Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    25. Ožujak 2020. 11:03

Također Julie, mi smo na 12.katu u neboderu. Msm da ne moram nista dalje govoriti...
    Taman sam zaspala oko 20 do 6...i u 6.23 kad je to krenulo..ja se cimnem, ljulja se soba, zidovi...bez pretjerivanja..brzo smo se ustali, malu uzeli iz krevetica (nije se iz prve probudila) i u hodnik. Decko mi je bio izvan sebe, ja sam ostala pribrana i njega smirivala da ce proci. Al je trajao, i trajao...
    Brzo smo stvari pokupili i letili van,  usli u auto i na parkiraliste iza Velesajma..i tamo smo bili oko 2 sata i otisli privremeno kod njegovih, u visoko prizemlje na Pescenicu.. i jos smo tamo. Iskreno, strah me vracati se, vise nista nece biti isto. Ne znam kako cu opet zaspat u toj sobi.. bilo je strasno...
    Nocna mora. 
    .
    Nadam se da je Sara dobro?

S@r@
    25. Ožujak 2020. 13:13

Ei curke.
    Nisam dosla jer sam sva uposlena kak se veli😂
    Upravo me zvali iz klaiceve da nema pregleda kukova do daljnjega.javit ce kad budu znali kad prode sve.

Citam vase dojmove zbig potresa i suosjecam,ista stvar,isprepada se covjek totalno.
    Jos ste vi u zgradama😳😳😳😱😱
    Jel vam sta unisteno?

Mi smo u kuci,taman sam se probudila i mislila si kao mali spava (s nama u krevetu je bio sva sreca) idem na leda se okrenut jer me kukovi bole od lezanja na boku znog dojenja po noci.kad je to krenulo nisam vjerivat mogla,muz je reko par puta isusee boze(nije bas vjernik xD)..hahaah
    Mama me zove da izadem van,reko necu jos jer treba njega presvuc itd a kad je krenulo opet,uzela ja stvari i bris van.
    Muz morao na poso tak da sam bila u kucu pored vrata i svaki put kad je krenulo izasla za cas van u dvoriste.
    Zaradila prehladu -.- sad tesko disem i nosi povremeno curi,kisem i tako ..

Drago mi je cut da se pazite i da ste dobro.
    Valkris beba odlicno napreduju bomee kilaza je top💪💪 a i cm su super..
    Isto sam u ivamicgradskoj kod pedijatra,idemo kod dr.Branke Maslac,kod kog ste vi?

Julie valjda ce do 1.6.bit sve gotovo 🤞🤞

S@r@
    25. Ožujak 2020. 13:16

na pescenici su dobre zgrade vecinom,jedino neboderi malo zezaju al isto ok.kaze mi frendica njoj su samo kod stoka od vrata malo rascjep a sve drugo oki.ona je isto tak visoko gro..
    Kad sam zivjela na ferenscici kod svojih isto smo bili u kuci i da pokucam sve je dobro izdrzalo kazu mi dok je susjedi iz ulice krov propao ..katastrofa

Zabrinjava me sto ti potresi traju i traju,isto po noci ak se probudim sjetim se tog jakog i sok oono
    Muski su bome to teze pomeli vidim ahahh 😂😂

S@r@
    25. Ožujak 2020. 13:20

I da kaj se tice klokanica i tog 
    Marama mi je premala-.- br.s mi sveki kupila jer joj se cinilo da bu dobro al nije na zalost.a fora se cini
    A nosiljka ima i potporu za vrat no medutim nekak cu pricelat da mu vrat jos ocvrsne iako on fino drzi glavicu sam,jos nek ocvrsne pa cu onda da ga ne nosam u nekom polulezecem polozaju jer tak ide za male bebe.bezveze mi to al svida mu se

Valkris
    25. Ožujak 2020. 15:45

Mi smo kod dr Brbora Ivona, htjela sam i ja kod te Maslac al sam procitala vise negativnih komentara za nju nego za ovu brboru pa smo kod nje zavrsili..
    .. 
    Mi smo na selu jos i ostat cemo tu dok se stanje u zg potpuno ne smiri.. 
    Bas to, nista nece biti isto

S@r@
    25. Ožujak 2020. 20:58

Odlicno,samo budite dok se sve ne sredi.
    Da mogu i ja bi😂

Cula sam za tu dr.da je super.
    Za Maslac su komentari stariji,a kak ja znam,meni je ona super,neces vjerovat al vodila je mene i mog brata kad smo mali bili i moju necakinju vodi pa sam upisala i svog malca ..ipak zna sve moje bolesti ,a genetika je bitna ma da neznam jos jel me se sjeca ahahahh😂😂🤷
    Zivot je cudan, dok sam radila kao frizerka,sisala se u salonu gdje sam radila😍😂 i sirota je imala rak :/ mislila sam da je umrla ili da je u mirovino ,a kad ono kad sam vidjela da radi,sunce mi osvanulo😁👼

Valkris
    25. Ožujak 2020. 21:04

S@r@

Odlicno,samo budite dok se sve ne sredi.
    Da mogu i ja bi😂

Cula sam za tu dr.da je super.
    Za Maslac su komentari stariji,a kak ja znam,meni je ona super,neces vjerovat al vodila je mene i mog brata kad smo mali bili i moju necakinju vodi pa sam upisala i svog malca ..ipak zna sve moje bolesti ,a genetika je bitna ma da neznam jos jel me se sjeca ahahahh😂😂🤷
    Zivot je cudan, dok sam radila kao frizerka,sisala se u salonu gdje sam radila😍😂 i sirota je imala rak :/ mislila sam da je umrla ili da je u mirovino ,a kad ono kad sam vidjela da radi,sunce mi osvanulo😁👼

Nadam se sa cu izdržati sa svekrvom 🙈🙈🙈
    A to je lijepo.. Al opet, nekako ne vjerujem prestarim doktorima.. Bas mislim da su stara tvrdoglava skola i da ne postuju neke novije metode (a to sam za nju i čitala) 🤷‍♀️

Damnarexx 🌺
    27. Ožujak 2020. 12:21

Sara srusilo mi je ladicar s njenom robicom na pod, posto nije bio pricvrscen na zid...i taman nam zakrcio put do vrata pa smo ga dizali i odvalili ladice, al uspio je decko srediti nazad. I u dnevnom sa najgornje police su pale neke prazne boce piva, ukrasne..nebitno skroz.
    .
    Mi se vracamo dns popodne doma, bilo nam je dobro tu sa njima..al ipak guzva jbg. Njegova mama, tata, seka, decko, mala, 2 macke, nas pas, i ja😂🙈 Kaos.
    Danas nisam osjetila ni jedan potres pa sam okej u glavi... Trta me vracat se, al sta cu 🤦 ne mozemo tu dovjeka ostati.
    .
    I mene su zvali iz Klaiceve da je odgođeno. Zanima me 8.4 da li ce se odrzati pregled i cijepljenje kod pedijatrice.
    .
    Ja jos nisam prestala krvarit, nije nista puno..malo je, na dnevnim sam uloscima al me sve vise brine..dokle...zelim ic na pregled , al ne znam dal ce me uzet uopce. Mozda za privatno odem, di sam i vodila trudnocu...😪
    .
    Pun mi je k ove izolacije. Bas lijepo provodimo porodiljni dopust🙈 tko zna ocu li se vracat na posao il mi ide otkaz. Posto smo mala firma i ne znam da li ce ducan u ZG opstat.

Julie
    28. Ožujak 2020. 18:41

Ciao curke, napisala neki dan  post i obrisalo mi a bio je dugačak pa sam popi.... i nije mi se dalo opet sve pisati. Mi smo jučer došli doma, noćas sam se budila i sanjala naravno potres, sto ti je psiha 😰
    Ugl ja malo prehladena a i mali tako da mislim da je to posljedica ovih bježanja iz kuće na svaki potres, kako je bilo hladno a doma se grije eto ti vraga.
    Bitno da ste sve dobro.
    Damnarex ja sam krvarila 7 tjedana isto dugo tak oskudno s dnevnim, sto se pregleda tiče ne preporuča se prije 6 tjedana od poroda jer treba se sve vratiti na mjesto Itd. Ne znam da li itko od privatnika radi ali ako nađeš super, ja sam isto išla privatno i bilo je sve uredu.

Valkris
    29. Ožujak 2020. 10:27

Mi smo jos na selu, ali ja cijelo vrijeme sanjam potres i samo neke gluposti jos.. 
    Fkt ne znam kako cu se vratit u stan, čujem da jos podrhtava i čuje se ona tutnjava?
    .. 
    Ja ne krvarim vec 2 tjedna.. Ukupno sam 3 krvarila i samo. Je sve stalo 🤷‍♀️ a odgođen mi je pregled dok se isto ne sredi to s koronom.. Al mislim da nemam razloga za brigu..

Meni isto malo nos curi nista znacajno, muz kiše al proci ce i to.. 
    .. 
    Mi jucer proveli dan vani i onda citam za one jebene čestice.. A bas nam jr bilo lijepo.. Mozda ih ovdje niti nema.. 25km od zg... 
    .. 
    Da, super provodimo pprodiljni.. Bar sam na selu pa mogu na dvorište.. Ne znam kak ce bit u stanu i sad jos u strahu.. 
    Ah... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.