Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    09. Lipanj 2020. 17:50

Odlično 🤩 ne treba ti, mislim možeš ga davati neće škoditi ali nema neke sad neke benefite

S@r@
    13. Lipanj 2020. 09:27

Julie

Pišem tak rascjepkano da mi ne bi rekli da je preduga poruka 🤦🏽‍♀️ upravo se vraćamo sa terma, bili u sv. Martinu, on je uživao u bazenu ko da je mali tuljancic 🥰🥰🥰
    Još sam htjela reci za dudicu mi ju koristimo za uspavati i kad je cendrav pa ti nemam neki prijedlog sto bi mogla ako će biti panike osim možda nošenja.
    Predali smo papire za vrtić 😬 nije mi drago da ide u jaslice iako ću gledati da je vise sa sekom nego tamo barem tu prvu godinu ili ako bude sreće da ostanem brzo trudna bude sa mnom. 🥰
    E da i za te sirupe/cepice, umiri ih naravno, uspava doduše ali preživi se 🥰
    Svašta sam sad napisala bez glave i repa 🙈

Ajde nek ste predali ..drzim figeee.ipak nisam nni ja bas zbog bolestina i svega al socijalizacija je bitna dosta

Eee nemogu vjerovatbda je vec zaboravio na cicku😍😍😍ajmeeee nas koji je to meni stres isto kak ce on to ono ...

Eee kaj se tice mlijecnog na fbu vidim da zene vec s 8 prakticiraju al zumanjka se bas boje...ono dobro prode zumanjak nego mlijeko tipa..jao javi nam 😁😁drzat cu fige 
    Najgore je kad su alergicna djeca onda si ogranicen a kak mu objasnit da nesto ne! 

Voljela vi da sam vise aktivna tu,dodem pa vidim nije niko odg,pa onda zaboravim par dana ahaahahahah onda gosti ,pa mislim sad cu al vraga,skoro nis ne spava popodne 😁

S@r@
    13. Lipanj 2020. 09:30

Julie

Nisu, ali eto očekujem posto su znaci krenuli…. u bazen možeš već s 3 mjeseca iako nije nigdje navedeno točno kad, klor je jak pa ne bi bas jako malu bebicu vodila.
    Reakcija na hranu je bolje da ti ne kažem, jako crvenilo, izgleda ko urtikarija, moj Marin je bas imao jako 😱😱😱 to je sistemska koja se očituje tamo oko uništava alergena (usta) a ona anafilaktica je još opasnija, natice im usna šupljina i može doći do gušenja jer nemoze proći zrak 😱😱😱😱 još mi zvali Rebro jer je bilo iza 8 navečer. Inače nove namirnice svakako dati do ručka za ne daj Boze reakcije da stignete pedijatru

e vidis pametno sve dat ranije...jao svasta naucim
    Jadnicak mali koja reakcijq a di jos kaj ih gusi pa ni neznamo.
    Imam na lijek protiv bolova tak mi jezik i usta nateknu i tak crvenilo po kozi nas kak je to gadno a di tek bebi kaj nezna rec:(((

Nisu jos ni nas zvali al ja sam zvala prije upisa i rekli su mi da ceno bit odbijeni zbig mj.kad je roden i zbog tog kaj jos radim tak da ono al ipak s enadam.nis ne obrise imam i kod pa cu u pon provjerit na natjecaju

S@r@
    13. Lipanj 2020. 09:34

Valkris

Fosti, A jbg, mene isto nervira jer mu se sve poremeti, al on je takav zavodnik, on se svima njima smjeska, super mu je, svi ga nose 🤭
    Rastuuu brzooo, moj je isto velikiii bas, zilavko 🥰🥰
    Meni je rekla da cepice rezem bas po pola, ne uzduz 🤷‍♀️
    Kakva im bude reakcija? Crvenilo ili?
    Predobro za bazen 🏖️🏖️🏖️, s koliko smiju? 6 mj?
    I mi se planiramo kombinirati da sto manje bude u jaslicama 🤭🥰

Zabodnik mali😍👌jel ima ono poluosmjeh...
    Ma joj te bebe su zakon ,kao da kuze sve ko odrasli e tak mi djeluje😄😄 .

Opaa ti sinkremula polako,bravoo😄 
    A nez mislim da bi probiotik neki trebao ak ne dojis onda ono nema od kud al vidi kak rade crijeva.nama je isto mirniji od kad ne koristimo kapi jedini zadnja 3 dana nemirno spava i place prije nego kaka i to u isto vrijeme kaka svaki dan🤣

Julie
    14. Lipanj 2020. 21:58

Sara evo probali dva dana jogurt i prvi dan u voćnoj kasici, kupovnoj i količina je mala a drugi dan pola šalice  Vindijinog i stavila u palentu, malo je pojeo jer mi se nije svidjelo, valjda mu bilo kiselo 😂😂😂 radio je takve face mi smo rikavali od smijeha. Super je prošlo, bez reakcija Danas smo preskočili pa ću sutra dati bananu, jogurt i keksić. 
    Inače mlijeko, jaje i to bjelanjak, kikiriki i riba su bas jako alergeni i svi se boje. Zao mi je sto ti imaš, to je bas stres.  🥺
    Kaj se vrtića tiče, slažem se za socijalizaciju, ali ona je tek tamo nakon druge godine života, te jaslice zapravo prolaze u učenju na hodanje, eventualno skidanje pelena i te neke osnovne potrebe za nježnosti, smijanjem i tako to. Pričala sam sa prijateljicom koja je odgajatelj, jaslicar. Tako da ako se to i preskoči nije nikakava drama. 
    Kad ćete s bebicama na more? Mi smo u potrazi za nekim ljetovanjem, polupansion, da nema kuhanja i ostalog. Cijene su naravno divlje, ali nađe se poneka i dobra ponuda. Jel stavljate bebice na trbuh? Kako to ide? Sad vas uskoro čekaju pregledi sa 4 mj i nesretno cijepivo. Koristite li baby gym? Meni je to bila odlična stvar, Marin se bas znao zaigrati u njemu ko šašav 😂🥰 

S@r@
    15. Lipanj 2020. 11:53

Eee super za jogurtic.odlicno,probiotik❤
    Bit ce mu sigurno uz bananu i keks odlicno jer slatko kiselo jako pase,dan damas volim jogurt sa medenjacima nadrobim al domacim ili kruh i pekmez i jogurt...kaze mi majka da to od malene jos volim🤣🤣🤣
    Hahaaha e to za face ,to treba snimat al ozbiljno.
    Mi smo damas iz sprdnje kupili kasicu bundeva,ono reko ajde da probam zlicu dat kaj sad,inace bi krenula s 5 mj.al mogu ovak tu i tam dat dve zlice nekog povrca pa vidjet kak reagira pa cu odma znat.
    Na kasici pise 4+,bome mu se nije svidala previse,te face su bile prezakon,toliko sam se smijala,al je svejedno pojeo 3 zlicice i trazio onda cicu i sad spava🤣

Ma ee samo su digli cjene jos vise za ljetovanje.,mi smo prrk stele nes nasli za male novce al je ono prostor mali i mala kuhinja i to je ok,nema ves masina al ajde mogu i bez tog,na ruke cu preprat kaj treba
    Meni ti je Rab najbokji za djecu jer imas more tih pjescanih olaza koje su zbilja top,toplo,plitko,otok nije ni mali ji veliki,puno je zelenila a ima svega bas svega od placa sa povrcem do dm,vet.stanicu ,interspar,ducane ovak zara u to..ma mrak👌

Mi bumo 3.8.isli jer ono nemre muz dobit drugacije pa eto..mislili smo u 9.prvo ak uspije ili 6.al kaj oba su mjeseca vec pakao,9mje postao najtopliji jos pa nema bas smisla
    Imate vi neko mjesto di bi isli? Ste gledali crno jaje?

Cjepljenje je odgodeno oa nejdeno ovaj tj nego iduci tj.u petak i to popodne :/ muz ce uzet sl.dan pa da budemo uz njega cijeli dan 

S@r@
    15. Lipanj 2020. 11:54

e da za jaslice - a da ,kad sam promislila zbilaj nije neka sila za to jer jaslice nisu bas nesto di se puno radi s njima jer kaj jedu,spavaju,presvlace se i promatraju ko i doma xD ...
    Samo sto ih neko cuva,gledala sam meni nez.jesam vam to rekla ,za vrtic na stranicama i ono ocajno mi je to,lombinacije neke koje nebi dala nikad.
    No dobro ,nek nisu gladni to je bit.

Valkris
    15. Lipanj 2020. 12:09

Tak i ja, hocu odgovoriti pa uvijek nesto, pa mi se izbrise post ili nemam vremena i tak... 

Ne znam gdje provjeriti rezultate za vrtiće? 
    .. 
    Julie drago mi je da nema reakcije 😉😉
    .. 
    Gym tu i tamo hoce bit, vecinom kenjka. On u biti stalno kenjka i ne zna ni sam sta hoce. Ljulju isto vise nece nego hoce. Većinom bi se nosio,ako ne onda ga moram zabavljati cijelo vrijeme. Mislim da minutu ne moze bit sam sa sobom. Na casmatinu hoce bit isto ako ga zabavljam. 🤷‍♀️ Al proci ce i to
    Drzi dobro glavu na trbuhu, cak savija koljena onak ko za puzanje al ne može se osloniti na ruke jos naravno pa pokusava ☺️☺️
    Mi dosli sinoć s mora. Guzva. Pukla nam guma taman iza tunela sv. Rok. Srecom sam cula pa smo stali prije veceg moguceg sranja. Sve je dobro proslo na kraju 😥 osim sto je bebko bio nervozan pa smo stajali na svakom drugom odmaralistu ali jbg proslo i to. 
    Planiramo sredinom 8.mj opet na more, on je uzivao tamo. Nismo se kupali, ali njemu je onaj zrak valjda toliko godio da je vecinom bio dobar cak je i spavao po danu po sat vremena (tu spava pola sata).
    Danas idemo po rotu, a za 3 tjedna po drugu dozu 6u1 cjepiva. 

Valkris
    15. Lipanj 2020. 12:14

E da, mi planiramo na Pašman mozda. Isto ima plaze plitke pjescane i za bebace. Bio netko i zna iz prvr ruke? 
    Na Rabu sam davno bila (prije 15ak god) , ali sjecam se da su plaze lijepe da.. 
    Koliko vi dajete za nocenje? Tj koliko ste spremne dati? Ne znam kak idu cijene jer smo uvijek ljetovali na svom ajmo rec.
    Sara, dala si kasicu bez konzultacija sa pedijatricom? 

Julie
    15. Lipanj 2020. 14:45

Jao Sara 😂😂😂😂 bome su mi tvoje kombo 🤢😂😂😂😂 pekmez i jogurt? 😂😂😂😂😂
    Bravo za bindevicu, Marinu se nikako nije svidjela, ako mu još date dva dana onda se bundeva smatra uvedenom namirnicom. 
    Gledam svašta, ove sa popustima do agencija do vlastitog aranžmana. doduše na Rabu nisam nikad bila al si me sad jaaaako zainteresirala, procekirat ću ga. 
    Ako misliš krenuti s papicom možeš i jabukicu za početak, tikvicu, pa kruskicu i tak te lagane. 
    Valkris srećom da je sve prošlo dobro na putovanju 😓
    Sretno na cijepivu 🤗 srećom samo je na usta pa ajde.
    Vidim imaš malu koalicu, tak ja svog zezam kad me ne pusta. 😂 bude ga prošlo dok se krene kretati. 
    Mi imamo vrtić sto sam već i rekla i definitivno isplativa kupovina, tako se lijepo igra, bude po pol sata nekad i duže. 
    Danas smo pak bili na prvom šišanju, prošlo je odlično, bili brzo gotovi i nije se plakao niti otimao i javljeno nam je da krećemo u vrtić 14.9. Bilo mi je drago a sa druge strane tužno jer ne znam kako će prihvatiti i najrađe bi da je sa mnom. 🥰
    E da i konačno je počeo govoriti mama po čitav dan, inače rekao je i ovih prijašnjih dana ali nikad dok ga ja čujem E danas mi je bas emotivan dan 🥺🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI