Da,Klaiceva mislim da je opcija al pitanje je sad jesu obnoviili od potresa.
Nadam se da nije nista ,nebi to voljela://
Isto sam cula da znaju bebe imat al nestane 🤞🤞🤞🤞
Bome cubic pogledat danas jesu kaj obnovili ,samo mislim da ce nam trebat kratki rukavi uskoro
120 ml? Vidis ja nez kolko pijede,izdojim iz jedne 60ml i dalje nece,ima jos al nece izdajalica izvuc ne kuzim...tak da rucno bi mogla jos izdojit,pa ni neznam dozu kolko jede,nekad isprazni obije ak je ful gladan a nisu prepune,jedna mi se vise puni to kuzim sad vec.
A dobro i 3,4 obroka su ok tvojeg mlijeka ,dobro da ista ima
i zao mi je cure za mlijeko zbilja:/
Kod mene za sad jos ima,al moj nema dudu tako da kad god je nesto dajem cicu pa se stalno obnavlja i gledam da jedem iza svakog podoja nesto,pa makar npr.casa jogurta..imat cu 100 kila hahah😂😂
Kak vama poslije poroda?eto ja sam veca nego ikad.ono jos 5 kg i bit cu ko kad sam rodit isla xD,vec me muz zeza za skembicu 😒😩😩
Zao mi je sto pisem ovak 3 posta al jednostavbo ne stane mi sve u jednom na vas komentar kad komentiram a zasebno sve zaboravim sta sam htjela napisat xD
Bome svaka cast sto nemate dudu. Nama je duda spas😂 blazena bila.
Ja sam nabila kilu u karanteni🤷 a kako je krenulo, ici ce to i vise😂😂 takodjer, skemba is here.
Ma boli me đon, cim krenem hodat ko prije vratit cu ja to.
Da,Klaiceva mislim da je opcija al pitanje je sad jesu obnoviili od potresa.
Nadam se da nije nista ,nebi to voljela://
Isto sam cula da znaju bebe imat al nestane 🤞🤞🤞🤞
Bome cubic pogledat danas jesu kaj obnovili ,samo mislim da ce nam trebat kratki rukavi uskoro
120 ml? Vidis ja nez kolko pijede,izdojim iz jedne 60ml i dalje nece,ima jos al nece izdajalica izvuc ne kuzim…tak da rucno bi mogla jos izdojit,pa ni neznam dozu kolko jede,nekad isprazni obije ak je ful gladan a nisu prepune,jedna mi se vise puni to kuzim sad vec.
A dobro i 3,4 obroka su ok tvojeg mlijeka ,dobro da ista ima
Ma glavno da ti je on zadovoljan nakon papanja 😁😁
Meni je lijeva oduvjek bila 'jaca' od desne po pitanju mlijeka. I dan danas mi je tako.
Jel pijete kakve vitamine?
Ja sam upravo danas popila zadnju kapsulu EleMama i sad gledam dal da si dalje kupim..
Meni kosa uopce nije pocela otpadati nakon poroda, koza, nokti..sve normalno kao i prije🤷 moguce radi vitamina(kosa)?
Damnarex ja sam pila nekih 4 mj u principu se preporuča dokle god dojis, a sad kako želiš.
Još uvijek dojim ali sam i uvela 3. obrok, koji je mliječni i radim sa Ad-om jer ne izdajam odavno, samo ako mi se stvore kvrgice onda izdojim pa i potrosim.
Kosa je meni mjesec i po na sake padala, strašno, nadam se da će se uskoro to malo smiriti.
Danas sam uspjela izdojit 90 💪💪iz jedne..mogla bi jos al jednostavno izdajalica ne potegne vise od otg,to moram vise ko ispisnut od gore prema bradavici kao.
Ugl tak je i meni lijeva punija.
Eeeh,te kilice😂😂 samo idu,vjerojatno ce se skinut kad bebaci postanu zahtjevniji..sve je fino pa se lako kike nabe,mi stalno kolace pecemo xD
Ee kaj se vitamina tice bas sam izbacila novalac i pocela pit od twinlaba prenatal jer sam usporedicala kaj se nudi i doze vitamina unutra,ove mi se cini najace i ima puno svega a nije ni cijena puno ,60 komada su sto mi pokriva 2 mj ovak sam davala 130 za mj dana i sad kad vidim kaj je unutra ,manje doze nego ovo sad.
Kosa mi nis ne otpada to kaj ti velis,nis,jos bolja nego prije😆😆
Damnarex ja sam pila nekih 4 mj u principu se preporuča dokle god dojis, a sad kako želiš.
Još uvijek dojim ali sam i uvela 3. obrok, koji je mliječni i radim sa Ad-om jer ne izdajam odavno, samo ako mi se stvore kvrgice onda izdojim pa i potrosim.
Kosa je meni mjesec i po na sake padala, strašno, nadam se da će se uskoro to malo smiriti.
Ooo super vam ide ,vec 3 obroka💪💪
Isss to sam cula da tako oce jako padat,to je odma nakon poroda pocelo ili? Grozno,valjda dok se hormoni smire i vrate na staro
Damnarex-jesi konacno prestala sa uloscima?😂kod mene od one kak ti menge sve stalo,konacno malo slobode dole😅😛
Uopce neznam kaj da mu obucem kad izadem van,prije dca tri dana je toliko bilo vruce da sam ga u kratki rukav obukla i van na sunce smo isli
Sara i ja nisam imala problema s kosom ali vele da od 3-6 mj bebinog života kosa krene opadati meni je sa nekih njegovih 4 i po al kad je krenulo 🙈🙈🙈🙈🙈
Sad se zadnjih dva pranja eto malo smirilo.
Ja sam isto obukla kratke rukave i hlačice sad kad je bilo 26, ovih par dana je hladno pa obučem duge rukave za doma, za van i jaknicu tanju.
Bravo za mlijeko 😍 inače nikad nanizdajalicu neće izvuc do kraja, zato je uvijek bolje dojenje, ali ne treba dramiti ako ne ide. Navodno se 4.5. otvaraju trgovine odjećom pa da znate ako vam treba za bebice 🥰
Onda cu si uzet jos jednu kutiju, tnx!
Joj ja se toga bojim..otpadanja. jer nije da imam bajnu, gustu kosu😩😩 pa ako mi krene padat, ostat cu celava😂😂😂😂
Danas sam uspjela izdojit 90 💪💪iz jedne..mogla bi jos al jednostavno izdajalica ne potegne vise od otg,to moram vise ko ispisnut od gore prema bradavici kao.
Ugl tak je i meni lijeva punija.
Eeeh,te kilice😂😂 samo idu,vjerojatno ce se skinut kad bebaci postanu zahtjevniji..sve je fino pa se lako kike nabe,mi stalno kolace pecemo xD
Ee kaj se vitamina tice bas sam izbacila novalac i pocela pit od twinlaba prenatal jer sam usporedicala kaj se nudi i doze vitamina unutra,ove mi se cini najace i ima puno svega a nije ni cijena puno ,60 komada su sto mi pokriva 2 mj ovak sam davala 130 za mj dana i sad kad vidim kaj je unutra ,manje doze nego ovo sad.
Kosa mi nis ne otpada to kaj ti velis,nis,jos bolja nego prije😆😆
Joj ja svakako stavljam izdajalicu samo da mlijeko curi😂😂😂
E super, mogla bi i ja te uzeti pa sam mirna 2mj👌
Prestala sam sa uloscima, ima vec 3 tj😍😍😍preporod!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji