Svaka cast na cetvrtom😁
I vama onda pomazu espumisan,odlicno😊
Drago mi je cut da funkcionirate same,a kaj se bljuckanja tice ,tako nekad i moj,pa mislim jel povracao il bljucnuo ,bas sam citala puno danas o tom,kazu da ako se ne podrigne a zrakic ostane u trbuscicu i jede jos da onda sve zajedno izleti ,sve sto je poslije tog mjehura zraka doslo,naglo kad jedu,ak na bocicu jedu onda isto naglo ili ako previse curka kroz bocicu ili pak premalo..al sve je to kao normalno dokle god dobivaju na tezini i da imajuu mokre pelene.
nama patronazna vec dugo ne dolazi ma da vidim po njemu da dobiva jer se zbuco sav
Mislim da cicu odbija jer se navikla na bocicu,pa bebe odbijaju cicu,zato nedam dudu ni bocicu,kad se izdojim za sad bacam,zamrznut cu poslije kad bu vise mlijeka... Brzo se oni naviknu a na bocice ide lakse,nemoraju se mucit pa im je to bolje😁
Bitno da su dobro i da se buckaju i sve bu okic😌
Moj isto u boravku😂😂 to mi cak i pase dok kuham il zracim sobu 😋..
Ajojj,nisam 4 h odspavala dugoo,3 mi je uspjeh al su mi cice onda ufff.hahaa😂😂😂 ma da nisam umorna
Si razmisljala o vitaminu c ili mg? To dosta digne
Sara E to nikad ne znaš, u principu svaka dojka na podoj 15-ak min. Naravno to duže traje od 15 min jer oni malo vuku malo ne, malo zaspu pa krenu Itd…..to je znalo fakat i do sat vremena. Tamo s dva mjeseca će ti ići brže, a sad je meni recimo milina. Pojede doslovno za 10-ak min.
Sto se nas tiče mi pajkimo već mjesec dana skoro čitavu noć. Zadnjih 3 tjedna bez buđenja za podoj tako da milina je. Imamo dva zubića ali s obzirom kako slini i koliko je nervozan zadnjih par dana možda dođe još koji 😂😂😂😂
Ima sad neku fazu da se moramo puuuuno nositi i da ne daj ti Bog odeš iz njegovog vidokruga, to je takav plac i galama. Teško je skuhat tako i obaviti neke stvari, zadnjih par dana fakat sam malo luda 🤪🤪🤪🤪 al proći će. Valjda kak imam mengu pa sam šiknula 😂😂😂😂
Ugl pokušavam raditi dok spava osim kad sam umorna onda brate mili ne radim nist dok dragi ne dođe osim kuhanja nekako.
Damnarex bravo za izdajanje. Ja sam se isto izdajala jer sam imala puno mlijeka pa sam višak smrzavala, a ostalo dala da sisa. Sad se ne izdajem vise, on pije puno pa niti nemam za jedno i drugo, a bome mi se niti neda.
e jbg onda haahah😂😂 nekad mu dam i jednu i drugu ak je na jednoj bio tipa prije 1 h pa mu nju nudim opet.
Bome super da to bude i brze islo😂ovak imam osjecaj da je samo na cici i spava sto i je hahaha😁..
To je sa prva menstruacijq nakon poroda?(oproati malo je osobno) ,pitam jer sam citala da dok dojis nema je 🤷
Mislim svejedno je al voljela bi bit indormirama da se ne iznenadim ako je to uopce moguce jer mi se svaki dan cini iznenadenje😂
Oooo zubicii😁preslatko,brzo rastu ti zubici kod vas kolko sam pohvatala😌sad kad se nasmjesi sigurno je jos slade👼👼👼
Sara E to nikad ne znaš, u principu svaka dojka na podoj 15-ak min. Naravno to duže traje od 15 min jer oni malo vuku malo ne, malo zaspu pa krenu Itd…..to je znalo fakat i do sat vremena. Tamo s dva mjeseca će ti ići brže, a sad je meni recimo milina. Pojede doslovno za 10-ak min.
Sto se nas tiče mi pajkimo već mjesec dana skoro čitavu noć. Zadnjih 3 tjedna bez buđenja za podoj tako da milina je. Imamo dva zubića ali s obzirom kako slini i koliko je nervozan zadnjih par dana možda dođe još koji 😂😂😂😂
Ima sad neku fazu da se moramo puuuuno nositi i da ne daj ti Bog odeš iz njegovog vidokruga, to je takav plac i galama. Teško je skuhat tako i obaviti neke stvari, zadnjih par dana fakat sam malo luda 🤪🤪🤪🤪 al proći će. Valjda kak imam mengu pa sam šiknula 😂😂😂😂
Ugl pokušavam raditi dok spava osim kad sam umorna onda brate mili ne radim nist dok dragi ne dođe osim kuhanja nekako.
Damnarex bravo za izdajanje. Ja sam se isto izdajala jer sam imala puno mlijeka pa sam višak smrzavala, a ostalo dala da sisa. Sad se ne izdajem vise, on pije puno pa niti nemam za jedno i drugo, a bome mi se niti neda.
zavidim na spavanju u komadu,fenomenalno 😊 to i nas ceka 😋
Bome se sjecam te faze kod necakinje isto,nek nema mame il tate na vidiku ajmee,suze satima,onda se smiri i kad se opet sjeti onda je ludilo😂
Ma mengu imaju svi, nakon poroda mi ništa vise nije osobno 😂😂😂😂 a kao otprilike 3-6 mj se pojavi, nekima ne ali su pak oni rjeđi. Ja sam ju dobila nakon 4 skoro 4 mj od poroda, ovo mi je već treći ciklus i ono čemu sam se veselila je i mene pogodilo. Menga nakon poroda je puno blaža i s manje krvarenja (kod nekih) tako i kod mene. Ja niti nisam imala neke extra jake ali prvi u drugi dan bi morala popiti tabletu do dvije. Sad uopće ne i nemam neka jaka krvarenja. Mrak
Fenomenalno😁i to sta ne dode odma uduxi mj nakon poroda je vec plus.
Bar da je blaza,vec sam zaboravila kakav je to osjecaj kad ju imas 😂
Nis vise nakon poroda nije osobno😂😂to ke istina hahahahahaha
Bas si me nasmijala😋
Pa da, kad se sjetim samo izgona 😂😂😂😂 ako nije bilo 10 ljudi unutra nije niti jedan a da ne pričam koliki su me pregledali to jutro, kak je koji došao tako rukavice na ruke i ajmo 😂😂😂😂😂
S pregledima sam bolje prosla valjda jer je bio vikend ali ovo da su se svi sjetili😝 u tom trenu zanimljivo kako to uopce nije bitno hahahaa😊
Drugacije sad gledam na majke definitivno😁na svoju pogotovo.spomenik bi joj digla momentalno
Kod nas je podnosljivo zbilja,s tim da ne pijem mlijeko i jedem tipa jogurt i ponekad sir al izbjegavam..
U kavu stavim kokosovo ili rizino ili lagano jutro 😊
Vec kuzim da je bolje od toga,roboic ,kim,komorac,pa pomazu samo meni hahhaa ,a od granula,kapi i espumisana,najbolje reagira na kapi samo mi to potrosimo u 10 dana ,a triput dnevno dobi ,espumisan je isto oki,prducka lakse😁
Nas kaj mi bas nije prejasno tj zbunjuje me..kad ga kupam u kadici,lijepo napunim vodu,da ga skroz prekrije,nasamponiram kosu pa isperem al ga podignem da mu ta voda nebude u pjeni da mi nebude dobio alergiju,al tipa kad bi ga cijelog nasamponirala onak malo sa samponom za bebe ,onda bi kaj trebala ga podic pa promjenit vodu da ga isperem od toga,pa onda bu mi se smrzo hahhaahha😁😁
Ili neki vrc uzet pa ga malo podic iz te vode i polit vodicom da se to ispere a da nije u toj vodi vise pa ga brzo umotat u rucnik?
Mislim do sad smo koristili obicnu vodu i kap dve ulja maslinovog al bi ga okupala vec sa samponom
Svaka cast na cetvrtom😁
I vama onda pomazu espumisan,odlicno😊
Drago mi je cut da funkcionirate same,a kaj se bljuckanja tice ,tako nekad i moj,pa mislim jel povracao il bljucnuo ,bas sam citala puno danas o tom,kazu da ako se ne podrigne a zrakic ostane u trbuscicu i jede jos da onda sve zajedno izleti ,sve sto je poslije tog mjehura zraka doslo,naglo kad jedu,ak na bocicu jedu onda isto naglo ili ako previse curka kroz bocicu ili pak premalo..al sve je to kao normalno dokle god dobivaju na tezini i da imajuu mokre pelene.
nama patronazna vec dugo ne dolazi ma da vidim po njemu da dobiva jer se zbuco sav
Mislim da cicu odbija jer se navikla na bocicu,pa bebe odbijaju cicu,zato nedam dudu ni bocicu,kad se izdojim za sad bacam,zamrznut cu poslije kad bu vise mlijeka… Brzo se oni naviknu a na bocice ide lakse,nemoraju se mucit pa im je to bolje😁
Bitno da su dobro i da se buckaju i sve bu okic😌
Moj isto u boravku😂😂 to mi cak i pase dok kuham il zracim sobu 😋..
Ajojj,nisam 4 h odspavala dugoo,3 mi je uspjeh al su mi cice onda ufff.hahaa😂😂😂 ma da nisam umorna
Si razmisljala o vitaminu c ili mg? To dosta digne
Btw, Damnarexx je. Sjebala sam nadimak i sad ne mogu mjenjat nazad 30 dana🙄🤯
.
Ma meni se ne cini to bljuckanje normalno, ne u tolikoj kolicini kao sto je kod nas 😕
Palo nam je napamet da nije mozda od Espumisana...sad joj nismo dali od jucer i koda je mrvu bolje, bljuca i dalje ali ne toliko. Vidjet cemo jos sutra..
Ma mi smo imali problem sa cicom i u bolnici, nije do bocice😕
Sortiraj odgovore
Najstariji