Da bome sam vidjela al navodno imaju neke na koje moze.ko zma kolko je to tocno.jos cu si to vidjet.
Mislim da nista od naseg pregleda u klaicevoj 1.4.za kukove s obzorom na coronu...
Kod vas sve dobro?
Mi isto trebao na cijepljenje 1.6. ovo kaj ide sa 6 mj ali sumnjam da ćemo odraditi. Mi smo super, zalihe napravljene. Tata danas odradi na brzinu kaj ima i onda ćemo uživati domeka i malo po vani.
Opremili ste se i super
.sto vise na zrak 😁😁
Mislim i ja da nis od cjepljenja
Jeste vi stigli uhvatiti zalihe? Jel ti muž radi? Srećom moj je soma sad
Saro i mi smo naruceni 1.4 na pregled kukova u Klaićevoj. Nadam se da ce nam javiti?
Al isto ne ocekujem pregled, plus imamo 8.4 kod pedijatrice cjepljenje🤷 ne znam ni sta s tim.
Mi smo doma, i tata je s nama..druzimo se i lepo nam je :D osim sto mi fali socijalni kontakt i kavice😂 al jbg izdrzat cemo, samo neka sve ok prodje💪
I da, idemo i dalje u setnje..izbjegavamo ljude. Poludila bi da se zatvorim u ovaj nas mali stancic.
A i njoj jaaako pase zrak😊
Jeste vi stigli uhvatiti zalihe? Jel ti muž radi? Srećom moj je soma sad
Mi smo kupili par paketa pelena jedino..drugo nismo nista.
Blago vama,moj moz na zalost radi,malo sam i u strahu jer nikad neznas..
Zalihe nisam radila jer imam doma uvijek puno tijesta,brasna,soli...to uvijek kupim po emdva da mi me sfali pa se i sad tako naslo😁😂
Skrinju imam iako zbog nje imam racun struje od 500 kn al oke dobro dode.
Pelena imam onak dosta pa cemo vidjet
U pon javim kakva su mi iskustva s maramom i klokanicom😁
Pazite se curke rj bebice,lako za nas nego djeca da ne nadrapaju i treba po mom misljenju na zrak al ne blizu drugih i to je to..
Ak te oce oce te,mos ti pazit neznam kako.
Nemam pojma oce javljat ,veli mi mama da su njoj za njene narudbe rekli da di bi dosli da javljaju svima,da se podrazumjeva da nema osim ak nije hitno,a tipa za baku su javili ..tak da,vidit cemo,ak ne jave ja bum zvala al voljela bi cak da nejdem.
Na pikice idemo 9.4.😁
Bokic curke. Nikako da sw javim..
Bili danas kod pedijatarice na prvom pregledu.. 4400 i 57cm 💪💪
Moramo na uzv kukova, lijevi kuk mu je labaviji... 😔 Narucili nas u klaicevu 26.4.a moramo obaviti unutar 3 tjedna.. Pa cemo privatno valjda 🤷♀️
Sara, ti si isto u domu zdravlja u ivanicgradskoj kod pedijatra?
...
Mm radi od doma i presretna sam što se svi troje zajedno druskamo i borimo 🥰🥰🥰
Zalihe imamo, sutra ce miz ici vidjeti za još pelena.. U setnje idemo..
Drago mi je cuti da i vama dobro ide sve, ljubim vas i nadam se da cu imat cesce vremena se javiti..
Nadam se da se drzite sve 💪💪💪
Mi smo pobjegli kod bake na selo u kucu, tu sam koliko toliko sigurnija nego na 5.katu..
Mene je potres na smrt prepao 😱
Čitav dan ludim od ovih malih, uzas, ne znam kako ću noćas zaspati. Ostajemo u gradu. Čuvajte se curke
Sortiraj odgovore
Najstariji