Sara još nekaj sam se sjetila, d3 je dosta gorak pa kad budeš davala kasni par kapi svojeg mlijeka u žličicu i unutra onda daj kapi, one su ti i masne pa ovako bi ti se hvatalo za žlicu
Damnarex brzo ćete vi kući, čim utezima krene rasti, malo je vise opalo nego sto je uobičajeno pa su ju zato odveli na sunčanje ☀️
Šta ćeš kad tvoja princezica želi biti preplanulog tena i u zimi 🥰
vjerujem da se sad ne osjećas najsretnije ali nadaj se najboljemu odnosno da sto prije idete domeka
Hahahah e pa ti muski,a potrefi te to s hranom da ni neznas hahah😂😂
Ee pa treba tak,jer je to velika podrska,mog su poslali prvo doma kao nek dode ujutro a druga smijena vev druga prica …
Do sad su dvije druge smijene bile odusevljene da oartner dode kad oce i zbilja su onda malo i obzirniji i sale se i tak..
Ugodno je i npr.nez jesam rekla al mene nisu klistirali
A taj dr.kreten zbilja kakav komentar,da si zduras jel? Pa nek njegovu zenu tak cackaju pa da vidim…i ti muski tu imaju cevape ono..
Mladi kaj je porado neku te noci je neki ok i nije grub zbilja al nema prevec mozda iskustva,znam da su ga zezali sta je napravio da zena ima 7 savova …
Kako si prosla ? Bas me zanima i nadam se da bu sve oki,koji je sad to tocno tjedan?
Jel te strah da te ne ostave il si spremna?
P.s.neboj se zbilja ja sam gro plasljiva i ono bila u strahu al kad je pocelo to sam odradila stojecki
znaci gotov pregled, bila neka mlada simpa doktorica petra kejla (?), predivna.. radila mi isti pregled ko dr.kreten i tak je bila njezna da sam samo osjetila onak neugodu , ne i bol i krvarenje!!!
nije me strah da me ostave, ako ne rodim do subote valjda me tad ostavljaju... nekako sam i spremna.. od pocetka trudnoce govorili budete vi 10 dana ranije, cak mi i termin pomicali... kad ono prenijela ja hahhahhaha
Damnarexx, cini se da cu birati sobu kad vi obje vec odete doma :(
Sara još nekaj sam se sjetila, d3 je dosta gorak pa kad budeš davala kasni par kapi svojeg mlijeka u žličicu i unutra onda daj kapi, one su ti i masne pa ovako bi ti se hvatalo za žlicu
Damnarex brzo ćete vi kući, čim utezima krene rasti, malo je vise opalo nego sto je uobičajeno pa su ju zato odveli na sunčanje ☀️
vjerujem da se sad ne osjećas najsretnije ali nadaj se najboljemu odnosno da sto prije idete domeka
Da da, ma to me i drzi da ce brzo zavrsit i to je to. Idemo doma u nove pobjede :D
Evo Sara i ja se srele u hodniku 👋 mene prebacili u drugu sobu.
Fakat ste dugo tu onda ..a misica :/ bas minje zao,sam nek rijese problem da mozete ic..
Bome brzo je pala tezina al valjda kad nije papla misica..
Meni bi to tak tesko isto palo,vec sad kaj mi ga jos nisu vratili i neznam jel mu nesto ili ne stigne sestra od posjeta..
Za cice jaooo,mogu mislit,sve se bojim da mi se ne desi tak nes,srecom pa su moje cice fakat male pa je lakse al svejedno,ovak kad se masiram bude malo bolno...
Sve je manje ljudi imam i ja dojam jos sam se naslusala kad sam kod vrata tih odlaska,mene su htjeli nekam al kao ne jer sam ja "bolesna" a ono samo imam tu i tam zastopan nos i to vec 3 tj al nis ono sad ,svako nes drugo prica.
Meni pase cak da sam solo al ova sestra plava je zrela za mirovinu xD.
Samo se naspavaj,dobro dode san,jedva cekam i sama jer dnevno spavam 1 h i uopce neznam kak zduram
Cak i znam jer to puno pije starijih u domu di radim ...😃 uvijek u caj kapamo hahahah al nisam znala da je na isti princip..
Kad pedijatra biras? Odma prvi tj?
Tu sam zakazala mislim,tolko sam se fokusirala na porod da ono nisam drugo nis pratila
Da:) odma sam te skuzila haahaa..
Ee pa treba tak,jer je to velika podrska,mog su poslali prvo doma kao nek dode ujutro a druga smijena vev druga prica …
Do sad su dvije druge smijene bile odusevljene da oartner dode kad oce i zbilja su onda malo i obzirniji i sale se i tak..
A taj dr.kreten zbilja kakav komentar,da si zduras jel? Pa nek njegovu zenu tak cackaju pa da vidim…i ti muski tu imaju cevape ono..
Mladi kaj je porado neku te noci je neki ok i nije grub zbilja al nema prevec mozda iskustva,znam da su ga zezali sta je napravio da zena ima 7 savova …
Kako si prosla ? Bas me zanima i nadam se da bu sve oki,koji je sad to tocno tjedan?
P.s.neboj se zbilja ja sam gro plasljiva i ono bila u strahu al kad je pocelo to sam odradila stojecki
znaci gotov pregled, bila neka mlada simpa doktorica petra kejla (?), predivna.. radila mi isti pregled ko dr.kreten i tak je bila njezna da sam samo osjetila onak neugodu , ne i bol i krvarenje!!!
nije me strah da me ostave, ako ne rodim do subote valjda me tad ostavljaju… nekako sam i spremna.. od pocetka trudnoce govorili budete vi 10 dana ranije, cak mi i termin pomicali… kad ono prenijela ja hahhahhaha
Ajde hvala bogu,zasluzila si blagi neki postupak konacno..
Znaci subota je zadnje? Ma bude i prije,oce i poslije pregleda to krenut.
Samo da je pl.voda super
Ti imas plavu kosu? Mislim da mi je sad svekrva rekla da su te vidjeli kad sinisla u radaonu na ctg a oni su bili ispred radaone.
nije me strah da me ostave, ako ne rodim do subote valjda me tad ostavljaju… nekako sam i spremna.. od pocetka trudnoce govorili budete vi 10 dana ranije, cak mi i termin pomicali… kad ono prenijela ja hahhahhaha
Ajde hvala bogu,zasluzila si blagi neki postupak konacno..
Znaci subota je zadnje? Ma bude i prije,oce i poslije pregleda to krenut.
Samo da je pl.voda super
Ti imas plavu kosu? Mislim da mi je sad svekrva rekla da su te vidjeli kad sinisla u radaonu na ctg a oni su bili ispred radaone.
Ne, smeđu tamnu dugu. Bila je neka plava lezala dolje na drugom ctgu cini mi se, a neka crvena je hodala po hodniku onom unutarnjem gdje sam ja bila 🤷♀️
Al bilo je puno ljudi tamo pred vratima rađaone to se sjecam 😃
Ja ne bih da mi svekrva dodje... Niti bilo tko osim muza.. . Jel ima smisla da budu pred vratima kad i tak ne smije niti uci niti vidjet unuka? Ili?
..
Srijeda pregled opet, za sad subota hospitalizacija, pa cemo vidjeti dalje kao 🤦♀️
Ma ako nije krenulo nakon onog mesarenja u subotu nece niti danas nakon ovog njeznog pregleda 😂
Al daleko je subota 😊 mozda ljenjivac odluci van prije ipak 🤭🤭🤭
Fakat ste dugo tu onda ..a misica :/ bas minje zao,sam nek rijese problem da mozete ic..
Bome brzo je pala tezina al valjda kad nije papla misica..
Meni bi to tak tesko isto palo,vec sad kaj mi ga jos nisu vratili i neznam jel mu nesto ili ne stigne sestra od posjeta..
Za cice jaooo,mogu mislit,sve se bojim da mi se ne desi tak nes,srecom pa su moje cice fakat male pa je lakse al svejedno,ovak kad se masiram bude malo bolno…
Sve je manje ljudi imam i ja dojam jos sam se naslusala kad sam kod vrata tih odlaska,mene su htjeli nekam al kao ne jer sam ja "bolesna" a ono samo imam tu i tam zastopan nos i to vec 3 tj al nis ono sad ,svako nes drugo prica.
Meni pase cak da sam solo al ova sestra plava je zrela za mirovinu xD.
Samo se naspavaj,dobro dode san,jedva cekam i sama jer dnevno spavam 1 h i uopce neznam kak zduram
Da plava je fkt zrela za mirovinu. Antipaticna uzas🥴
Idete vi sutra doma?
Hahaha kako si se izvukla za cimericu😂
Kako ti stignes toliko tipkat? Imas super bebu ocito :D
Ja nisam skoro nista stizala, kad bi ona spavala ja bi isla sebe dovest "u red" kolko tolko il ubit oko 🙈
.
Valkris sretno! Ocekujemo tvoje price uskoro 😁
Idete vi sutra doma?
Hahaha kako si se izvukla za cimericu😂
Kako ti stignes toliko tipkat? Imas super bebu ocito :D
Ja nisam skoro nista stizala, kad bi ona spavala ja bi isla sebe dovest "u red" kolko tolko il ubit oko 🙈
.
Valkris sretno! Ocekujemo tvoje price uskoro 😁
Tenks, iskreno se nadam da cu vam samo rec da sam stisnula 3x i da je to bilo to 🤭🤭🤭 da neće bit puno price 😊
Malo me strah sto duze cekam.... Trudim se ne razmisljat o porodu..
Sortiraj odgovore
Najstariji