Ayla pa voćni kasicu napravim tipa dajem one kupovne i stavim par žličica keksolina, samo pahuljice, vez vode i to ostaviš minut i one se omekane u napuhnute malo i zagusti ti kasicu tako isto stavim i griz pahuljice ili kukuruzne, kuoujem sve od Lino Podravke
Sup budem i ja onda tako jer ona nece ovako keksolino nece a nebi jos mljeko davala
Mi ćemo dobiti ljuljacku od kume, jedvo cekam 😊😊😊
Klokanicu i maramu isto pa i to jedva cekam.
Danas sam i ja otkrila pilates loptu, smirio se iste sekunde 😂
I stavim ga na krevet, oci ko da je red bull popio haha
Robice imam dosta ta sad, mozda koju sitnicu narucim..
A za cijepljenje me zvala danas, mi imamo 20.4.
E da, pristice ne mazem nicim i sami prođu skoro odmah,
kad po noci kenjka dam mh isto kapi i zamotam ga ko palacinku da rukama ne mlatara i ne grebe se i to ga bas umiri 🥰
Poceo je isto gugutati i vidi se da kuzi kad mu nest govorimo 🥰🥰🥰
I moj ima puna stopala mucica hahah svaki dan moramo čistiti, i ispod pazuha isto prođem stalno 🤷♀️
..
Julie, pa tvoj decko je velikiiiiiii 🥰🥰🥰🥰 meseko papa 😊😊
Da, planova dohrane imaš mali milion, budeš već vidjela sto ti je ok i ne brini, sve je ok osim čokolade, mlijeka i alergena, to gledaj sto kasnije. Ja ću tek tamo s 11 mj i iza. Mi smo već dosta toga uveli, novo su piletina i teletina, danas ćemo i borovnicu prvi puta dati. On je mali zderonja 😂😂😂😂 do sad ništa nije odbio sem bundevu, nju ni ja ne volim 🙈🙈
Sto se tiče mucica moj ih ima između prstića na stopalima od čarapicama, škakljiv je kad mu prođeš prštim po tabanu i jako se smije, on svašta nešto “prica” neki dan je tekao ma ma i ja pala u nesvijest skoro 🥰🥰🥰🥰 al to je bilo slučajno i sad mu stalno govorim ajde reci mama a on me gleda i trudi se, vidim po ustima kako ih stavlja da izgovori ali ništa 😂🙈
Kaj se tiče probiotika i grčeva, još malo pa će i to proći, a zubići 🙈🙈🙈🙈🙈 njemu su izašli skoro do kraja, te donje jedinice i kad me gricne zvijezde vidim, obično to radi ako nije gladan a ja mu ponudim sisanje ili ako se najede pa mu je dosadno i ne zna rec gotov sam i eto gric 🙈🙈🙈🙈
Drago mi je da si zadovoljna nosiljkom, ako se bebicu možda ne svidi na prvu, bude plakala izd nemoj odustaj, pokušaj sutra opet. Vidim po našoj grupici da ima nekih koje nisu htjele pa se ipak na kraju predomislile, em ih se nosi em su uz mamu 🥰🥰🥰🥰
Aa misko mali,mogu si mislit odusevljenje kad si cula mama😁 bude valjda skoro,do 9 mj kazu da znaju rec i razumiju sta je...
Jaooo kak zduras to grickanje,vec me na pomisao boli al dobro jbg bum prezivjela il sesirice kupila xD
Kad uopce pocnubzubici od 4 mj pa na dalje?mislim znam d aje kako kod kog.
Dada hahaahah😂😂to od carapica tak i on hahahahah to mi je smjesno a tesko iscupat pa sa stapekima za usi to radim😂😂moj se ne smije jos vec me nogicom odgurne😩
Nosiljku voli 10 min i onda tuli al evo svaki dan po 10 prvo smo poceli sa uopce sjedenjem u njoj,to mu nekak taj polozaj zabice kao ne pase al mora ak misli da ga nosam,sve je tezi covjece.
Kak si rekla koliko je tezak,kak ti to uspjevas nosat?😁😁
Nego kako je prosla borovnica?
Coksu cu probat izbjec ,necakinja je dobila dermatitis od tih namjernica sto maminih i svojih na kraju,onda je postala takav ovisnik o cokoladi ,kad bi jok dali to bi bilo za ubit se i kolu poslije,pa nisi ju smirit mogo.
Ti se odlicno snalazis zeno,svaka cast💃💃
E da, pristice ne mazem nicim i sami prođu skoro odmah,
kad po noci kenjka dam mh isto kapi i zamotam ga ko palacinku da rukama ne mlatara i ne grebe se i to ga bas umiri 🥰
Poceo je isto gugutati i vidi se da kuzi kad mu nest govorimo 🥰🥰🥰
I moj ima puna stopala mucica hahah svaki dan moramo čistiti, i ispod pazuha isto prođem stalno 🤷♀️
..
Julie, pa tvoj decko je velikiiiiiii 🥰🥰🥰🥰 meseko papa 😊
Ee si vidla za pilates hahaaha,zakon mi je to..sam Bog da ju imam..
Super d aces dobit te stvari,nemoras kupit 💪💪💪💪
Moj na zalost ne voli kad ga umotam oko ruku,ne podnosi da nemoze rukama,jos kad doji me za grudnjak primk ili majcu,da slucajno me zbrisem😂😂😂😂
Pa za cas cete na cjepljenje.javimo ti kak je proslo😊😊znam samonda treba kupit lupovet cepice za temp.kad se cjepi
Pa za cas cete na cjepljenje.javimo ti kak je proslo😊😊znam samonda treba kupit lupovet cepice za temp.kad se cjepi
Hehe javi da. I frescopad gel cu uzet
Bome je i moj sve tezi osjetno 😊
Ja mucice cistim krpicom jer mi se cini da ga stapicem skakljam 🤷♀️
Ja vas citam, a nikako nesto napisat😂
Sto se tice prljavih prstica, i mi ih imamo 🙋😂😂
Cijepljenje i pregled obavljamo u sri. Pitala nas je ocemo li dolaziti, pristala sam.
Bas me zanima koliko smo nabili kg🤪 bas mi je teska postala.
.
Ja se bas veselim uvodjenju kasica itd😊 namjeravala sam uzet ono Twistshakeovo kuhalo, u njega se sve pobaca i lijepo za " tren oka " skuha. Imam vremena za proucit ga kako spada i odlucit ocu li ga uzimati ili ne, posto nije bas jeftin🤷
.
Jesu vasi dobili tjemenicu?
Mi jesmo, nesto sitno..pokusavam rijesiti uljem..ako ne ode onda cu morat Mustelu uzet. Zao mi dat 100kn ako cu 2-3 puta koristiti 🤔 a velika boca.
.
Inace, kakve su vam volje bebice?
Mi smo jedan dan super, drugi katastrofa. Al svaki dan imamo barem 1 epizodu placa - vriskanja iz nikakvog razloga😵 malo me brine to..
Il iz sna se budi vec placuci, i jedva ju smirim.
Sara ne gricne svaki dan, ali kad gricne onda to pošteno odradi 😂😂😂😂 on je oko 8 kg, bome je teško, sad je već veći pa zna sto želi a želi se puno igrati i nositi. Odmah se ljuti ako ga ne gledaš ili se ne igraš s njim 😂😂😂😂 počeo se stavljati u stav peseka, onak četveronoške i divlja tak 😊 priprema se za puzanje, to je isto novo.
Borovnica je prošla super, dala sam u kombinaciji sa jabukom i kruškom. Pojeo je 🙈😂
Super za nosiljku, malo po malo i naviknut će se i ti skupa sto se tiče tog zakopčavanja. Meni ti je to znanstvena fantastika, ne znam ju ni zakopčati niti ista, vjerojatno sam zato i odustala od toga 🙊🙊🙊🙊
Uzmi si i Frescopad sto je napisala Valkris, možete ga ljepoti na mjesto uboda. Cure sretno svima s cijepljenjem, nadam se da neće biti temperature.
Damnarex mi se borimo već dugo s tjemenicom, smiri se pa vrati i tako u krug. Nema puno, zaista jako malo ali nikako da je se rjesimo, imamo Mustelu, dobra je samo joj ne opraštam smrad i to identičan kao boja ta kosu Keune, bljak. Bas je ziva kemija i dosta je agresivna pa sam odustala i stavljam bademovo ulje.
Kaj se tiče plakanja moj se zna nekad ako se navečer probudi kak ide prije nas leći i ako skuzi da je sam u sobu, naravno ima svjetlo iz hodnika i difuzor svjetli i bas lijepo obasjava ali valjda se uplaši kak vidi da je sam onda ga uzmemo pa damo piti pa sisu i onda se smiri i zaspe i do jutra odere.
Još sam zaboravila napisati za zubiće, nema pravila, od prijatelja kćer dobila sam 13 mj, ali nekako tamo oko 5 mj to kreće
Sortiraj odgovore
Najstariji