Mozda zvuci licemjerno, al ja jedva cekam da frizere otvore..ovo sta ja imam na glavi je kriminal🤦😂😂😂plavi pramenovi sa izrastom od 5cm sigurno. Uzas jebeni 😂😂
Da, samo sto su nas iz klaiceve narucili tek za 6.mjesec, nadam se da ne bu prekrasno za cijepljenje. Valjda oni znaju 🤷♀️
Inace, ima 60cm i 5400 🥰🥰🥰 tak da je s njim sve ok i bit ce sve ok 🤞
I rekla je pedica da bi mu mogli zubici uskoro/ranije 🤷♀️ a non stop ima ruke u ustima haha
..
Ja isto jedvo 60 izdojim iz obje.. Tak da jede izdojeno pa dohranu, nekad sisa pa dohrana ako ga uspijem prevariti.. Borba je uglavnom i trudit cu se bar jos mjesec dana minimalno, kazu da im je prva 3 mjeseca najbitnije mlijeko..
Isto mi je lijeva vecinom punija, a on kad hoce sisat vecinom prihvaca samo lijevu..
...
Isto fkt ne znam sta bi bez dude, i s dudom je urlanje i cendranje itd.. Stalno neki skokovi u razvoju i tak..
..
Mi smo doma u bodyu i hlacicama, za van mu obucem duksu i kapicu ako puse, ako ne puse onda bez kape..
Julie, hvala za info o ducanima no nasla sam hrpetinu doslovno hrpetinu robice koje smo dobili vise ne znam ni od koga i nista nismo nosili. Niti jednom. I imamo jos hrpu toga pa cu to upotrijebiti da ne kupujem brzveze.. Treba platiti dadilju 😂😂
..
Meni kosa za sad ispada malo vise nego inace, ali nista alarmantno. Nadam se da i nece.
Ja se sama šišam inace, i frendice znam šišati nekad pa mi nije kriticna izolacija.. Al jedva cekam sjest u birtiju i popit kavu hahaha
Mozda zvuci licemjerno, al ja jedva cekam da frizere otvore..ovo sta ja imam na glavi je kriminal🤦😂😂😂plavi pramenovi sa izrastom od 5cm sigurno. Uzas jebeni 😂😂
Uuu s plavom kosom je to s....nema tu kemijanja doma sam...
Za 10 dana otvaraju kaze mi friz.,jucer sam muza osisala i ok je fakat super.
Kaj se mene tice tu se isto solo sisnem 😂kosa je smeda pa lako sredim sve.
Onda nam jos stigne kosa past😩😩😩 neeee hahaah iato ak mi nes otpadne pa bum celava,kosa mi je inace jadna neka hahaah😅
Probaj te vitamine zbilja su mi super i mogu ih na taste nije mi muka od njih ko od novalaca
Valkris : super kilaza ono stvarno super.
Isto sam cula da je prva 3 najvaznije dojenje rasi imuniteta.
Dok ide ide,zna bebac di je izobilj u kojoj cicki😜
Jos ak krenu zubeki ranije jos bu produzio urlanje da ne izades iz stosa😂
Mislim da cjepivo moze do god.dana s odgodom pa onda ne brini,bitno da dobi prije vrtica
Isto urla ludo al nekak nisam htjela dudu i tak je ostalo samo mi se stalno cini da ima te skokove😂😂😂vise ni sama neznam
Julie jojjj e super za duckse da si rekla,pa jedva cekam,odma cu u ducan hahhaa😂😂😂
Sara i ja nisam imala problema s kosom ali vele da od 3-6 mj bebinog života kosa krene opadati meni je sa nekih njegovih 4 i po al kad je krenulo 🙈🙈🙈🙈🙈
Sad se zadnjih dva pranja eto malo smirilo.
Ja sam isto obukla kratke rukave i hlačice sad kad je bilo 26, ovih par dana je hladno pa obučem duge rukave za doma, za van i jaknicu tanju.
Bravo za mlijeko 😍 inače nikad nanizdajalicu neće izvuc do kraja, zato je uvijek bolje dojenje, ali ne treba dramiti ako ne ide. Navodno se 4.5. otvaraju trgovine odjećom pa da znate ako vam treba za bebice 🥰
Nisam pojma imala da ne izvuce sve...
Izdajam se samp kad je velik pritisak a on spava da ga bas ne budim..
Hvala Bogu da ti kosa vise ne pada,sigurni nije ugodno pogotovo nama zenama al neznam zasto nekkak mislim da ti imas puno kose? Mozda se varam hehee
E pa tak sam i ja kad je bilo 24 i vise ono na suncu kad smo ,a doma je hladnije jer ne grijem kad je vani pakleno pa onda ipak duze rukave😌
Ja pijem PreMama tu i tamo. Probat cu cesce.
Da da, to da se ne odviknem od urlanja hahah ali gle bolje tak, nek riješim sve odjednom pa smo "mirni" dalje. Mirni sto se tice urlanja. Nadam se 😊😊🤞🤞
..
Skuzila sam i ja da izdajalica ne izdoji sve al jbg kad odbija sisat sta cu 🤷♀️
..
Negooo, jel stavljate bebace na trbuh? Koliko dugo? Sta radite dok su na trbuhu(tipa animirate ih igrackama, stavite im ruke ispod otd)?
Julie, savjet neki isto? 😋
Sara bravo za friz muzu😁👌 mozda ga i ubuduce budes šišala😂
Evo, sluzbeno je da otvaraju od 4.5🥰 wee!
Valkris super za pregled i kilazu😁 pravi decko👶🏻 kako se zove? Ako se smije znat, naravno 😊
Ne znam zasto, al ja uvijek volim znati imena djece.😂🤦
I ja jedva cekam kavicu na terasi😍😍
Ja sam ostala na 2 izdajanja (ujutro i navecer), po 120mL iz svake sise. Znaci, 4 obroka. Ostatak upotpunim dohranom. Ne moguce cesce jer mi se ne napune. Uvjek mi fali u desnoj, pa iz lijeve izvucem nekako😂 a da vam ne govorim da izdajanje traje po sat-sat i pol. Gurat cu do kud bude islo🤷
.
Sto se tice stavljanja na trbuh, stavim ju tu i tamo..kad uhvatim da je dobre volje ( a da prethodno nije jela,npr). Fkt malo izdrzi🤨 al ok drzi glavicu, cak ju je uspjela lijevo i desno okrenuti :) ma pomalo, sve ce to biti ok🤞
Luka se zove. I danas je uzasno cendrav jer jucer nije kakao i muci ga to cini se.. Probala sam hrpu poza za kakanje, ljuljacku ali nista.. Sad je zaspao od muke valjda 😔😔
Ja s ovom mengom i bolom u leđima, muz otišao na teren. Upucat cu se danas 😔😔😔😔
Luka se zove. I danas je uzasno cendrav jer jucer nije kakao i muci ga to cini se.. Probala sam hrpu poza za kakanje, ljuljacku ali nista.. Sad je zaspao od muke valjda 😔😔
Ja s ovom mengom i bolom u leđima, muz otišao na teren. Upucat cu se danas 😔😔😔😔
Lukaaa! Kao moj decko☺️
Joj mrzim to ne kakanje..mi otkako smo dobili probiotik od pedijatrice, dobro kaka. Svaki ili svaki drugi dan.
A misek..kad ti se muz vraca? Neces bit predugo sama?
Sto se tice ledja..znam kako je..samo sto ne otpadnu😩😩
.
Pa dosta, da. Al mi se smanjuje..danas nisam uspjela iz svake 120mL😪
Ma on je do danas kakao svaki dan, nekad i vise puta. Al
evo do danas nije i stavim ga maloprije u ljulju i cujem stenje.. Hahah nitko sretniji od mene, napunio pelenu ko nikad.
I onda je pojeo 120 izdojenog (iz dva izdajanja) i jos 70 ml dohrane 🤷♀️ i sad spava..
Dajem mu bio gaju (ona je probiotik?) I kakav ti je probiotik dala pedijatrica?
Tvojoj je dosta tih 120 samo izdojenog? I koliko ti cesto jede onda?
..
Znaci zvala nas pedica na cijepljenje u ponedjeljak. Ja kažem nismo obavili uzv srca, kaze nema veze. Ma kak sad nema veze?? Kao, razmislila je malo i nije mislila da cemo cekati tako dugo uzv pa je puno opasnije da ga ne cijepi. Ma jel????
I kao ak ne dodjemo to je na nasu odgovornost. Molim??? Popizdila sam.
I taman se jave sa Srebrnjaka da 5.5.dodjemo na uzv srca pa cemo nakon toga na cijepljenje.
Bas me naljutila. Jako.
..
A cek, jesi probala izdajati cesce ili si zaključila da ovako vise izdojis 2x dnevno?
Sortiraj odgovore
Najstariji