bas kazu da se brzo mjenjaju djeca.😁 kad okice poprime pravu boju? Negdje sa 6 mj ?
Mucilo me nesto sa forumom,pisalo da sam prekrsila pravilo,ne kuzim al oke.
Triput sam pisala komentare xD
I jos me to zeza.cim napisem vise teksta.glupost
Woww koji skok u kilazi,odlicno,tako dobre vjesti i jos za bljuckanje,odma se rjesis brige😁
Bravo za kupanac😺
E sad je kasno ali mi smo samo octaniseptom spricali i malo sa stapekom za usi obrises inaj unutarnji dio pupka ,kupai smo ga tri dana nakon kaj je pupak otpao i prasili smo jos neko vrijeme taj unutarnji dio pupka da se onaj zelatinasti dio unutra jos osusi..bude ko krastica mala koju pokupis kad cistis pupak s tim octaniseptom i stapekom😁
Ma forum je skroz poludio! Dopustaju otvaranje tema ovim kinezima, sta vec...a nama blokaju odgovore🙄🙄
Jeste vi bili na pregledu kod pedijatra? Kako je proslo?
Sretan nam naš dan! 🌼💞
Ciao curke. Sretan vam Dan žena 💐 sa malim zakašnjenjem.
Sara 🙊🙊🙊🙊 reci ti njima da su pravila tu da se krše 🤪
Evo mi bas danas idemo kod pedijatra, privatno. Naša je malo teška za neke stvari pa eto. Kako ste? Jel vas frka Korone?
Sretan dan zena drage zene 💞🌷🌷
Mi imamo skok u razvoju i malo sam luda.. Znam da ce proci al eto..
Bila patronazna danas i napokon super dobiva na kilazi ☺️☺️☺️☺️ 400i nest grama za 9 dana
..
Ne bojim se korone za sad jer nikud ne idemo 🤷♀️
Za tjedan dana pedijatar 💪
Julie jel ti mozda znas kada okice dobivaju zavrsnu boju? 😍
Mi smo okej, malo se mucimo po noci sa spavanjem..al dobro, proci ce 😂😂😂😂😴
Valkris super za dobivanje na kilazi👏koliko sada imate?
Mene je malo frka Korone..ali ni mi nigdje neidemo, osim đir po kvartu i suncanje u kaficu na otvorenoj terasi☀️ tomu ne mogu odoliti. Ali to idemo jednom tjedno, pa msm da nije neki bed.
Joj ja se bojim iduceg posjeta pedijatru zbog cijepiva😓😓 brine me kako ce podnijeti, temperatura i to sve..plac😟 uzas. Srce mi se slama vec sada.
Sad ima 4040, iz bolnice izasli sa 3460 tak da super, jer je dobivao niti 100g u tjedan dana. Presretni smo ☺️ On inace spava po noci po par sati i moramk ga buditi.. Al zato smo preko dana na 100%, grcevi, skok u razvoju i tak dalje.. Al proci ce!! 🤞🙈
...
Idete van i kad bude vjetar? Mene bilo strah ic ovih dana.. Bili smo kratko samo..
..
I damnarexx, nemoj unaprijed panicariti, i to ce proci 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji