Pa da, kad se sjetim samo izgona 😂😂😂😂 ako nije bilo 10 ljudi unutra nije niti jedan a da ne pričam koliki su me pregledali to jutro, kak je koji došao tako rukavice na ruke i ajmo 😂😂😂😂😂
Također i kod mene, ista prica😂😂😂
Nas kaj mi bas nije prejasno tj zbunjuje me..kad ga kupam u kadici,lijepo napunim vodu,da ga skroz prekrije,nasamponiram kosu pa isperem al ga podignem da mu ta voda nebude u pjeni da mi nebude dobio alergiju,al tipa kad bi ga cijelog nasamponirala onak malo sa samponom za bebe ,onda bi kaj trebala ga podic pa promjenit vodu da ga isperem od toga,pa onda bu mi se smrzo hahhaahha😁😁
Ili neki vrc uzet pa ga malo podic iz te vode i polit vodicom da se to ispere a da nije u toj vodi vise pa ga brzo umotat u rucnik?
Mislim do sad smo koristili obicnu vodu i kap dve ulja maslinovog al bi ga okupala vec sa samponom
Mi cemo ju veceras drugi put tek kupat. Rekla nam je patronazna da ju 1 mjesecno sa samponom a ovako bademovim uljem. Aad kad si spomenula ovo ispiranje, ni meni nije jasno😂 zadnji put je toliko vristala da smo ju samo umocili i izvadili.. uzas je bio.
Helaha,brzo bu 30 dana proslo😝
Hmmm,pojma onda nemam sta bi jos moglo bit,budes vidjela,mozda je zbilja espumisan,javi novosti..
Kod nas od jucer skoro ni ne bljucka tak da ni kod nas neznam.
Miskim da to kad se previse najede odjednom.
Jucer sam tak s vrcom i bilo je oki samo moram brza bit jer mu je hladnjikavo..al smo samponirali sam pazuhice i genitalije ,da bi stvar bila jos bolja,stavim ga na novi ,oprani rucnik i nakon brisanja skuzim da rucnik ousta mucice i opet je bio pun mucica.
Poludila sam😖
Bolje ih stalno ne kupat u samponu to sigurno,odma isusi kozu njeznu
Ma daj?ovisi valjda,on se voli kupat ,umiri se i uziva al zato kad ga skidam za presvuc e to je urlanje..ne voli bit gol i sve sto je mrvu hladno ajmeee.😂😂
Jel curka ima kosice?
Meni se cini da mu je pocela ispadat polako
Pregled je prosao super, imamo 4100g ,54cm a izasli sa 3150g i 51cm :) pedijatrica je jako zadovoljna i pohvalila nas je. Sto se tice bljuckanja, dobila sam ocekivani odg - dok dobiva na tezini sve je uredu. Izbacuju visak.
Ah, neka onda bude tako...jedva cekam da prodje😅
Dobili upitnicu za pregled kukica, i kontrola za mj dana.
.
Sinoc je super proslo kupanje ☺️☺️
Ima kosice nesto sitno :D i nisam skuzila dal je krenula otpadati..
Nama prosli grcevi od kapi, tj puuuuno su blazi i cicamo cesce pa mozda i to pomaze.
Tek danas mu je pupak otpao 🤦♀️ to samo octeniseptom trebam sad tretirati i ne stvljati nikakve gaze?
I kad se mozemo okupati? Koliko to zarasta uopce?
..
Jooooj jedva cekam spavanje hahah
.
Srama odavno nemam koliko me dr mjesecno pregleda 😂😂
.
Moj je roden sa jaaaako puno dugacke kose guste hahha al evo otpada mu. Meni jos ne otpada falabogu, al su mi nokti koma.
Sto se tice djece, i mi bi ih jos jer hocemo da bebac uma bracu ili seku ili vise nih ☺️☺️
Samk cekamo bar dvije tri god
Super za preglede i grcice. ☺️ Moj sinčić se isto rodio s puno tamne kosice ali mu otpadala, sad ima novu, svjetliju 😂 nimalo ne lici na sebe kad se rodio 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji