Hahaha dobar savjet da forumu odbrusim..e da mogu svasta bi mu rekla😂😂
Vise manje sve moras privatno,na zalost..
Mi smo danas bili ,pedijatrica je ta i mene vodila i mog brata😂 al nekak sam slusala druge mame dok su bile unutra i bome sve moras zicat cujem.
Dobro je proslo,isto moramo na uvz kukica jer nije dao ni pomaknut noge pedijatrici hahaah🤗
Dobio od rodenja 900 g.sad ima 3900💪💪53 dug ,bio je 50
Mora rast kolko cica😂😂
Ee bas je bila beba danas na cjepljenju dok smo bili unutra,ee meni je to isto tako strasno,onak sirota place,meni srce puklo,reko nedam ja svog malca,al proc ce,mora se,veli sestra davat cete cepice neke protic bolova i temp kolko sam skuzila pa cemo zdurat.(valjda nece cijelu noc i dan plakat)
Jesu vama nudili cjelivo protiv rota virusa?
Nama je nudila sestra,400 on je jedna doza,dvije se daju i idu na usta.
Malo sam googlala o tom,kazu da bi cjepili da su znali oni kaj su prosli,sestra nas je uplasila,kao djeca idu u bolnice kad dobe rota bla bla.pakoa kao
A onda citam traje samo 2 god.,taman kad budu skloni tome produ cjepiva.
Me garantira se da nece djetw dobit,cak negdje citam da tete u vrticu kazu da su i cjepljene bebe dobile rotu.
Iz iskustva znam da ima rota i nora virus,iste posljedice i simptomi pa sad cjepivo je samo za rota.
Nisam pametna,pitam druge mame koje znam,pa kazu nit im se nudilo ,one koje su odbile kazu da su djeca dobila al nike gadno jako.pojma nemam
Mislim da je to ipak do imuniteta a i mora ga stec nekako
Sretan dan zena drage zene 💞🌷🌷
Mi imamo skok u razvoju i malo sam luda.. Znam da ce proci al eto..
Bila patronazna danas i napokon super dobiva na kilazi ☺️☺️☺️☺️ 400i nest grama za 9 dana
..
Ne bojim se korone za sad jer nikud ne idemo 🤷♀️
Za tjedan dana pedijatar 💪
Ooo pa super kilazica.fino ide to😁
Meni su ti skokovi isto bili dosta teski
Skuzila sam da je jedan dan ono nervozniji,drugi samo spava i jede i tak u krug od 4.tj je tak krenulo.
Danas je cak bio budan puna 4 h.sto je inace puno za njega u komadu😝
Kaj se korone tice,fobicna sam tu jako,jako me ljute ljudi koji su bili bolesni pa odma prode i onda mi dodu (do duse gosti jos nisu poceli napadat),al ak dobi dobi,nemogu tu nista osim pazit na higijenu,imam dez.za ruke onaj bolnicki i to stalno upotrebljavamo,doma sam dosta pedantna pa svaki dan vise manje cistim,zracim.trudim se da bar tu osiguram cisto.
Damnarex okice se mogu promjeniti najkasnije do godine dana tako da i mi još čekamo 🥰 za sad su moramo plave, ja imam plavo zelene a tatek zelene pa će tu negdje biti i on.
Valkris pregled je prošao odlično, vadili smo krv da vidimo željezo i nije se plakao, željezo mu je super. Inače se preporuča provjeriti sa 6 mj jer tad se potroše zalihe koje stekne po rođenju. Ima 7600 i 67cm. Krećemo sa položajima sjedenja i još jednim iz kojeg će krenuti puzati kroz koji mjesec. Izgleda da mu ide još jedan zubić, slini jako. Jučer me ugrizao da sam dobila mali podljev 🙈 i tako ugl dobili smo zeleno svjetlo za bazen jer on ima osjetljivu kožu pa nam je preporučena krema prije nego u vodu i tak.
Sara sto se tiče rote reci ću svoje iskustvo i ubog čega sam odlučila da ga hoću, rota je jako cesta bolest u vrticu i zaista je koma, jaka dehidracija, proljevaatw stolice i povracanje i to ono, od naših kumova dijete imalo. Završili su u bolnici i bili nekoliko dana. Kuma je rekla da je to bilo prestrašno. Cijepljenjem naravno može dobiti rotu ali u puuuuno blažem obliku tako dam ja ipak odlučila cijepiti plus cijepivo ide na usta (pije se) pa mi je super da ga ne pikaju.
Držim fige da prebrodite sva cijepiva, teško je to gledati i onda plac pa čekaj temp i ostalo, srećom moj sin je sve to super podnio.
To su krasne okicee.mislim sve su lijepe al volim svijetle.
Mi se nadamo plavima jer muz ima smedo zelene,moje su bas plave,on sad ima plave sve vise mi svjetle oci pa ne vjerujem da ce mu postat smede odjednom ,nadamo se 😁
Ooo pa super je kilaza tvog sina,super,dobro d aima jos zeljeza ipak je to jedna od najvaznijih stvari za organizam,ooo znaci pocelo je,hhahaahhaa a slatko,podljev ce nadam se proc iako vjerujem da si zvjezdice vidjela 😖tog je mene strah kod dojenja al ima sesirica pa cu si kupit.
Super je u bazen ic,ful zdravo za njih i razvijanje kraljeznice i nogica ,samo bas je neko lose vrijeme za bazene,valjda ce se bolestine smirit.
Mene vec lagano i je strag iako nejdem nikud bas da sam u kontaktu s drugima al teta je uciteljica i veli da je toliko djece bolesno da je to strasno.
Treba bas jako pazit,valjda ce muz bit na oprezu posto radi u ducanu :/
S kozom je jako gadno,imate sigurno onda i posebne sampone i kreme koje morate koristit?
Jos nisam sigurna bi ili mebi,sklona sam jako tim rota virusima i noravirusima al velim glupo je jer pokriva samo za rota a i noravirus je prisutan pa sad sta dobim s tim? A opet to blazi oblik me nekak tjesi jer nebi htjela komplikacije nit ovo sto su kumovi vasi prozivljavali jer znam kak je to gadno.
Sto vise mislim o tom cjepivima to mi je sve vise muka😖
Sara pa ja ga kupam u bademovim ulju, ponekad Alverde shampoo ali sto manje šampona to bolje. Da, koza mi je bolna točka, sve gledam, pazim i opet se osipa 😩 srećom ne svrbi ga al sam skužila da ga je svrbilo pjenica od Mustele pa i to sad rješavam s bademovim uljem. Na kraju ispada da je to prirodno bolje a kortice želim izbjeći koliko god mogu.
Kaj se rote tiče ja sam eto odlučila da ne želim strepiti od nje, ne pokriva sve ali eto barem sam nešto rješila. Kog god znam da je imao rotu nitko nije imao blaži oblik pa sam htjela to izbjeći.
Aderma će biti sljedeća koju ću kupiti ako ne rjesimo ovako.
A Korona...... 😒 ne znam kaj bi rekla, prvo me nije bilo strah pa me sad malo je, ona ludnica po dućanima je očajna. Jučer išla kupiti pelene i ostalo za malog jer ko zna kaj će biti, srećom još dojim pa me nije briga ali imam kutiju ada doma za svaki slučaj i tako. Duša bi me boljela da se on zarazi a za sve drugo ćemo lako. Zato dosta pazimo iako ćemo biti na otvorenom. Ne mislim se zatvarati u kuću, šetnje po Jarunu i Bundeku neće donijeti zarazu.
Slazem se za setnje,svi kenjaju nemojte medu ljude.pa nije da smo u Kini pa se kuramo ko srdele dok hodamo...
Svjezi zrak pomaze i treba se setat😺
Vidis nisam razmisljala sta ako ponestane pelena kako ljudi kupuju nebi me cudilo xD😂
Kaj se koze tice pa i je prirodno najbolje jer pil tih proizvoda nema veze s nicim.alverde tipa meni nije dobar za kozu(to je od osobe do osobe),od njega i biobaze se svs osipam i pece me koza.
A derma je fantasticna,mojoj necakinji je pomogla kod dermatitisa al ona je i kraste vec imala..koma...
Bitno da ga ne svrbi i super bude se koza prilagodila s vremenom..😁😁 najgore nas rek ceka(komarci xD)
Srecom pa ih jos nema jer uz viruse ove da i komaraca ima;svi bi se razbolili hahs.
Slozit cu se i sa tim da me briga za mene i muza mislim nije al se budemo brzo oporavili vjerojatno vec da mi bebac ne dobi,to nebi prezivjela,a bome se sad i rote strasim xD..ona krece tek oko 11 mj ak se ne varam.zima i proljece su njeni..
I ja sam čula za A Dermu da je super. Danas sam dobila tester i ljekarni pa ću mazati. Nadam se da će pomoći i onda u pon uzeti veliku.
Nisam te htjela preplašiti rote al svi koji su ju prošli eto, zadesilo ih bas jako.
Ma dobro,to je cinjenica,treba bit realan da se zna 😁
Super,najbolje probat pa vidjet jel pase💪
Odlucila sam kupit maramu ili klokanicu bas.ima li koja iskustva?
Nekako me vise vuce odma na klokanicu jer mislim da maramu necu znat svezat xD
Sara dosta hvale Ergobaby 360. Sam se dvoumila bi li uzela ili ne, na kraju nisam ništa. Znam da u maramu može od rođenja a u nosiljku ne odmah, to si dobro pogledaj.
Sortiraj odgovore
Najstariji