I ja patim na imena sa M 😂🥰 birali smo između Mateja i Marina, Marin se zove pa smo Matej uzeli za krsno. S tom robicom sam ti ja na ti, kuoujem stalno, hvatala sam sniženja prošlo ljeto i kupila mu milion majčica kratkih rukava tako da sad ne moram do jeseni ni jednu, ali budem jer mi se sve sviđa 😂😂😂😂
Još uvijek doji, na 5 obroka smo. 3 mliječna tj dojenje i 2 kruta. Ujutro sisa pa ručak povrtnu, danas smo počeli i s mesom, piletinom, on sve voli 😂😂😂 jede po 200-230 g po obroku svakom. Nakon toga sisa pa iza voćni kadicu koju znam malo i sa pahuljicama pojačati tipa keksolino, griz, rižine ili kukuruz i onda pred spavanje opet sisanje. Sad ovih par dana je malo bio plačljiv pa je zezao sa sisanjem ali prišlo je. Valjda će mu zubići. Prefora je, sve hoće dirati, hvata mobitel, daljinski, kaj hod mu se nađe, maramice i naravno sve u usta 🙈🙈🙈🙈
Vjerujem da si Uzbuđena zbog nosiljke, puno ćeš si olakšati. Mi smo jučer naručili bazenčić i kupat ćemo ga u tom jer obožava vodu pa sa nekim gumenim patkicama odradimo i igru, uzivat će kad vidi 🥰
Sara, kako ga smiris?
Kakvu nosiljku si narucila? Jel stigla? Jel olaksanje?
Od kud si robicu narucila?
I slazwm se sa julie, trebas mu reci. On radi 9h. Ti radis 24h. Mama si 24h. Zajedno ste u tome i treba i tebi odmor. Makar sat dva.
Imate kakve bouncere ili vipere?
Nema mi smisla da se cijepljenja odgadaju. Bilo je rijeci da se nece odgadati. 🤷♀️
..
Ja isto dobila nesto ko mengu.. Menga bolovi i krvarenje 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
..
Izleti i putovanja 😪😪😪 doci ce i to.. Jos malo moramo svi izdrzati 💪💪
...
Julie, kad pricas to mi sve tak fora i lijepo zvuci i bas mi je drago i jedva cekam da mi dodjemo u taj period 🥰🥰🥰
I da, preko dana ne spavam nista. On kenjka i odspava po 15ak minuta. Po noci inace zaspe oko 21/22, pa je bilo budenje u 1 i u 4 i od 6 na dalje smo budni.
Ali sinoc je spavao od 21 do 04.. Odmorila se mamica malo napokon 🥰
Julie
Pa fino papa decko:) ,znaci tak to ide,malo po malo uvodis,negdje sam to citala,na hipovoj stranici mislim.fenomenalno mi je slusat to sto me ocekuje heheeh,kupanje s patkicama juuuuj,najsladi dio,sjecam se necakinje kad su ju kupali brat i zena mu,ajme to je bilo famozno,ona je uzivala,poslije je sve bilo puno beba po kupaoni😂😂😂po 1 h je bila u kadi hababaaha
Za robicu eto ko da si znala,vrhunski...nemas brige sad kak se tog tice.
Uhh neznam kak dojenje ide kad imaju zubice jel ima to veze al mene moj neki dan ogrebo nokticem po bradavici,ajmeee kako to boli,malo ke krvarilo al nis strasno da se vidi a pece 3 dana ppslije xD.rezem nokte svaki dan ,tu i tam mi neda i nikad kraja tim bokticima
Sam muku vodimo sa pristicima koji se pojave pa nestanu,sinoc je dobio ppo vratu a mislim da je od becutan kreme jer ga jednom tj namazem al vidim da mu ne pase pa mecu vise,malo cinka cu stavit i vidim da mu se ispod pazuhica kao mucice skupljaju,to sam pocela redovno brisat kod presvlacenja jer mu se zacrveni,necu ds mi ojedine dobi od mucica i znoja ak se uopce znoje tak mali.
Jel brblja sta?onim svojim govorom?.nas je poceo davat neka glasanja oduse3vljenja i onak kad mu pricam mljacka ko da oce nes rec 😊znam da ima dugo dok ne pocne al fora mi ke svaka promjena
Grceva je konacno manje pa sad gleda bar 1 h bez da place,inace je samo plakao kad je bio budan 💪💪sir mu ne pase ni jogurt od tog ga grci al moram to jest povremeno zbog probiotika i svije probave,hemeroidi me ubise
I da, preko dana ne spavam nista. On kenjka i odspava po 15ak minuta. Po noci inace zaspe oko 21/22, pa je bilo budenje u 1 i u 4 i od 6 na dalje smo budni.
Iste te termine ima moj hahhaahaaj nevjerovatno,ajde cca sat vremena kako koji put odstupanja i ne budimo se svaki put nakon 6😂😂
Po danu isto nis ne spavam jer nemrem,on odspava nekad tak po 20 min,a vecinom odspava bas 1 h oko 11/12 .sve je vise budan sad😁
Nemogu vjerovat da je talo odspavao do 4 bas mi je drago da si odmorila😁😁
Muzu stalno trubim,sad ce on bit doma 2 tj pa da vidi,imam svasta za radit pa cemo vidjet kak ce se snac.
Eto sve nas ta neka m.bol docekala😂😂,meni je to trajalo 6 dana s tim da je jucer samo obris na papiru bio,ne boli od 3 dana nista ..ko ce znat sta je to😂 nek je proslo samo
Valjda cu prestat s uloscima vise
Nosiljka je famozna,materijal bomba i bolje od ocekivanog,freda se zove nosiljka,malo sam jucer probavala stavit,tesko mi je sama zakopcat na ledima nosiljku ,danas cu muza uzivat da mi zakopca ,nije lako namjestit bebu da je pravilno al uz trud bum uspjela
Smiri se kad ga nosim i to uspravno,skakanje na pilates lopti s njim pomaze ,izlazak van vise ne pomaze hahaha sad samo gleda kad sece,ne spava vise,a kad kuham ili perem sude ga stavim u jaje,pase mu sano maxi cosi jaje ne ono od kolica koje imam pa se u tom jajetu na stolu ljulja malo i to mu pase,kad sam na pilates lopti ga stavim u polozaj zabice a da je meni ledima na trbuhu i kicmu u slovo c blago i onda se on isprdi s vremenom pa mu bude malo lakse
Cini mi se da je to sve pitanje vremena a ne kapi i lijekova,jer prdi i kaka isto i sa kapima i bez njih,ne vidim razliku vise ,sve manjr ima grceve pa se nadsm da jos mj dana i kraj
Kako ti uspjevas sa grcevima?
Robice imas dosta?😁😁
Narucila sam preko baby centera jer oni imaju pouzecem placanje to mi je pasalo vise ,c&a ima slabu ponudu,jos h&m cu proucit al sve je to slabo za novorodencat .
Brojeva ima od 62 pa na dalje.tako da njemu sam uzela 62 pa potfrknem malo nogavicu i to mu je supac,jako su kvalitetne te hlacice kaj sam uzela,cak sam i dimije kao neke uzela i predobro,mali aladin😁
Inace baby center na slavonskoj radi
e da...kod nas pali kad je tak kenjkav po noci npr da se meskolji od grceva il ga razbudi presvlacenje,onda mu dam par kapi za grceve cisto da se smiri i onda odspava bar jos 1 h i lijepo se izkaka a da ga ne grci ..
Danas mi je tak jadnicak ukako se do pol leda xD al se probudio i nike ga nista grcilo
Da, planova dohrane imaš mali milion, budeš već vidjela sto ti je ok i ne brini, sve je ok osim čokolade, mlijeka i alergena, to gledaj sto kasnije. Ja ću tek tamo s 11 mj i iza. Mi smo već dosta toga uveli, novo su piletina i teletina, danas ćemo i borovnicu prvi puta dati. On je mali zderonja 😂😂😂😂 do sad ništa nije odbio sem bundevu, nju ni ja ne volim 🙈🙈
Sto se tiče mucica moj ih ima između prstića na stopalima od čarapicama, škakljiv je kad mu prođeš prštim po tabanu i jako se smije, on svašta nešto “prica” neki dan je tekao ma ma i ja pala u nesvijest skoro 🥰🥰🥰🥰 al to je bilo slučajno i sad mu stalno govorim ajde reci mama a on me gleda i trudi se, vidim po ustima kako ih stavlja da izgovori ali ništa 😂🙈
Kaj se tiče probiotika i grčeva, još malo pa će i to proći, a zubići 🙈🙈🙈🙈🙈 njemu su izašli skoro do kraja, te donje jedinice i kad me gricne zvijezde vidim, obično to radi ako nije gladan a ja mu ponudim sisanje ili ako se najede pa mu je dosadno i ne zna rec gotov sam i eto gric 🙈🙈🙈🙈
Drago mi je da si zadovoljna nosiljkom, ako se bebicu možda ne svidi na prvu, bude plakala izd nemoj odustaj, pokušaj sutra opet. Vidim po našoj grupici da ima nekih koje nisu htjele pa se ipak na kraju predomislile, em ih se nosi em su uz mamu 🥰🥰🥰🥰
Upadam da pitam juliu kako misas keksolino i oto ostalo s vocem? Ja sam pokusala dati keksolino s ad i nije htjela uopce
Ayla pa voćni kasicu napravim tipa dajem one kupovne i stavim par žličica keksolina, samo pahuljice, vez vode i to ostaviš minut i one se omekane u napuhnute malo i zagusti ti kasicu tako isto stavim i griz pahuljice ili kukuruzne, kuoujem sve od Lino Podravke
Sortiraj odgovore
Najstariji