Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    18. Svibanj 2020. 11:53

Valkris on je uživao, ushićeno vriskao, jao se veselio. More je hladno al ništa ga nije omelo 😁
    Mi smo prvi put na more otišli kad je on imao mjesec dana, dapače, taj zrak im puno znaci i ako imate priliku odite samo i uživajte 🥰

Valkris
    18. Svibanj 2020. 13:25

Ajd super, bas mi je drago da vam je bilo lijepo i da je on uzivao ☺️☺️
    pa imamo priliku da, ali kod Zadra pa me brine putovanje... Kak cemo s hranjenjem? Koliko cesto stajati? 

Julie
    18. Svibanj 2020. 15:09

Preporuka je ne voziti se duže od 3 sata u jajetu u komadu tako da taman do Zadra, mi jako volimo Zadar i svake godine odemo dole i do Biograda jer su odlicni. Dražice ima bas sve za klince i one starije, a u Zadru se kupamo na Boriku. Ako ti hranjenje bude negdje između lako stanete negdje na odmorištu i nahranis ga 🤗

Damnarexx 🌺
    18. Svibanj 2020. 19:31

Zel ja sam isro rezana, nisam niti znala. 🤷
    Promjenila sam 4 cimerice i samo je 1 bila rezana
    ...ostatak nije.
    .
    Ja sam cula dosta losa iskustva o Petrovoj. Nakon tih prica nebi isla ni u ludilu. Tv, hladnjak u sobi? What? Prvi put cujem🙊😂
    Ja mislim da cu nazad na Merkur ako se desi iduca trudnoca. Meni je sve bilo vise manje okej.
    Zadesila me bahata anesteziologica, sestre na babinjacama okej moglo je i gore..
    Ja sam promjenila dvije sobe i u objema su bila samo dva kreveta.. srecom😅

Damnarexx 🌺
    18. Svibanj 2020. 21:31

Valkris

Nama rota prosla ok, kaka ko inace i bez proljeva tak da super :)
    Ali da, i mi smo se zato odlucili zasto da stedim 500kn na djetetu ako bar mogu ublaziti (bez ljutnje sara, ne osudujem te), to jr moje razmisljanje…

Drago mi jr da grcevi popustaju, ipak je preko 3 mj on sad.. Sve ce to sad doci na svoje 🤞🤞
    ..
    Julie kak je u Puli?
    Damnarexx kak je u Rijeci?
    Svi nekud pobjegli, mi na selu 😃😃

Suuper nam je. Uzivamooo🤗

Valkris
    20. Svibanj 2020. 09:36

Julie

Preporuka je ne voziti se duže od 3 sata u jajetu u komadu tako da taman do Zadra, mi jako volimo Zadar i svake godine odemo dole i do Biograda jer su odlicni. Dražice ima bas sve za klince i one starije, a u Zadru se kupamo na Boriku. Ako ti hranjenje bude negdje između lako stanete negdje na odmorištu i nahranis ga 🤗

E problem je sto mu moram raditi AD.. Jedino da zamolim tamo na nekom odmoristu da zgriju malo vode hahahha
    A snaci ćemo se.. Planiramo sad za tijelovo ici, 11.6. i jedvo cekam

Valkris
    20. Svibanj 2020. 09:39

Damnarexx 🌺

Valkris

Nama rota prosla ok, kaka ko inace i bez proljeva tak da super :)
    Ali da, i mi smo se zato odlucili zasto da stedim 500kn na djetetu ako bar mogu ublaziti (bez ljutnje sara, ne osudujem te), to jr moje razmisljanje…

Drago mi jr da grcevi popustaju, ipak je preko 3 mj on sad.. Sve ce to sad doci na svoje 🤞🤞
    ..
    Julie kak je u Puli?
    Damnarexx kak je u Rijeci?
    Svi nekud pobjegli, mi na selu 😃😃

Suuper nam je. Uzivamooo🤗

Super 🥰🥰 do kad ostajete? Nadam se i sa ce se vrijeme poboljsati... Elin prespavala put?
    Mene muci sto recimo kad idemo iz Jaske u Zg, Luka spava taman do krizanja Heinzelove i Slavonske, to je nekih pola sata.. Brine me da tak bude i kad budemo na more, odspavao do Jaske i onda oci ko mala sova, sirom 🙈

S@r@
    20. Svibanj 2020. 14:11

Bome i mi se radujemo moru😁😁isto moramo u Zadar stat pozdravit muzeve tak da eto sad znam i di se okupat😁😁
    Jako voli svjez zrak pa ce to bit super.

Nego neznam kako vi al ja danas imam frku s vrticima tj.upisima.zvala sam i nemrem gabuoisat jer nema 1 god.,a moze bebe od 6-11 mj al ako mama nije na porodiljnom.dakle nista od gradskog vrtica tek da ga upisujem iduce godine u 5.mj.da bi iso iduce god.u 9 mj...meni je to debilizam zivi.al cu svejedno slat papire pa cu zvat u 1-2mj.mozda ima slobodno mjesto koje.
    Bas me to oneraspolozilo i jako je nervozan ova tri dana ima neku ko tockicu bijelu dolje na celjusti kao da mu izbija zubic al se jos ne nazire cijelom duzinom nego kao coskom.pratit cu.

Isto bi isla na merkur opet jer su mi babice fantasticne..sobe nemaju tv,dvokrevetna je moja bila i jako su se trudili da me ne rezu ,masirale su me prije samo da nema reza i nebi ga ni bilo al zbog sumnje da je negdje unutra gore popucalo su rrcnule na moj pristanak da nebi se popucalo prosirilo..onds je i gorre.prrzivjela sam 

S@r@
    20. Svibanj 2020. 14:23

Bas citam.zbilja ste sve negdje,i mene zanima kak je put prosao?
    Mislim da ce i Mihael soavat pol puta jer voli se vozit a stanemo lako kad god.jedino mi zbog macke al ajde bu i ona nekak ....
    Ne mislim da me se osuduje za rotu ako nisam,sve pet😊,nekak gledam to sa druge strane ak nema garancije da nece bit uopce simptoma onda mi se ne isplati jer nema smisla al dobro ak ga jako copi vjerojatno cu bit bespomocna xD ..necu o tom ni mislit,bitno da je vama dobro proslo s tom kakicom i rotom💪💪💪

Kako su vase bebice? Ima sta novog?

E i da kaj se merkura tice nece te prisolno rezat jer kako se cuje od boksova do onda su zene rekle nemojte me rezat i zbilja nisu ih rezali osim jedne kojoj jw trebalo jer se mucila s izgobom 1 h i pol..pa je vec bilo ono beba bu sva s hematomima pa je jadna dobila 8 savova..gore je kad sam popucas jer teze je takvom tkivu srast koje je puno nepravilnih rezova ajmo rec tj pukotinica nego kad je rezano skarama,radeno je i pod odredenim kutom pod kojim nema puno zatezanja koze kod saginjanja ili sjedenja tako da se sto prije oporavi i ne boli nista kad recnu ali poslije kad zacjeljuje boli dosta.
    A kad popucas ,popucas di je veci pritisak a moze bit bas na pregibu negdje pa jos vise boli..al rjetko retu drugorotke ako nisu preuske il nesto tome slicno.
    Nadam se da ces odabrat dobro,ja sam zadovoljna osim zbilja s nocnim sestrama za bebice a ostale su super bile 

Zel
    20. Svibanj 2020. 15:02

Hvala cure, baš ste super  a ovo za vrtić je i  meni bilo grozno, jer mi je cura rođena krajem siječnja i isto nije imala pravo na vrtić...kako ni kasnije nisu imali slobodno mjesto, a mi morali početi raditi, upisali smo je u neki privatni tu 1 godinu...i bilo je užasno prebacivanje, jer si je baš našla frendicu tamo, a i ponovno smo imali privikavanje..ma skroz bezveze, pravo maltretiranje, ali kaj se  može...FRka me i za sad, jer mi je termin kraj rujna...al sve mi se čini da budu gnjavili i zbog tih mjesec dana "izvan roka"..Kaj mogu kad se klinci rađaju u "krivo vrijeme",a ne kak su si oni zamislili...bezveze...MOžda se izvučem na priču pa tu je i sestra, dajte molim vas, kukulelel i tako to Budemo vidjeli 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.