cekati 09/2021? Ne kuzim tko bi ga trebao cuvati nagodinu kad se vratim na posao ako je tako.
A ne zelim ga dat u vrtic sad u 9.mjesecu pa imat ce tek 7 mjeseci. I sta sad? Placat privatni vrtic? Ili placati gradski vrtic sad da nam cuvaju mjesto do drugog mjeseca?? Ne kuzim uopće.
Julie, twistshake za dohranu je ok? Vele cure na zimskima da je 70% akcija pa za 60 eura se moze naruciti
Koliko kosta uopce privatni vrtic?
I sara, Zubic? Jel izbio na kraju? Nama isto pedijatrica rekla da bi Luki uskoro mogli.. Pa kad je nervozan samo gledam jel izasao koji 😂😂 ne znam ni koji idu prvi, gornji ili donji.. Ili nema pravila..
Dijete ne može krenuti prije navršene 1. godine, papire morate predati sada pa ćete upadati ako bude bilo mjesta kroz drugi krug tj tek kad napune 1 godinu, jako glupo no tak je.
Kaj se privatnog tiče ista stvar i oni su do 2000 kn tako nešto s tim da subfinancira jedan dio i grad, ulazi vam i stambeni kredit kao olakotna okolnost i ne znam točno sto sve pa se raspitaj.
Dosta malo znam o tome, nas kaci 17 dana jer je rođen toliko iza 1.9 ali nadamo se jer oboje radimo pa gledaju da takvi roditelji imaju prednost.
Twistshake ima super popuste, uzmi si zakaj ne. Ja imam njihovu kljunasicu ali ima tvrdi kljun pa on ne zna kaj da radi s njim 🤪
Mi smo danas u temp 🥺 izašao nam 4. zubić prekjučer i tako skroz smo 😰
Da, morat cu se raspitati oko toga.. Bas glupo.
Ok, uzimam onda twistshake, nije neka cijrna a dobije se hrpa toga 😁
A misek mali.. 🤞🤞🤞 Da prode sto prije temperatura 😘😘
Moj je sav cendrav danas. Tocnije sinoć od ponoci. Nemam snage vise. Ne znam. Opet neki skok valjda, ili zub ili pitajboga sta. Te bebe stalno nest muci 😔
Poludjet ćemo 😂🙈🙉 ima skok u 3,6 i 9 mj taj u 9. Je kao ono 🤪 mi fino skačemo 🦘 od kad smo se rodili, eto moj dragi još uvijek skače a debelo prošao i 9 mj i 9 godina 😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji