Sarasrusilo mi je ladicar s njenom robicom na pod, posto nije bio pricvrscen na zid…i taman nam zakrcio put do vrata pa smo ga dizali i odvalili ladice, al uspio je decko srediti nazad. I u dnevnom sa najgornje police su pale neke prazne boce piva, ukrasne..nebitno skroz.
.
Mi se vracamo dns popodne doma, bilo nam je dobro tu sa njima..al ipak guzva jbg. Njegova mama, tata, seka, decko, mala, 2 macke, nas pas, i ja😂🙈 Kaos.
Danas nisam osjetila ni jedan potres pa sam okej u glavi… Trta me vracat se, al sta cu 🤦 ne mozemo tu dovjeka ostati.
.
I mene su zvali iz Klaiceve da je odgođeno. Zanima me 8.4 da li ce se odrzati pregled i cijepljenje kod pedijatrice.
.
Ja jos nisam prestala krvarit, nije nista puno..malo je, na dnevnim sam uloscima al me sve vise brine..dokle…zelim ic na pregled , al ne znam dal ce me uzet uopce. Mozda za privatno odem, di sam i vodila trudnocu…😪
.
Pun mi je k ove izolacije. Bas lijepo provodimo porodiljni dopust🙈 tko zna ocu li se vracat na posao il mi ide otkaz. Posto smo mala firma i ne znam da li ce ducan u ZG opstat.
Aa jbt.ja se nadam da ce opstat ,nedaj Boze bez posla covjece sad pogotovo.
Mene isto zanima oce to cjepljenje bit,danas i onak moram zvat za vit.D da mi pusti..pa cu pitat pa javim tu ..
Nisam se javljala jer su mi dani nas aktivni i sa muzem se prepirem dosta zbog njegovog igranja igrica-.-
Kaj se krvarenja tice jbt neznam al mozda da sam pitas tel.jel to oki,mislim da je to ave dobro ak jos nis ni ne boli...
Meni je do sad zuckasti iscjedak ,malo onak,nit je za ulizak niti za bez. A danas sam dobila mengu i sokirala se.nisam ju ocekivala hahhaah,malo sam jucer skuzila ko sukrvicu i malo me trbuh zabolio al ful malo ko neki grc ono kad ri nes ne sjedne kaj pojedes. Nis me ne boli😁😁💃💃💃💃💃
Ciao curke, napisala neki dan post i obrisalo mi a bio je dugačak pa sam popi…. i nije mi se dalo opet sve pisati. Mi smo jučer došli doma, noćas sam se budila i sanjala naravno potres, sto ti je psiha 😰
Ugl ja malo prehladena a i mali tako da mislim da je to posljedica ovih bježanja iz kuće na svaki potres, kako je bilo hladno a doma se grije eto ti vraga.
Bitno da ste sve dobro.
Damnarex ja sam krvarila 7 tjedana isto dugo tak oskudno s dnevnim, sto se pregleda tiče ne preporuča se prije 6 tjedana od poroda jer treba se sve vratiti na mjesto Itd. Ne znam da li itko od privatnika radi ali ako nađeš super, ja sam isto išla privatno i bilo je sve uredu.
Totalno razumijem ,mi isto grijemo i to fest jer je pec i nemrem tu regulirat kak ja ocu hahhaa i to nutra van,tak me prehlada satrala:/ uzas...
Uzas za san,jel sad bolje il te jos muci ?ko se nebi sokirao nakon onog trebalo mi 2-3 dana da se opustim uopce..
Mi smo jos na selu, ali ja cijelo vrijeme sanjam potres i samo neke gluposti jos..
Fkt ne znam kako cu se vratit u stan, čujem da jos podrhtava i čuje se ona tutnjava?
..
Ja ne krvarim vec 2 tjedna.. Ukupno sam 3 krvarila i samo. Je sve stalo 🤷♀️ a odgođen mi je pregled dok se isto ne sredi to s koronom.. Al mislim da nemam razloga za brigu..
.
Meni isto malo nos curi nista znacajno, muz kiše al proci ce i to..
..
Mi jucer proveli dan vani i onda citam za one jebene čestice.. A bas nam jr bilo lijepo.. Mozda ih ovdje niti nema.. 25km od zg…
..
Da, super provodimo pprodiljni.. Bar sam na selu pa mogu na dvorište.. Ne znam kak ce bit u stanu i sad jos u strahu..
Ah…
Super da ste na selu,divota,ko god je mogo otic neka je malo je smirenije tamo nego u gradu
Tak sam i ja za cestice hahhaah,svaki dan pol h h u dvoristu,jos me mama jucer spotala kao sta ti me slusas vjesti,radio(ko jos doma ima bas radio-.- da ga slusam stalno xD) ajde na poslu,da idem brzo unuttra..
Ma daj...mislim cak da su to izmislili da ljudi ostanu u kucama jer i dalje hodaju po ducanima itd..
I ovak je zrak zagaden.
A bit ce nam dole ok svima ja mislim,sto visi tjedni odmicu bolje se osjecam sto se tog tice i imam osjecaj tih misica dole itd..
Nit mi se zuri na pregled kak i Julie kaze ni nemres prije 6 tj.sve ostalo je bonus jer cemo lakse podnjet to cackanje dole poslije poroda.
Meni je ovaj tjedan osmi od porodA🙈🙈
Sara, kako si skuzila da je menga?
Meni kad je krenulo poslije smeđarenja sukrvica mislila sam da je to to, al ocito nije bilo jer nije bilo obilno..nego oskudno.i evo sad opet neko smedarenje..pa dokleee🙄 pun mi je k ulozaka😅
.
Mene ubija ova izolacija...fali mi zrak..nemam ni balkon ni dvoriste. Jebeni 12kat..srecom, imamo puno sunca u stanu. Da nemam ni to, izludila bi.
Iskreno ne znam kako cu izdrzat do 6mj.
Jos je i mala zadnja 3 dana grinzava i place😕😕 skokic ima neki. Ludi smo od placa vise.
Meni je ovaj tjedan osmi od porodA🙈🙈
Sara, kako si skuzila da je menga?
Meni kad je krenulo poslije smeđarenja sukrvica mislila sam da je to to, al ocito nije bilo jer nije bilo obilno..nego oskudno.i evo sad opet neko smedarenje..pa dokleee🙄 pun mi je k ulozaka😅
.
Mene ubija ova izolacija…fali mi zrak..nemam ni balkon ni dvoriste. Jebeni 12kat..srecom, imamo puno sunca u stanu. Da nemam ni to, izludila bi.
Iskreno ne znam kako cu izdrzat do 6mj.
Jos je i mala zadnja 3 dana grinzava i place😕😕 skokic ima neki. Ludi smo od placa vise.
Velim i meni zutu iscjedak bio do sad.uloske nisam skidala,vec sam zabiravila kako je kad je prozracno samo s gacicama😂😂😂😂hahahaha
Uzas ti ulosci vise,imala sam jucer kao blago roskasto na wc papiru al vidim da je onak svjeze jer nije smede i nekak me bolio trbuh al vise ko zeludac nego jajnici al to onak dvaput me ko zafrkalo kratko i eto danas odem na wc i skuzim malo roskasto pa sam se obrisala s malo jacim pritiskom i vidim bas svjeza krv reko ok menga je..
Ajme grozno za stan,divim vam se sa stanovima,uvijek su me privlacili jer sam u kuci cijeli zivot ali kad sam bila podstanar bez balkona,nabila sam kile i bila sam uzasno depresivna jer nije toto,ma da se mos prosetat,a sad ni to.
Nedaj boze do 6 mj da bude,nedaj boze..
ee da ne zaboravim.zvala sam pedijatricu malo prije i bilo bi cjepljenja samo treba doc rano ujutro.ima jako puno bolesne djece cujem kako razgovara sastrane kad zovem
Nas kaj .odem na wc i imam smeckastog na ulosku,obrisem se samo ko blago roskasto.sad vise ni ja neznam..vidit cu tokom dana
Nas kaj .odem na wc i imam smeckastog na ulosku,obrisem se samo ko blago roskasto.sad vise ni ja neznam..vidit cu tokom dana
Definitivno je menga jer me sad jajnici bas bole,nike neizdrzivo ali taj osjecaj nemres fulat xD..vec sam zaboravila kako je.curka tak slabo nesto pa ta sukrvica slaba na papiru pa malo sluzavo i tak..😂
Definitivno je menga jer me sad jajnici bas bole,nike neizdrzivo ali taj osjecaj nemres fulat xD..vec sam zaboravila kako je.curka tak slabo nesto pa ta sukrvica slaba na papiru pa malo sluzavo i tak..😂
Tako je meni bilo, i mislila sam da je menga..pa sam ipak skuzila da nije, jer nije bila klasicno obilna...imala sam svjeze krvi, sluzavog..svega...pogotovo kad se obrisem. Al je predugo trajalo..jedno 10 dana, pa reko to nije menga🤷 pojma nemam.valjda ce mi znat rec na pregledu...
.
Super za cjepljenje..znaci da ce se odrzati. mi idemo 8.4
I mi idemo 8.4.hahah😂 dan D ha?😁😁
Pa brijem da je to menga,mislim da ona odma ni nebude ko prije pa da je obilna,citala sam da noze bit bolnija npr.,trajat duze i tako,neke kazi da ni ne skuze da su imale al gin.vidi.
Neznam,frendice mi kazu da su imale odma mj.dana nakon poroda...pojma nemam
Cudno mi da krvarenja nije nikakvog bilo pa onda da se pojavi,da je od poroda bilo bi kontinuirano pa stalo.bar vjerujem ali zaista nisam bas sigurna.
Nemam sad ni kog pitat.
Sortiraj odgovore
Najstariji