Jutro..da se malo utjesimo dok nam mozda Julie ne kaze svoje iskustvo😂,kaze mi cura s kojom se cujem ,bas je rodila tj dana poslije mene ,a 3.joj je djete ,da joj je uvijek tako sa prvom ,a vec iduci mj.bude normalnija pa iduci opet i tako..
Tipa za sad ni nemam krvi,nesto opet roskasto blago 😩 al me zalim se haahaha
O boze🙈 pa ko bi vise znao! Jedva cekam pregled🤪
Na koji ko zna kad cu ici...
Sara, muz igra igrice? 🤦♀️
Ja tamanim candy dok ovaj mali spava na meni hHhaha
..
Znaci niste bile na pregledima nakon 6 tjedana? I mene su odgodili 😔
Al ja nemam nikakve bolove niti krvarenja oa se nadam da je sve ok..
..
Nadam se da je i kod vas sve ok 💪💪💪
..
Moj isto samo cendra zadnjih dana, odbija sisu.. Moram se izdajati a izdojim jako malo.. Bojim se da cu ostati bez mlijeka, 😔😔😔
..
I sva sam iscrpljena od nosenja njega i od nespavanja...
Al proci ce ☺️
Ciao curke, čitam te vaše menge i sjetim se isto svoje zbunjenosti 😂😂😂😂 znaci krvarila 7 tjedana s tim da taj zadnji tjedan neki tragovi, gotovo ništa i kak sam bila na pregledu veli meni ginicka ne vidim da ćeš dobiti još 4 tjedna, to garantiram, ok, ode ja doma, prođe 10 dana, možda 2 tjedna kad hop, eto nje, gledam ja kako???? Pa teklami je sigurno mjesec dana nema, pa vidla je na uzv. Nešto tu čudno, to neki sitno krvarenje (svježa krv) pa neka smedarenja i traju, treći dan zovem ja ću i velim joj to veli ona mislim da nije menga nego čišćenje, ja velim ali vilo mi je prestali Itd. Ugl to je sve normalno i onda kad mi je nakon puna 3 mj došla ona prava odmah sam znala, naravno menge su puno oskudnije iako ni nisam imala pretjerano obilne. Klasika, prva dva dana jače i to je to. Ugl ove su oskudnije, sto se bolova tiče ne osjetim ju ni kad dođe ni kad prođe 😂😂😂😂 prije sam morala popiti u tih prvih dva dana koju tabletu ali ni to nije bili sad ono, popijem kad osjetim da me boli i ne čekam tj duram, odavno mi ginicka rekla da diranje nije dobro jer se do tad tijelo izmori i onda još dok tableta krene djelovat Itd. Tak da u principu nisam imala neke traumatične menge, a ove su tek milina. 😂
Opet ja sa greškama 🙄🙄🙄🙄 obećajem prekontrolirati poruku prije nego ju pošaljem 🤪
Kako podnosite izolaciju, kako su bebice? Nama je cijepljenje odgođeno. Trebali smo ići danas, ali smo se dogovorile da nazovemo kroz 2-3 tjedna pa će nam dati novi termin.
Ja sam bas tužna sto će sad doći lijepi dani a ja ne mogu s malim van. 😔
Jedva čekam da sve to prođe. Dva putovanja smo otkazali, jedno smo već trebali ići, a drugo smo trebali ići odmah iza Uskrsa 😩
Fali mi da odemo u kino, na klopu nekam Itd. Srećom mogu ići svugdje jer dragi ima propusnicu al kaj ću kad nist ne radi, ako odemo na more čisto da prošetamo i uzdahnemo malo mora kako ja kažem nemam gdje šta pojest tamo pa onda ni ne znam jel mi treba sad put. Dragi ima ročkas krajem travnja i iznajmili smo vikend kuću i trebali smo ići sa još 10 ljudi i biti 3 dana i to je otpalo. Poklon nisam kupila pa ću nekaj kaj ima dostavu. Al ga kukam sad 🤪🤪🤪🤪
Valkris- ne uspijes odspavat 3 h u komadu?
Jesi razmisljala da uzmes nosiljku ili maramu kakvu da si olaksas to nosanke makar?
Nista od pregleda da,nadamo se da je sve dobro😂😂
Nebi cak rekla da je ovo kod mene samo ciscenje jer se sad pojacalo krvarenje i sve je svjeza krv,boli me jajnik isto ko lod menge samo ko da je tipa 4 dan tak i curim lo 4 dan.
Ko ce to znat ,vidjet cu dokle ce ti trajat,mozda je to takvo neko isto ciscenje .ko ce ga znat
A kak se muza tice,da igra te glupe igrice na kompu ko da mu je 15 a ne 28-.-...
Uopce ne kuzim,svi online se igraju njegovi i onda ga zovu oa i on ode,izgubi pojam o vremenu uopce pa bude po 3 h na tom kompjuteru,mislila sam da je kraj s tim al je narucio jos neke komponente za graficku tako da jao se meni al lijepo vrijeme krece pa cu ga uposlit da po vrtu radi malo.
Julie😩😩😩😩 aaaa covjece bas nemas srece,ono radujes se putu i onda nistw,mene bi to pojelo jer obozavam ic na more i na neke izlete🚗🚗
Zbilja ni nema smisla ic ako nemozes popit kavu ili slobodno prosetat..
Dobro ginicka kaze nis ne treba trpit,ne trpim kad me nesto boli bas zato jel tjelo postane svo jadno umorno i onda mu vise trreba da postane ok.
Jeste vi dobilo jos koji zubic? Kak bebac ?
Moj Mihael je dobro,grcevi ga jos muce al sam navikla da place lad je budan pa mi nije bed,imam tehnike kak ga smirit pa pokusavam,budem malo luda navecer jer sam vec umorna i voljela bi da me muz vise razumije pa uskoci malo vise iako radi po 9 h.pa je umoran.
Narucila sam freda nosiljku koja je od 1.mj.do 2.god.pa zeljno iscekujem,olaksat ce mi to nosanje .
Izolacija me ubije,bila sam tak jadna kaj nemrem nikam zadnjih mj.trudnoce jer nisam imala volju i bilo me strah ,a sad opet isto,nekak sam si zamisljala muz,mali,ja,neka setnja po maksimiru,pa na slatkac ili kolac ili neki izlet smo mislili,a ono banana ,svaki dan strahujem hoce li mi muz donjet doma.
Jos sam saznala da bandic uskracuje uskrsnice a i regres i bozicnicu vjerojatno djelatnicima u gradskoj sluzbi pa sam ljuta ko pas al dobro,proc ce sve to.
Zapravo mi je i logicni da cjeoljenje odgode jer su ambulante pune bolesne djece ,a ne kuzim zas nama nisu odgodili,odradit cemo to al nije mi svejedno.
Kak se vi sad snalazite sa robicom?
Nama su neke stvari postale premale ,a nismo bas imali prevec vecih stvari pa sad narucim prek weba,jucer stiglo ali to je sve veve od broja koji je cini mi se ili ono sto sam imala vece je zapravo manje nego kaj treba bit hahahaahaha😂😂😂😂
To me isto muci kako cu ako potraje,navodno radi baby center ali su brojevi od 62 pa na dalje.
Sin ti se zove Mihael 🥰 to mi je tako prekrasno ime, moj je Marin 😊
Kaj se dragog tiče nadam se da ćete se uskladiti, možda da mu kažeš da bi ti bilo puno lakše da nije mali stalno s tobom, ok treba i njemu ispušni ventil, ali čisto da ono imaš svojih sat, dva dnevno za sebe, sad hoćeš spavat ili bit na netu ili citat, nije važno.
Zao mi je svakog tko sada radi jer je potencijalno u takvoj opasnosti plus doma male bebice 😕
Nadam se da će nosiljka pomoći barem malo 😊😊
Zubić nismo novi dobili, ali on slini ko lud pa možda nešto uskoro izađe 😂
A kaj se pak robice tiče, tu sam totalni freak. Ja kad sam ostala trudna i kad sam prošla 14 tjedana sam krenula po malo kupovati i da ti ne kažem koliko robice on ima, kupovala sam i unaprijed i čak se nisam zeznula zasad, prati te veličine i godišnja doba. On trenutno nosi 74, ali ima svega i 80 i čak 86 dosta toga 🙊🙊🙊🙊 tako da za robicu ne brinem. Inače baby centar, C&A, H&M ti imaju on line. Ja jako volim C&A pa stalno škicam i možda nadokupim iako fakat nema potrebe al kaj ćeš kad nemres odoljeti. Jedini kaj bi kupila koju pidamicu 80 s dugim rukavima jer ako koja noć u ljeti bude prohladna da mu imam kaj obuci.
Sin ti se zove Mihael 🥰 to mi je tako prekrasno ime, moj je Marin 😊
Kaj se dragog tiče nadam se da ćete se uskladiti, možda da mu kažeš da bi ti bilo puno lakše da nije mali stalno s tobom, ok treba i njemu ispušni ventil, ali čisto da ono imaš svojih sat, dva dnevno za sebe, sad hoćeš spavat ili bit na netu ili citat, nije važno.
Zao mi je svakog tko sada radi jer je potencijalno u takvoj opasnosti plus doma male bebice 😕
Nadam se da će nosiljka pomoći barem malo 😊😊
Zubić nismo novi dobili, ali on slini ko lud pa možda nešto uskoro izađe 😂
A kaj se pak robice tiče, tu sam totalni freak. Ja kad sam ostala trudna i kad sam prošla 14 tjedana sam krenula po malo kupovati i da ti ne kažem koliko robice on ima, kupovala sam i unaprijed i čak se nisam zeznula zasad, prati te veličine i godišnja doba. On trenutno nosi 74, ali ima svega i 80 i čak 86 dosta toga 🙊🙊🙊🙊 tako da za robicu ne brinem. Inače baby centar, C&A, H&M ti imaju on line. Ja jako volim C&A pa stalno škicam i možda nadokupim iako fakat nema potrebe al kaj ćeš kad nemres odoljeti. Jedini kaj bi kupila koju pidamicu 80 s dugim rukavima jer ako koja noć u ljeti bude prohladna da mu imam kaj obuci.
Uuuu da c&a mi je mrak.iz baby centera sam narucila neki dam al mi je tesko velicine pratit jer su vece neg neke koje imam tih brojeva..sad sam bas nasla neku stranicu ya robu pa cu proucit kaj imaju i jel se isplati.
Bome ti ko da si znala da bu s....sad pa si se naoruzala robicom 😊😊😊Bomba😁 treba tako defimitivno bit spreman ,meni je zao kak sam slusala ono nemoj puno kupovat..jer stvarno puno prljamo xD.cim bljucne skidam robu
Za sad mislim da i mi imamo problema sa linijom za kupanje ,mislim da mu ne pasu samponi bas,imam 3 i nikako,morat cu u ljekarni kupit.nema sanse da mu obucem pelene isto tipa lumpilu one iz konzuma ili baby love iz dm.odma mu crvena guza.
Jojj ti zubici ,sve me strah al su mi medeni sa zubekom onak kad papaju,kak vam to papanje ide za sad?
Dajes mu jos da doji pa tipa rucak kasicu ?😁😁
Marin je isto odlicno ime,bas volim imena ma M.hahaah al ozbiljno,Marko mi je isto super😊😊 da sam imala curicu tak bi ju Franka nazvala ili Lavinija al mi muz nebi dao :/ hahahaha
Kazem ja njemu za vrijeme i sve,uh nisam osoba koja suti ,stalno gundam al ak popustim kaos tak je s kompjuterom,u biti zao mi ga sto se ko djete nije naigrao pa sad to radi,drugaciji smo skroz al ajde sad bu 2 tu doma pa ce valjda bit odmorniji.
Stavila bi sliku nosiljke koju sam uzela al sam zabiravila kako hahaha,danas je dosla al na staru adresu-.- pa sad cekam da mi tata prvom prilikom donese.bas sam uzbudena hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji