Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    08. Ožujak 2020. 18:13

bas kazu da se brzo mjenjaju djeca.😁 kad okice poprime pravu boju? Negdje sa 6 mj ?
    Mucilo me nesto sa forumom,pisalo da sam prekrsila pravilo,ne kuzim al oke.
    Triput sam pisala komentare xD

S@r@
    08. Ožujak 2020. 18:14

I jos me to zeza.cim napisem vise teksta.glupost
    Woww koji skok u kilazi,odlicno,tako dobre vjesti i jos za bljuckanje,odma se rjesis brige😁
    Bravo za kupanac😺

S@r@
    08. Ožujak 2020. 18:15

E sad je kasno ali mi smo samo octaniseptom spricali i malo sa stapekom za usi obrises inaj unutarnji dio pupka ,kupai smo ga tri dana nakon kaj je pupak otpao i prasili smo jos neko vrijeme taj unutarnji dio pupka da se onaj zelatinasti dio unutra jos osusi..bude ko krastica mala koju pokupis kad cistis pupak s tim octaniseptom i stapekom😁

S@r@
    08. Ožujak 2020. 18:15

Da ne zaboravim;
    SRETAN VAM DAN ZENA ❤🌹🌷

Damnarexx 🌺
    08. Ožujak 2020. 18:29

Ma forum je skroz poludio! Dopustaju otvaranje tema ovim kinezima, sta vec...a nama blokaju odgovore🙄🙄
    Jeste vi bili na pregledu kod pedijatra? Kako je proslo?
    Sretan nam naš dan! 🌼💞

Julie
    09. Ožujak 2020. 11:09

Ciao curke. Sretan vam Dan žena 💐 sa malim zakašnjenjem. 
    Sara 🙊🙊🙊🙊 reci ti njima da su pravila tu da se krše 🤪
    Evo mi bas danas idemo kod pedijatra, privatno. Naša je malo teška za neke stvari pa eto. Kako ste? Jel vas frka Korone?

Valkris
    09. Ožujak 2020. 13:38

Sretan dan zena drage zene 💞🌷🌷
    Mi imamo skok u razvoju i malo sam luda.. Znam da ce proci al eto.. 
    Bila patronazna danas i napokon super dobiva na kilazi ☺️☺️☺️☺️ 400i nest grama za 9 dana
    .. 
    Ne bojim se korone za sad jer nikud ne idemo 🤷‍♀️
    Za tjedan dana pedijatar 💪

Damnarexx 🌺
    09. Ožujak 2020. 20:09

Julie jel ti mozda znas kada okice dobivaju zavrsnu boju? 😍
    Mi smo okej, malo se mucimo po noci sa spavanjem..al dobro, proci ce 😂😂😂😂😴
    Valkris super za dobivanje na kilazi👏koliko sada imate?
    Mene je malo frka Korone..ali ni mi nigdje neidemo, osim đir po kvartu i suncanje u kaficu na otvorenoj terasi☀️ tomu ne mogu odoliti. Ali to idemo jednom tjedno, pa msm da nije neki bed.
    Joj ja se bojim iduceg posjeta pedijatru zbog cijepiva😓😓 brine me kako ce podnijeti, temperatura i to sve..plac😟 uzas. Srce mi se slama vec sada.

Valkris
    09. Ožujak 2020. 21:00

Sad ima 4040, iz bolnice izasli sa 3460 tak da super, jer je dobivao niti 100g u tjedan dana. Presretni smo ☺️ On inace spava po noci po par sati i moramk ga buditi.. Al zato smo preko dana na 100%, grcevi, skok u razvoju i tak dalje.. Al proci ce!! 🤞🙈
    ...
    Idete van i kad bude vjetar? Mene bilo strah ic ovih dana.. Bili smo kratko samo..
    .. 
    I damnarexx, nemoj unaprijed panicariti, i to ce proci 😉

Valkris
    09. Ožujak 2020. 21:02

Julie, kako je prošao posjet pedijatru? 😊
    Sara, kak vi napredujete? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.