Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    14. Travanj 2020. 20:07

Kak ste provele Uskrs s bebicama?😊

Julie
    17. Travanj 2020. 00:09

🙋🏼‍♀️ Pa klasika, s obitelji smo bili. Ovaj Uskrs mi je tako drugaciji, nema mise i blagoslova....čak nismo radili ni pidamice posto je moj sinčić još mali pa ni ne kuži, idući ćemo i kititi i sve za njega.
    Danas smo bili na cijepljenju, bilo je bas dosta plakanja i još smo vadili krv da se provjeri željezo. Malo je anemičan pa nam je pustila na recept željezo i za 4 mj kontrola. Drugo je sve 5. Podjela ga je i rekla da ga slobodno posjedam jer on to jasno pokazuje da želi 😻
    I tak ima 8200 i 70 cm pravi je deckic

Julie
    17. Travanj 2020. 00:09

*pisanice ne pidamice 😂😂😂😂

Valkris
    17. Travanj 2020. 16:51

Sara, nema ti sta bit bed sto urla kod pedijatra. Moj stalno urla. Kod ortopedice je toliko plakao da je žena rekla da se preznojila hahahha a ja mrtva ladna 😂😂
    Julie, lomim se na komentare za aparate 😂😂😂 tak i ja nagomilala svega i eno stoje i lijepi su u mojoj mini kuhinji 😂
    Curke drago mi je da vam je cijeoljenje proslo super. Mj idemo u ponedjeljak 🤞🤞🤞 nadam se da bu sve ok..

... 
    Dobila sam klokanicu ergo baby, ali ne znam uopce dijetw stavit unutra, znam da noge moraju u M al mi se to cini taaaak neudobno njemu... Savjet kakav?
    ..
    Ja isto sve manje i manje mlijeka imam 😔😔😔 al ne predajem se.. Damnarexx kak ti stojiš? Moj je do sad sisao samo po noci a sad mi prespava cijelu noc i imamo nekad jedno dojenje nekad niti to 😪😪
    .. 
    Za izvijanje smo dobili uputnicu kod fizijatra ali nismo isli s obzirom na situaciju i stanje se smirilo, vise se ne izvija..
    .. 
    Uskrs bez svih bliznjih.. 😔😔😔 Ja sam farbala pisanice samo u luku al nisam imala osjecaj da je uskrs.. Nije to to 😔😔😔

S@r@
    19. Travanj 2020. 16:49

Julie

🙋🏼‍♀️ Pa klasika, s obitelji smo bili. Ovaj Uskrs mi je tako drugaciji, nema mise i blagoslova….čak nismo radili ni pidamice posto je moj sinčić još mali pa ni ne kuži, idući ćemo i kititi i sve za njega.
    Danas smo bili na cijepljenju, bilo je bas dosta plakanja i još smo vadili krv da se provjeri željezo. Malo je anemičan pa nam je pustila na recept željezo i za 4 mj kontrola. Drugo je sve 5. Podjela ga je i rekla da ga slobodno posjedam jer on to jasno pokazuje da želi 😻
    I tak ima 8200 i 70 cm pravi je deckic

Bude se to zeljezo izreguliralo,sad jos kad jede polako krutu hranu.
    Pa da ne kuzi nis,kaj za sami sebe da bojate,mi jesmo ipak al eto da mami kak ti poaaljem al na kraju nisam ni to xD.ona je farbala sebi i jos nama poslaka hahaah.
    Glupo mi jer nema gostiju ni rodbine pa ono.
    Opaaaa sjedi fraer👏👏👏👏 divno,sad bu jos zanimljivije papati😍😍
    Stvarno je kilaza dobra a bomee je pravu😊😊
    Moj vec 62 jedva nosi xD malo mi je frka sad vise ni ducani nemaju robice tih velicina za narucit pa mi frka,na kraju iscekujem lidlove ponude i da hm obnovi tu ponudu vise.

S@r@
    19. Travanj 2020. 16:54

Valkris

Sara, nema ti sta bit bed sto urla kod pedijatra. Moj stalno urla. Kod ortopedice je toliko plakao da je žena rekla da se preznojila hahahha a ja mrtva ladna 😂😂
    Julie, lomim se na komentare za aparate 😂😂😂 tak i ja nagomilala svega i eno stoje i lijepi su u mojoj mini kuhinji 😂
    Curke drago mi je da vam je cijeoljenje proslo super. Mj idemo u ponedjeljak 🤞🤞🤞 nadam se da bu sve ok..

Dobila sam klokanicu ergo baby, ali ne znam uopce dijetw stavit unutra, znam da noge moraju u M al mi se to cini taaaak neudobno njemu… Savjet kakav?
    ..
    Ja isto sve manje i manje mlijeka imam 😔😔😔 al ne predajem se.. Damnarexx kak ti stojiš? Moj je do sad sisao samo po noci a sad mi prespava cijelu noc i imamo nekad jedno dojenje nekad niti to 😪😪
    ..
    Za izvijanje smo dobili uputnicu kod fizijatra ali nismo isli s obzirom na situaciju i stanje se smirilo, vise se ne izvija..
    ..
    Uskrs bez svih bliznjih.. 😔😔😔 Ja sam farbala pisanice samo u luku al nisam imala osjecaj da je uskrs.. Nije to to 😔😔😔

Hahaahaha ti hladna kad je svakodnevnica😂😂
    Nisam rekla d aje na kraju dobio temp.drugi dan ak ne i treci nez vise al slabo 37 sa 3 al je bio na lupocetu pa sad vjerojatno bi bila i veca al je on super bio,miran i nista strasno,drzim ti fige zato sutra🤞 stavi cepic za svaki slucaj i one obloge 

Supac da se ne izvija pa eto nije na kraju lose bilo s obzirom na ovo,moj se isto uvija onak kad ima grceve pa sam se bila prepala al sam skuzila da to samo kad je grc..
    Za nosiljku a ono i moj negoduje nakon 15 min al svi vele ne odustaj bude se naviknuo i tak nekak ni necu jer mi je lakse da mi je tak da nogu se kretat,sad je u fazi da ipak voli kolica i soavat u njima,pa smo stalno vani..
    Na fbu imas grupu : nosenje djece ,tamo ti sve kazu ak ne stavis svoju sliku proucis komentare i savjete drugih.tak sam skuzila kak ide 😂😂

S@r@
    19. Travanj 2020. 16:57

i zao mi je cure za mlijeko zbilja:/ 
    Kod mene za sad jos ima,al moj nema dudu tako da kad god je nesto dajem cicu pa se stalno obnavlja i gledam da jedem iza svakog podoja nesto,pa makar npr.casa jogurta..imat cu 100 kila hahah😂😂

Kak vama poslije poroda?eto ja sam veca nego ikad.ono jos 5 kg i bit cu ko kad sam rodit isla xD,vec me muz zeza za skembicu 😒😩😩
    Zao mi je sto pisem ovak 3 posta al jednostavbo ne stane mi sve u jednom na vas komentar kad komentiram a zasebno sve zaboravim sta sam htjela napisat xD 

Valkris
    20. Travanj 2020. 09:26

Mi se danas nismo cijepili jer je dr cula neki sum na srcu i salje nas na uzv srca i daljnje pretrage.. 😔😔

Ima tko preporuku kakvu koja bolnica, doktor?

Hvala..
    Malo je rec da sam totalno jadna.. 

Julie
    20. Travanj 2020. 10:40

Sara pokušaj ujutro jer ažuriraju web ali opet do kraja dana se rasproda. Inače ti imaju sad i Reserved, Hm, C&A, Sinsay pa si možda nešto budeš pronašla. Vidim da te mala  zeza za klokanicu ali super da ne odustaješ, naviknut će se sigurno s vremenom.
    Valkris zao mi je zbog situacije 😔 mislim da ćeš morati u Klaicevu posto je beba u pitanju, često se zna dogoditi da pedijatri čuju neki šum pa se ispostavi da nije ništa tako da nemoj odmah očajavati iako bi i ja na tvojem mjestu vjerojatno. Nadam se da nije ništa. 🙏🏼

Damnarexx 🌺
    20. Travanj 2020. 15:01

Valkris

Dobila sam klokanicu ergo baby, ali ne znam uopce dijetw stavit unutra, znam da noge moraju u M al mi se to cini taaaak neudobno njemu… Savjet kakav?
    ..
    ..
    ..

Trenutno imam za 4 obroka mog mlijeka, i 3-4 dohrane. Zadovoljna sam sto jos toliko i imam, a ona jede 120mL.
    Kako ti stojis? 
    .
    Nama isto Uskrs, 0 bodova😪🤦
    .
    Cula sam da nije rijetko da bebicama cuju sum na srcu, i vecinom se povuce kako rastu. Imao ga je moj mali brat, sad je sve ok :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.