Sara još nekaj sam se sjetila, d3 je dosta gorak pa kad budeš davala kasni par kapi svojeg mlijeka u žličicu i unutra onda daj kapi, one su ti i masne pa ovako bi ti se hvatalo za žlicu
Damnarex brzo ćete vi kući, čim utezima krene rasti, malo je vise opalo nego sto je uobičajeno pa su ju zato odveli na sunčanje ☀️
Šta ćeš kad tvoja princezica želi biti preplanulog tena i u zimi 🥰
vjerujem da se sad ne osjećas najsretnije ali nadaj se najboljemu odnosno da sto prije idete domeka
Da da, ma to me i drzi da ce brzo zavrsit i to je to. Idemo doma u nove pobjede :D
Evo Sarai ja se srele u hodniku 👋 mene prebacili u drugu sobu.
Aaaaa sad vidim, upoznale ste se?? Kak dobro 😊😊
Sara da, moraš izabrati pedijatra, pitaj patronažnu ili se malo po forumu ili nekoj grupici raspitaj koja je ok.
Inače ukoliko ti beba mala i nije prijavljena kod nijednog nije problem ako trebaš doktora, ide na tvoju knjižicu i primit će te svatko
Ma nena smisla da stoje,nisam ni ja bila za to al ljudi htjeli doc pa dosli hahhaha😃😃😃😂...
A onda nije toto.pricaju oni meni kao bila cura za ctg,plava,ispred oko 18 reko ma to bi ti mogla bit😃😄
Najbolje da ti muz dode i gotovo i moze izac kad god zeli,prosetat il po kavu..
E da ..mozes imat vodu stalno i pit ju,jest nista i druge napitke al smijes bombon 😃..meni je to bilo vracanje u zivot😃😃
Mislim da bus ti prije subote,mozda se varam al vidli bumo
Nemoj da ti bude strah veci od onog da znas da je toto,nema nazad..mene je bilo strah grozno,dok sam doma bila,sva sam se preznojavala po noci al kad je krenulo,ono to je to i nema povratka,tam sam gurala,samo znaj sta hoces i za epi odma prije neg prestane djelovat trazi novu dozu ,kazes popusta cim to skuzis reci...vag.pregledi nisu jako cesti pa onda nemas straha iako budu grubi muski al da se..
To je to,ovaj tj je tvoj malac,za cas vrijeme leti tamo i imas pilates loptu,meni je to bilo sve u pocetku dok nije jako samo sam na njoj bila,pa malo stanes (kad boli primis sudoper)
Ak ces moc tipkat il te bude trta imas nas tu pa pitaj,ne slusaj druge zene jel fakat urlaju i drugorotke i svasta a nije tak bed
Mislim da bi i tvoja bebica bila mirnija da nije sad ova situacija,vidis moj Mihael je stalno na cici i ono neda spavat bas pa nisak spavala al zato tih 5 min malo odmorim tu misli i cujem se s dragim😃 ak bude sve pet idemo sutra,isto sam dobila izdajalicu i proceduru ko i ti -.- nije ugodno prevec..cak mi se i svida ova izdajalica,mogla bi takvu kupit,mala je bas prakticno..mozda i tebe sutra iznenade ipak🤷
Sara da, moraš izabrati pedijatra, pitaj patronažnu ili se malo po forumu ili nekoj grupici raspitaj koja je ok.
Inače ukoliko ti beba mala i nije prijavljena kod nijednog nije problem ako trebaš doktora, ide na tvoju knjižicu i primit će te svatko
ee too da znam da nisam fulala ak nisam vec nasla,znam di cu ic pa cu vidit koji je najbolji👍👄mozda odma prvi tj da to sredim tj tata ce,navodno sam cula da mama nesmije izlazit od doma nez 10 dana il tak nes .patronazna neda 🤷
Ma nena smisla da stoje,nisam ni ja bila za to al ljudi htjeli doc pa dosli hahhaha😃😃😃😂…
A onda nije toto.pricaju oni meni kao bila cura za ctg,plava,ispred oko 18 reko ma to bi ti mogla bit😃😄
E da ..mozes imat vodu stalno i pit ju,jest nista i druge napitke al smijes bombon 😃..meni je to bilo vracanje u zivot😃😃
Mislim da bus ti prije subote,mozda se varam al vidli bumo
Nemoj da ti bude strah veci od onog da znas da je toto,nema nazad..mene je bilo strah grozno,dok sam doma bila,sva sam se preznojavala po noci al kad je krenulo,ono to je to i nema povratka,tam sam gurala,samo znaj sta hoces i za epi odma prije neg prestane djelovat trazi novu dozu ,kazes popusta cim to skuzis reci…vag.pregledi nisu jako cesti pa onda nemas straha iako budu grubi muski al da se..
To je to,ovaj tj je tvoj malac,za cas vrijeme leti tamo i imas pilates loptu,meni je to bilo sve u pocetku dok nije jako samo sam na njoj bila,pa malo stanes (kad boli primis sudoper)
Ak ces moc tipkat il te bude trta imas nas tu pa pitaj,ne slusaj druge zene jel fakat urlaju i drugorotke i svasta a nije tak bed
Mislim da bi i tvoja bebica bila mirnija da nije sad ova situacija,vidis moj Mihael je stalno na cici i ono neda spavat bas pa nisak spavala al zato tih 5 min malo odmorim tu misli i cujem se s dragim😃 ak bude sve pet idemo sutra,isto sam dobila izdajalicu i proceduru ko i ti -.- nije ugodno prevec..cak mi se i svida ova izdajalica,mogla bi takvu kupit,mala je bas prakticno..mozda i tebe sutra iznenade ipak🤷
Zasto se ti izdajas?
Super je el.izdajalica 😁 ja ju kupila i dosla mi juceer. Tako da cim dodem doma krecemo 💪🤞
Malu su mi doveli na " pokusni podoj " u 11 navecer i sad u 6 ujutro...kaze nis nije pojela😪😪
Sad se opet izdajam, pa furam njima..jos mi je zuckasta u licu.
.
Cimerica u sobi, 4.djete rodila u 22min. Dosla otvorena 8cm...😱🤷😂 Nisam mogla vjv
Ma nena smisla da stoje,nisam ni ja bila za to al ljudi htjeli doc pa dosli hahhaha😃😃😃😂…
pih, bitno da su plavojku zapmtili.
ma ja sam dosla i usla odmah na ctg oko 18 (prije 18), nisam cekala u hodniku. muz je ostao vani. nisam ni sa kim niti pricala nego pravac unutra.
muz je spomenuo da ce svekrva bit tamo reko sta ce ona sjedit u hodniku bezveze..
bila je neka zena ujutro u sub kad sam bila na pregledu, kcer joj je rađala.. zena je sjedila u tom hodniku od ponoci.. a mi smo bili na pregledu do podne.. ona je jadna tamo sjedila... besmisleno...
ok, voda i bomboni i labelo za rađaonu. tenks
epi obavezno da.. strah me indukcije (najvise toga ako dozvole) ili carskog.. ili da ce taj prirodni trajat 24h.. i znam kako ste sve izdrzale tako cu i ja... al ono. sto sam duze doma vise mi se takve stvari motaju po glavi...
---
kakve izdajalice imate? ja sam uzela neku avent elektricnu
--
Sara danas domeka???
Damnarexx bit ce sve ok
-
Moja frendica je prvorotka i uhvate nju odlasci na wc u noci svakih ono sat vremena... i misli ona od jogurta je koji je pojela za veceru.. i proklinje ona taj jogurt.. i tako ujutro se ona sjeti jel bi to mogao biti znak poroda.. termin joj je taj dan.. i nista krene nju opet frkat za wc i odu oni u bolnicu za svaki slucaj.. kad ono otvorena 8 cm hahhahha prekasno i za klistir i epiduralnu i ajmo na stol.. i rodila isto jako brzo...
Tak da nema pravila... i ja se nadam da cu ko ta cimericaaaa, doc tamo, kihnut i bebac vani
Sara hodanje nije poželjno i neko naprezanje tipa stepenica zbog spuštanja maternice, može se dogoditi da se ide na operativni zahvat. Mene je pitala posto živimo na 4 katu bez lifta zakaj sam išla malog prijaviti tak brzo reko super se osjećam pa mi je to objasnila.
Stepenice su koma za to recimo
Julie uopce to nisam znala 😱😱
Sara si isla doma?
.
Mi smo jos tu, skinuli su ju sa suncanja u 12h i od tad je samnom😊😊 mora puno papati da vrati kilazu(vec je na 3100 a pala je na 290p i nes) i izbaci zuticu i sutra ujutro ako su nalazi ok idemo🥰.
Ja se svakih 3h izdajam oni ju hrane. Shvatili su da dobro ne lovi i da nas ne mogu forsirati i dalje tako... Hvala bogu🥴
Ja imam mlijeka i izdajam se, za sad nema problema.
3 cimerice sam vec ispratila🙈 i sad smo sameee...da vidim kako je bit sam u sobi😂
Sortiraj odgovore
Najstariji